marawstala 2043 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, parabataii napisał: Każdy ma prawo do uczciwej obrony więc będę go bronić Ok. fajnie, że ma tu wsparcie .) 10 minut temu, parabataii napisał: Przysługi i podarunki gryzą mi się z bezinteresownością. To i z miłością mi się nie kojarzą. Ponoć w związkach nie istnieje bezinteresowność... nie ma tak, że niczego od drugiej strony nie oczekujesz, ze dajesz zupełnie bezinteresownie nie oczekując nic w zamian... Bezinteresowność jest ok. ale trzeba się liczyć z tym, że nic w zamian nie dostaniesz... nawet dziękuję... albo zwróci się i coś dostaniesz ale nie od tej osoby której coś ofiarujesz. Edytowano 15 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 300 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, kadżana napisał: Hej. Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. A nazywa się może Tadek Knur Libedowski? Wszystko w porządku, jesteś w związku z prawdziwym i ustawionym mężczyzną Hojni wobec swoich kobiet i dzieci są tylko sebiksy bez kasy, majętni i prawdziwi faceci zachowują się jak Twój Z odpowiedzi tutaj wybieraj te, które mówią Ci: "nie bądź małym dzieckiem" albo "jak chcesz prezent, to se go kup" i ciesz się, że trafiłaś na takiego partnera życiowego, nie każda ma takie możliwości i musi się męczyć z opiekuńczym facetem, który dba o swoją rodzinę i uczucia swojej kobiety, mówię Ci, straszne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 27 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Byle nie spleśniały już zwis xd W sumie nie pisala jak to u nich wygląda a dla niektórych ma to kluczowe znaczenie chociaż bywa i tak że w tych sferach jest ok a i tak nie ma miłości xd Jak jest to i to i UJ wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Ok. fajnie, że ma tu wsparcie .) Ponoć w związkach nie istnieje bezinteresowność... nie ma tak, że niczego od drugiej strony nie oczekujesz, ze dajesz zupełnie bezinteresownie nie oczekując nic w zamian... Każdy człowiek jest w jakimś stopniu egoistą to jest prawdopodobne że podświadomie czegoś oczekuje, ale świadomie byłby w stanie więcej poświęcić niż podświadomie oczekuje i o to chyba chodzi w miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 25 minut temu, parabataii napisał: Ja nie wciągałam a się z nim zgadzam też wierzysz w tajemnice ukryte w darknecie na 6 poziomie w ktorych zdeponowano tajemnice watykano o tym ze jezusa zesłali kosmici ? jesli tak to - psychiatra pilnie w takich przypadkach przyjmuje bez kolejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: Skoro tam same nieistotne nudy to niech to upublicznią. I temat jak dla mnie byłby wyczerpany. Prawdopodobnie musieli by zmienić treść Bibli gdyby ujawnili tajemnice. Żaba to drugi libed zero-jedynkowy w stylu ile mleka tyle sera. Z tym że ona chociaż potrafi jakoś złożyć zdanie niż jej mentalny bliźniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, libedowsky napisał: też wierzysz w tajemnice ukryte w darknecie na 6 poziomie w ktorych zdeponowano tajemnice watykano o tym ze jezusa zesłali kosmici ? jesli tak to - psychiatra pilnie w takich przypadkach przyjmuje bez kolejki. Zaczyna się projektowanie o psychiatrach. A dziecka do bagażnika nie chcesz zamykać jak ostatnio się sprzedałeś Edytowano 15 godzin temu przez Tuż po zmroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: też wierzysz w tajemnice ukryte w darknecie na 6 poziomie w ktorych zdeponowano tajemnice watykano o tym ze jezusa zesłali kosmici ? jesli tak to - psychiatra pilnie w takich przypadkach przyjmuje bez kolejki. Na jakim Ty świecie żyjesz, na NFZ bez kolejki? Dobry żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, ZłyKróliczek napisał: A nazywa się może Tadek Knur Libedowski? Wszystko w porządku, jesteś w związku z prawdziwym i ustawionym mężczyzną Hojni wobec swoich kobiet i dzieci są tylko sebiksy bez kasy, majętni i prawdziwi faceci zachowują się jak Twój Z odpowiedzi tutaj wybieraj te, które mówią Ci: "nie bądź małym dzieckiem" albo "jak chcesz prezent, to se go kup" i ciesz się, że trafiłaś na takiego partnera życiowego, nie każda ma takie możliwości i musi się męczyć z opiekuńczym facetem, który dba o swoją rodzinę i uczucia swojej kobiety, mówię Ci, straszne życie dobry murzyn chwali swego pana - tak trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Każdy człowiek jest w jakimś stopniu egoistą to jest prawdopodobne że podświadomie czegoś oczekuje, ale świadomie byłby w stanie więcej poświęcić niż podświadomie oczekuje i o to chyba chodzi w miłości. Zależy jak duże jest to poświęcenie i czy warte w ogóle zachodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Prawdopodobnie musieli by zmienić treść Bibli gdyby ujawnili tajemnice. Żaba to drugi libed zero-jedynkowy w stylu ile mleka tyle sera. Z tym że ona chociaż potrafi jakoś złożyć zdanie niż jej mentalny bliźniak. dlaczego wy innych ludzi jak zaba porownujecie do mnie ? przeciez to dla nich obraziliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: dobry murzyn chwali swego pana - tak trzymaj. A dzisiaj murzynów chciałeś łapać w siatkę jak essesmany. Musisz mieć dobry towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Na jakim Ty świecie żyjesz, na NFZ bez kolejki? Dobry żart. w takim przypadku tak bo za chwile bedziesz zagrazac innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Prawdopodobnie musieli by zmienić treść Bibli gdyby ujawnili tajemnice. Żaba to drugi libed zero-jedynkowy w stylu ile mleka tyle sera. Z tym że ona chociaż potrafi jakoś złożyć zdanie niż jej mentalny bliźniak. Nie no spoko, powiedziała co myśli ja też i jest cool. Bo Libed to mnie właśnie do psychiatry wysłał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 27 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Prawdopodobnie musieli by zmienić treść Bibli gdyby ujawnili tajemnice. Żaba to drugi libed zero-jedynkowy w stylu ile mleka tyle sera. Z tym że ona chociaż potrafi jakoś złożyć zdanie niż jej mentalny bliźniak. Kochani na czas świat odłuzcie różnice. Tak Święta spędzić to jest totalny przegryw i patola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 300 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: dobry murzyn chwali swego pana - tak trzymaj. Wiadomo, prezenty dostają tylko murzyni, kobiety prawdziwych facetów, których głównym osiągnięciem życiowym jest spanie do 12 i galopady na forum, dostają: "jak se chcesz, to se kup" Szczęśliwego nowego roku, knurku, spania już do 13-tej i wincyj oglądania Wietnamców w naturalnych środowisku oraz oczywiście owocnych galopad na forum dla prawdziwych mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: dlaczego wy innych ludzi jak zaba porownujecie do mnie ? przeciez to dla nich obraziliwe Jakich ludzi ty to nie ludzie i nie czaisz kontekstu że chodzi o mental z tym że tamta przynajmniej potrafi zdanie z dużej co dla ciebie jest awykonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 27 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Nie no spoko, powiedziała co myśli ja też i jest cool. Bo Libed to mnie właśnie do psychiatry wysłał W Święta mieć takie problemy to fizjonomom nie śniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Zależy jak duże jest to poświęcenie i czy warte w ogóle zachodu... Jeżeli kochasz prawdziwie to z Twojej perspektywy warto. Najfajniejsze jest to że jeśli naprawdę warto to do poświęcenia nie dojdzie bo partner tego nie będzie chciał przyjąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Nie no spoko, powiedziała co myśli ja też i jest cool. Bo Libed to mnie właśnie do psychiatry wysłał Tylko że jak libed zmieni zdanie to i ona tak to działa. Prawdopodobnie typ się leczył psychiatrycznie I wszystkich odsyła do psychiatrów codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: W Święta mieć takie problemy to fizjonomom nie śniło. Lepsze takie niż prawdziwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: tórych głównym osiągnięciem życiowym jest spanie do 12 i galopady na forum, o sobie piszesz? bo ja musze pracowac ale chcialbym spac do poludnia nie mowie ze nie ale nie w zamian za uslugiwanie komus 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Szczęśliwego nowego roku, knurku, spania już do 13-tej i wincyj oglądania Wietnamców w naturalnych środowisku bardzo dziekuje nawet chcialbym zeby sie spelnilo. nie wiem co tobie zyczyc zeby tez trafic w gusta wiec pomysle do nowego roku i napisze jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Prawdopodobnie typ się leczył psychiatrycznie I wszystkich odsyła do psychiatrów codziennie. prawdopodobnie cywilizacja kosmitów namierzyła cie juz przez fdiode w tivi i nie ukryjesz sie przed nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, parabataii napisał: Skoro tam same nieistotne nudy to niech to upublicznią. I temat jak dla mnie byłby wyczerpany. Zalezy co dla kogos jest istotne. W tym momencie wiemy juz i tak tyle rzeczy, a większości ludzi to nie interesuje. Jesli ktos chce wierzyc to będzie wierzył i tyle. Swoją drogą to zarówno historia chrzescijanstwa jak i badania nad Biblią są bardzo ciekawe moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Kuui napisał: Kochani na czas świat odłuzcie różnice. Tak Święta spędzić to jest totalny przegryw i patola. Ale taki degenerat jak libed który wczoraj pisał jak chciałby dziecko do bagażnika zamykać powinien być wykluczony ze społeczeństwa, bo czasy nаzistów już dawno się skończyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, parabataii napisał: Jeżeli kochasz prawdziwie to z Twojej perspektywy warto. Najfajniejsze jest to że jeśli naprawdę warto to do poświęcenia nie dojdzie bo partner tego nie będzie chciał przyjąć Autorka nie oczekuje mega poświęceń... wystarczy jak od okazji do okazji dostanie jakiś prezencik. : ) mógłby jej coś dać zuuupelnie bezinteresownie .) Edytowano 14 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: o sobie piszesz? bo ja musze pracowac ale chcialbym spac do poludnia nie mowie ze nie ale nie w zamian za uslugiwanie komus bardzo dziekuje nawet chcialbym zeby sie spelnilo. nie wiem co tobie zyczyc zeby tez trafic w gusta wiec pomysle do nowego roku i napisze jeszcze. Kiedy ty pracujesz i gdzie tutaj ? Przecież masz socjal po szkole specjalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jesli ktos chce wierzyc to będzie wierzył i tyle. nie uchronisz glupiego przed glupota jego wiedza to wrog wszystkich ludzi wierzacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, libedowsky napisał: w takim przypadku tak bo za chwile bedziesz zagrazac innym Ok, skoro tak twierdzisz (a slyszałam że masz doświadczenie w tej dziedzinie) to spróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Autorka nie oczekuje mega poświęceń... wystarczy jak od okazji do okazji dostanie jakiś prezencik. : ) Czyli chce mu sprzedać uczucia? To tak nie działa i całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach