Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kadżana

Brak prezentu pod choinka

Polecane posty

1 minutę temu, kris888 napisał:

do niczego nie zmuszać się, zwłaszcza w tych sprawach.

grunt to dobra rozmowa o swoich potrzebach i pragnieniach. druga strona albo akceptuje albo do widzenia.

Nie każda chyba tak samo cię pociąga 

Ktoś będzie dla ciebie oblesny a jeszcze będzie się narzucał to może cię straumatyzowac

1 minutę temu, buongiorno napisał:

Nie każda chyba tak samo cię pociąga  

Ktoś będzie dla ciebie oblesny a jeszcze będzie się narzucał to może cię straumatyzowac

tak to prawda. ale takich obleśnych i narzucających się panienek to póki co, nie było.

chyba miałem szczęście. zresztą wszystkie kontakty inicjowałem ja. nie było takiej, która pierwsza do mnie podbiła.

5 minut temu, kris888 napisał:

do niczego nie zmuszać się, zwłaszcza w tych sprawach.

grunt to dobra rozmowa o swoich potrzebach i pragnieniach. druga strona albo akceptuje albo do widzenia.

W hipermarket jest taki dział karmy dla zwierząt domowych tam powinny wszystkie się przejść co loda nie robią 

Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Ja wasze życie wciagnalem nosem i wycharchalem.

Powiedz lepiej po co się oszczędności w związku? 

Madroscia to ty nie grzeszysz.  Moze poczytaj podrecznik podstawy szacunku do ludzi. Szanuj ludzi zasada numer 1 w zyciu i w internecie tez. Musisz byc bardzo skrzywdzony przez los, ze tak przelewasz swoje zale. Pod twoim nikem widze malego, rozzalonego chlopczyka, ktory potrafi sie w jedyny sposob komunikowac -obrazajac innych. Nie to swiadczy o sile czlowieka. Ale wspolczuje. Pewnie to jest jedyny sposob w jaki potrafisz sie komunikowac z ludzmi. Los cie bardzo skrzywdzil, ubolewam

Polecam terapie behawioralna, wyciagna twoje traumy  z dziecinstwa. Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas

2 minuty temu, kadżana napisał:

. Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas

Fakt

Też czasem typa szkoda nie chce sie wyzywać bo los go nie oszczędził ale nie wiadomo jak z nim gadać jak ciągle wali dziwnymi tekstami 

Edytowano przez buongiorno

1 minutę temu, kadżana napisał:

Madroscia to ty nie grzeszysz.  Moze poczytaj podrecznik podstawy szacunku do ludzi. Szanuj ludzi zasada numer 1 w zyciu i w internecie tez. Musisz byc bardzo skrzywdzony przez los, ze tak przelewasz swoje zale. Pod twoim nikem widze malego, rozzalonego chlopczyka, ktory potrafi sie w jedyny sposob komunikowac -obrazajac innych. Nie to swiadczy o sile czlowieka. Ale wspolczuje. Pewnie to jest jedyny sposob w jaki potrafisz sie komunikowac z ludzmi. Los cie bardzo skrzywdzil, ubolewam

Polecam terapie behawioralna, wyciagna twoje traumy  z dziecinstwa. Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas

Nom mieszkam sam w mieszkaniu bez kredytu śródmieście warszawa z 85 tv sony.

4 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

W hipermarket jest taki dział karmy dla zwierząt domowych tam powinny wszystkie się przejść co loda nie robią 

brzmi jak przymus.

lepiej domyśl się czemu nie chcą. jakieś powody muszą być. jedne po prostu nie lubią, inne np. zrobiły raz i się porzygały od smrodu, i już nie chcą (podsłuchany tekst kiedyś na jakiejś imprezie)

• Haha 1

Dzieciństwo miałem udane z dziewczyną co robiła lody pod koniec szkoły podstawowej... 

Widac. Winny sie broni

1 minutę temu, kris888 napisał:

brzmi jak przymus.

lepiej domyśl się czemu nie chcą. jakieś powody muszą być. jedne po prostu nie lubią, inne np. zrobiły raz i się porzygały od smrodu, i już nie chcą (podsłuchany tekst kiedyś na jakiejś imprezie)

Mnie to akurat nie interesuje tam są drzwi i elo 😄

Przed chwilą, kadżana napisał:

Widac. Winny sie broni

I swoje traumy  leczy w internecie obrazajac innych

Dojrzale podejscie. Cecha doroslego czlowieka

Pozazdroscic.

Przed chwilą, kadżana napisał:

Pozazdroscic.

Ta a czym ciebie obrazilem? Doradztwem loda i rozmowy co jest dla ciebie ważne. Mi wygląda na brak komunikacji a najlepiej przy lodzie to zapamięta może skoro ma problemy. 

6 minut temu, kadżana napisał:

Pozazdroscic.

3 godziny temu, kadżana napisał:

Wszystko wporzadku ze zdrowiem psychicznym? Obawiam sie, że nie do konca

3 godziny temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Samica zawsze coś znajdzie żeby roozpiepszyc związku a większość to domysl się i foch. Niech mu robi loda z prezenty słowa kluczowe az zapamieta.

Kto pierwszy bardziej obrazil?

nie pasuje spoko. szukaj więc takiej która to robi.

dobra ja spadam.

@kadżana rada ode mnie jeszcze raz: jak on Ci nie kupuje, to Ty jemu też nie. prosta reguła wzajemności.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, kris888 napisał:

nie pasuje spoko. szukaj więc takiej która to robi.

dobra ja spadam.

@kadżana rada ode mnie jeszcze raz: jak on ci nie kupuje, to ty jemu też nie. prosta reguła wzajemności.

To nie jest dobra rada wygląda jak przemoc ekonomiczna domyśl się 

Nie mogę bo trafiam na takie kaleki jak autorka czy dumbusia 

Z Anastazja to była miłość. Ja na ciebie nie trafiam. Ty byś mnie mógł ewentualnie zaatakować pod paczkomatem xd 

W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście.

Edytowano przez buongiorno

5 godzin temu, kadżana napisał:

Hej.

Nie dostalam  swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. 

dorośnij, chodzi by dawac nie brać

1 minutę temu, buongiorno napisał:

W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście.

Podobno zastrzelili tam typa co uciekal z gumą turbo 

6 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Niech mu robi loda to obraza wgl dobra dla mnie to uniwersum w którym nie chce brać udziału. Wasz cyrk brak prezentów i małpy. 

A gdzie napisała, że nie robi chamowi loda, znowu masz fantazje zboku z babską kulką wibro w doopie🤣🤣🤣

1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Na moje typ jest nienauczony prezentów jak ja i ma fixa oszczędności jak ja kiedyś trzeba go wychowac a najlepiej obladzajac.

pytanie czy wcześniej też tak było, czy to już od dłuższego czasu, czy od początku znajomości tak jest.

a z fixem oszczędności, no te 5-10% z zarobku można wygospodarować na prezenty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się