Żaba Monìka 1326 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie uchronisz glupiego przed glupota jego wiedza to wrog wszystkich ludzi wierzacych Niekoniecznie, wiara czasem spelnia inne zadania i wypelnia inne braki po prostu. Nie kazdy jej potrzebuje, ale niektorzy tak, choc sa otwarci na wiedze i nie neguja faktow. Gdy ktos odrzuca fakty w imię wiary to juz zacmienie umyslu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: prawdopodobnie cywilizacja kosmitów namierzyła cie juz przez fdiode w tivi i nie ukryjesz sie przed nimi A kto ci tak powiedział twój umysł naćpany psychotropami Co to za termin "fdiode" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, parabataii napisał: Czyli chce mu sprzedać uczucia? To tak nie działa i całe szczęście A dlaczego tylko ona ma być bezinteresowna... też mógłby jej coś dać bezinteresownie. : ) Już nie przesadzajmy z tymi łapówkami, że jesteśmy aż tak przekupni jak ktoś coś nam chce ofiarować. : ) Edytowano 14 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: nie uchronisz glupiego przed glupota jego wiedza to wrog wszystkich ludzi wierzacych Chorzy psychicznie jak ty zwykle wierzą,że wszyscy wokół nich są głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Niekoniecznie, wiara czasem spelnia inne zadania i wypelnia inne braki po prostu. Nie kazdy jej potrzebuje, ale niektorzy tak, choc sa otwarci na wiedze i nie neguja faktow. Gdy ktos odrzuca fakty w imię wiary to juz zacmienie umyslu. nie da sie nie odrzucac faktów wierząc. wiara wiąze sie nierozerwalnie z wiara w bzdury kompletne. ludzie wcale jej nie potrzebuja pewnie mozna to leczyc jak jakas nerwice, silna wiara to wg mnei ze strachu wynika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu 2 chore czubki sie licytujo ktory chorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, libedowsky napisał: dlaczego wy innych ludzi jak zaba porownujecie do mnie ? przeciez to dla nich obraziliwe Moglo byc gorzej, np. ktos moglby mnie porownac do Widmoka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 249 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Co to za termin "fdiode" fotodioda 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Chorzy psychicznie jak ty zwykle wierzą,że wszyscy wokół nich są głupi. wrecz odwrotnie wsrod chorych psychicznie odesetek ludzi gleboko religijnych jest wyzszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 193 Napisano 14 godzin temu Autorka w urodziny ani święta nic nie dostaje choć sama daje wiec coś tutaj jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie da sie nie odrzucac faktów wierząc. wiara wiąze sie nierozerwalnie z wiara w bzdury kompletne. ludzie wcale jej nie potrzebuja pewnie mozna to leczyc jak jakas nerwice, silna wiara to wg mnei ze strachu wynika. Nie doceniasz mozliwosci akrobatycznych naszego mozgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: A dlaczego tylko ona ma być bezinteresowna... też mógłby jej coś dać bezinteresownie. : ) Już nie przesadzajmy z tymi łapówkami, że jesteśmy aż tak przekupni jak ktoś coś nam chce ofiarować. : ) Spoko, ale obie strony muszą tego chcieć. Jeśli gościu nie lubi takich pierdół to ja go rozumiem doskonale bo ja też tego nie lubię. A jeśli jej to bardzo przeszkadza to po pierwsze niech z nim to obgada, a po drugie jeśli to jest dla niej wyznacznikiem uczuć to niech zmieni partnera na takiego który ma takie samo podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: fotodioda wrecz odwrotnie wsrod chorych psychicznie odesetek ludzi gleboko religijnych jest wyzszy Może wydaje ci się że w głowie masz fotodiode, bo wszystko wiesz i wszędzie byłeś. A skąd wiesz jaki jest odsetek czyżby z autopsji, no chyba że podasz jakieś wiarygodne źródło badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, kadżana napisał: Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. to zrób to samo. też nie dawaj mu prezentów. sobie spraw prezent. Edytowano 14 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 815 Napisano 14 godzin temu A ja wiem dlaczego autorka prezentu nie dostała. Bo choinki nie ubrała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 193 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Spoko, ale obie strony muszą tego chcieć. Jeśli gościu nie lubi takich pierdół to ja go rozumiem doskonale bo ja też tego nie lubię. A jeśli jej to bardzo przeszkadza to po pierwsze niech z nim to obgada, a po drugie jeśli to jest dla niej wyznacznikiem uczuć to niech zmieni partnera na takiego który ma takie samo podejście. To jeśli on jej nie daje bo nie lubi to niech ona też nie daję i nich zrobi prezent im obydwoje jakaś wycieczkę zarezerwuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Spoko, ale obie strony muszą tego chcieć. Jeśli gościu nie lubi takich pierdół to ja go rozumiem doskonale bo ja też tego nie lubię. A jeśli jej to bardzo przeszkadza to po pierwsze niech z nim to obgada, a po drugie jeśli to jest dla niej wyznacznikiem uczuć to niech zmieni partnera na takiego który ma takie samo podejście. Niewiadomo jak to z nim jest, prezenty przyjmuję... jeśli faktycznie są wmuszane to bezsens. Można to inaczej rozwiązać by każdy był zadowolony... on czasem coś jej kupi by czuła się ukochana : ) jeśli faktycznie jest to aż tak dla niej ważne to korona z głowy nikomu nie spadnie... a w ramach odwdzięczenia ona zapozna się z jego językiem miłości... jeśli to big love to bezsensu żeby się rozstawali. Chyba, że nie respektują własnych potrzeb to wtedy wiadomo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Niewiadomo jak to z nim jest, prezenty przyjmuję... jeśli faktycznie są wmuszane to bezsens. Można to inaczej rozwiązać by każdy był zadowolony... on czasem coś jej kupi by czuła się ukochana : ) jeśli faktycznie jest to aż tak dla niej ważne to korona z głowy nikomu nie spadnie... a w ramach odwdzięczenia ona zapozna się z jego językiem miłości... jeśli to big love to bezsensu żeby się rozstawali. Chyba, że nie respektują własnych potrzeb to wtedy wiadomo... Wg mnie to jest poważna sprawa bo chodzi o wzajemne oczekiwania w związku i od związku. To musi być przegadane między nimi, a nasze dywagacje są psu na budę bo ilu ludzi tyle wizji związku i zachowań partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 26 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: To jeśli on jej nie daje bo nie lubi to niech ona też nie daję i nich zrobi prezent im obydwoje jakaś wycieczkę zarezerwuję. Po prostu powinni szczerze porozmawiać kto czego od kogo oczekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Wg mnie to jest poważna sprawa bo chodzi o wzajemne oczekiwania w związku i od związku. To musi być przegadane między nimi, a nasze dywagacje są psu na budę bo ilu ludzi tyle wizji związku i zachowań partnera. Wiadomo, że tutaj go nie rozwiąże... co sobie popisze i poczyta to jej, a co z tym zrobi tu już tylko i wyłącznie jej sprawa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 14 godzin temu Tak naprawdę autorka weszła tutaj by się wyżalić i poskarżyć, ale pewnie zadnych porad i tak nie posłucha, zwlaszcza tych, ktore jej nie pasują. W sumie moze to i lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 815 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Ja się domyślam że jest słaba seksualnie bo do mnie się odpalila o loda i rozmowy Jakaś niekumata. Ciężko się rozmawia robiąc l.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: To zakończy związku jak loda się brzydzi po co ma się zmuszać, jeżeli nie chce i nie lubi tego robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Ja się domyślam że jest słaba seksualnie bo do mnie się odpalila o loda i rozmowy To zakończy związku jak loda się brzydzi Uwazaj kolego na słowa. Szanuj ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: po co ma się zmuszać, jeżeli nie chce i nie lubi tego robić. Byłbyś z taką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano 13 godzin temu 23 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Tak naprawdę autorka weszła tutaj by się wyżalić i poskarżyć, ale pewnie zadnych porad i tak nie posłucha, zwlaszcza tych, ktore jej nie pasują. W sumie moze to i lepiej. Świeta racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Byłbyś z taką? A czemu nie? Kobieta może zadowolić mężczyznę na wiele sposobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Byłbyś z taką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, kadżana napisał: Uwazaj kolego na słowa. Szanuj ludzi Konfliktowa się wydajesz to i prezentów brak typa nie umiesz rozkochac do szaleństwa to by był priorytetem aby go kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: A czemu nie? Kobieta może zadowolić mężczyznę na wiele sposobów. Zwal sobie bo desperacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Z jednym można pewnie lubić niektore rzeczy, z jakims zbokiem pewnie nie... Edytowano 13 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach