Qwerty88 409 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: no dokladnie przeciez nie kazdy musi zyc jak ty. No właśnie, wiec nie wiem dlaczego wziales moj post do siebie ja ogólnie skomentowałam, wiem że ty świętami sie brzydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Proszę się wypowiadać na temat. W przeciwnym razie, będę musiał wyciągnąć odpowiednie konsekwencje. Mam ich wszystkich zbanować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, malowany napisał: kto wczoraj jadł mięso? Ja dużo nawet łososia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Hahahahah coś pisałaś ze wskazałaś prezent palcem tzn linkiem libed kocha poliester nie ma dla niego nic bardziej sexy Czarny poliester mrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Mam ich wszystkich zbanować? nie, zgłosić do pani, tyle tylko potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tu nie ma dzieci m,ozan klnac caly dzien a jak sa to rodzicom odebrac prawa rodzicielskie ze ich nie pilnuja i pozwalaj wchodzic na kafeterie Wyjdź stond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Wyjdź stond Czemu go wyganiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja dużo nawet łososia Mięso, nie rybę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Czarny poliester mrrrr Tylko świeczki trzeba trzymać z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Proszę się wypowiadać na temat. W przeciwnym razie, będę musiał wyciągnąć odpowiednie konsekwencje. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Mięso, nie rybę To w krokiety pierogi i uszka było Ja nie mogę kapusty bo bym później zdychal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Polecałeś frezarkę kremem trochę zeszło, ale nie do końca. a to nie pamieetam ale wiem ze na alllegro takie cos sprzedawali po ok 50zl i podobno dzialalo moim zdaniem lepszy ruch i dobre buty wtedy sei nie robia takie pietytoja od kiedy chodze w sportowych i czasami biegam to mam normalne piety niczym nie smaruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: tu nie ma dzieci m,ozan klnac caly dzien a jak sa to rodzicom odebrac prawa rodzicielskie ze ich nie pilnuja i pozwalaj wchodzic na kafeterie Powinni to wpisać do ustawy australijskiej, że nie wolno wchodzić na pol,ską kafeterię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: No właśnie, wiec nie wiem dlaczego wziales moj post do siebie ja ogólnie skomentowałam, wiem że ty świętami sie brzydzisz jakos zawsze jak ktos pisze patologia to mam wrazenie ze do mnie adresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Benedykt XVI chyba pozwolił jadać mięso w Wigilię, więc po co ten szum? Kto ma ochotę to jada i nikomu nic do tego, a zaglądanie komuś do talerza lub łóżka jest grubą przesadą Ja jadłam przed wigilia bo nie jestem w stanie sie głodzić cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, malowany napisał: Niby jak Wlasnie nie pamietam, chodziło wtedy o ten dres na poprawinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: To w krokiety pierogi i uszka było Ja nie mogę kapusty bo bym później zdychal Krokiety można z mięsem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: U mnie w domu karpia jem tylko ja. I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa Nie mam portfela już bo minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Wyjdź stond jeszcze dobrze nie wszedlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: To w krokiety pierogi i uszka było Ja nie mogę kapusty bo bym później zdychal Masz problem z jelitami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Krokiety można z mięsem? Nie wiem nie pytalem półki w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Tylko świeczki trzeba trzymać z daleka Na starość mi się odmieniło i polubiłam świeczki zapachowe. Kupiłam se japko z cynamonem i owoce egzotyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Masz problem z jelitami? Miałem odkąd nie jem dziwnych rzeczy mam spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A ja tu pokazywałam ofertę Możesz powiedzieć libedowi, że mnie zainspirował. Stary mi kupił frezarkę do pięt Kilka lat temu zrobiłam zagadkę obrazkową: co to za przedmiot. Z odpowiedniego ujęcia zrobiłam zdjęcie swojej frezarki i sruuu z tym na forum. Najwięcej odpowiedzi było: wibrator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Krokiety można z mięsem? Na sylwestra można. kiedys byłam na sylwestra na jakiejś domówce i zaczelam pałaszować krokiety i mowie boze jakie to pyszne co to jest a gospodyni - mieso a ja. Po latach niejedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Miałem odkąd nie jem dziwnych rzeczy mam spokój Kasza z molami to raczej dziwna i niezdrowa rzecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Ja jadłam przed wigilia bo nie jestem w stanie sie głodzić cały dzień O faktycznie wciagnalem hamburgera 1 czy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Czemu go wyganiasz? Bo dziwak, boomer i twierdził, że moi rodzice, nie powinni mieć dzieci. Coś jeszcze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Kasza z molami to raczej dziwna i niezdrowa rzecz Unikam groszku kapusty i podobnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Na starość mi się odmieniło i polubiłam świeczki zapachowe. Kupiłam se japko z cynamonem i owoce egzotyczne. Ja jestem nieswieczkowa, pale tylko u kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach