Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:29 1 minutę temu, kadżana napisał: wartosciowego Ja wasze życie wciagnalem nosem i wycharchalem. Powiedz lepiej po co się oszczędności w związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 18:31 1 minutę temu, kris888 napisał: do niczego nie zmuszać się, zwłaszcza w tych sprawach. grunt to dobra rozmowa o swoich potrzebach i pragnieniach. druga strona albo akceptuje albo do widzenia. Nie każda chyba tak samo cię pociąga Ktoś będzie dla ciebie oblesny a jeszcze będzie się narzucał to może cię straumatyzowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:33 1 minutę temu, buongiorno napisał: Nie każda chyba tak samo cię pociąga Ktoś będzie dla ciebie oblesny a jeszcze będzie się narzucał to może cię straumatyzowac Jak ty munka co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano czwartek o 18:34 1 minutę temu, buongiorno napisał: Nie każda chyba tak samo cię pociąga Ktoś będzie dla ciebie oblesny a jeszcze będzie się narzucał to może cię straumatyzowac tak to prawda. ale takich obleśnych i narzucających się panienek to póki co, nie było. chyba miałem szczęście. zresztą wszystkie kontakty inicjowałem ja. nie było takiej, która pierwsza do mnie podbiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:34 5 minut temu, kris888 napisał: do niczego nie zmuszać się, zwłaszcza w tych sprawach. grunt to dobra rozmowa o swoich potrzebach i pragnieniach. druga strona albo akceptuje albo do widzenia. W hipermarket jest taki dział karmy dla zwierząt domowych tam powinny wszystkie się przejść co loda nie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano czwartek o 18:35 Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Ja wasze życie wciagnalem nosem i wycharchalem. Powiedz lepiej po co się oszczędności w związku? Madroscia to ty nie grzeszysz. Moze poczytaj podrecznik podstawy szacunku do ludzi. Szanuj ludzi zasada numer 1 w zyciu i w internecie tez. Musisz byc bardzo skrzywdzony przez los, ze tak przelewasz swoje zale. Pod twoim nikem widze malego, rozzalonego chlopczyka, ktory potrafi sie w jedyny sposob komunikowac -obrazajac innych. Nie to swiadczy o sile czlowieka. Ale wspolczuje. Pewnie to jest jedyny sposob w jaki potrafisz sie komunikowac z ludzmi. Los cie bardzo skrzywdzil, ubolewam Polecam terapie behawioralna, wyciagna twoje traumy z dziecinstwa. Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 18:37 (edytowany) 2 minuty temu, kadżana napisał: . Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas Fakt Też czasem typa szkoda nie chce sie wyzywać bo los go nie oszczędził ale nie wiadomo jak z nim gadać jak ciągle wali dziwnymi tekstami Edytowano czwartek o 18:38 przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:38 1 minutę temu, kadżana napisał: Madroscia to ty nie grzeszysz. Moze poczytaj podrecznik podstawy szacunku do ludzi. Szanuj ludzi zasada numer 1 w zyciu i w internecie tez. Musisz byc bardzo skrzywdzony przez los, ze tak przelewasz swoje zale. Pod twoim nikem widze malego, rozzalonego chlopczyka, ktory potrafi sie w jedyny sposob komunikowac -obrazajac innych. Nie to swiadczy o sile czlowieka. Ale wspolczuje. Pewnie to jest jedyny sposob w jaki potrafisz sie komunikowac z ludzmi. Los cie bardzo skrzywdzil, ubolewam Polecam terapie behawioralna, wyciagna twoje traumy z dziecinstwa. Samo to ze od kilku godzin siedzsz na tym forum i komentujesz bez przerwy kazdy jeden post swiadczy o tobie, ze nie masz nikogo wokol siebie, z kim moglbys spedzis czas Nom mieszkam sam w mieszkaniu bez kredytu śródmieście warszawa z 85 tv sony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:39 3 minuty temu, kadżana napisał: Szanuj ludzi zasada numer 1 w zyciu i w internecie tez Za dużo fb u mnie na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano czwartek o 18:42 4 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: W hipermarket jest taki dział karmy dla zwierząt domowych tam powinny wszystkie się przejść co loda nie robią brzmi jak przymus. lepiej domyśl się czemu nie chcą. jakieś powody muszą być. jedne po prostu nie lubią, inne np. zrobiły raz i się porzygały od smrodu, i już nie chcą (podsłuchany tekst kiedyś na jakiejś imprezie) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:42 6 minut temu, kadżana napisał: Polecam terapie behawioralna, wyciagna twoje traumy z dziecinstwa Dzieciństwo miałem udane z dziewczyną co robiła lody pod koniec szkoły podstawowej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano czwartek o 18:43 Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Dzieciństwo miałem udane z dziewczyną co robiła lody pod koniec szkoły podstawowej... Widac. Winny sie broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:43 1 minutę temu, kris888 napisał: brzmi jak przymus. lepiej domyśl się czemu nie chcą. jakieś powody muszą być. jedne po prostu nie lubią, inne np. zrobiły raz i się porzygały od smrodu, i już nie chcą (podsłuchany tekst kiedyś na jakiejś imprezie) Mnie to akurat nie interesuje tam są drzwi i elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kadżana 0 Napisano czwartek o 18:44 Przed chwilą, kadżana napisał: Widac. Winny sie broni I swoje traumy leczy w internecie obrazajac innych Dojrzale podejscie. Cecha doroslego czlowieka Pozazdroscic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:45 Przed chwilą, kadżana napisał: I swoje traumy leczy w internecie obrazajac innych Dojrzale podejscie. Cecha doroslego czlowieka Pozazdroscic. Ta a czym ciebie obrazilem? Doradztwem loda i rozmowy co jest dla ciebie ważne. Mi wygląda na brak komunikacji a najlepiej przy lodzie to zapamięta może skoro ma problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:47 10 minut temu, kadżana napisał: Madroscia to ty nie grzeszysz. To zależy od lachona były takie co pisały że bystry jak brzytwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:51 6 minut temu, kadżana napisał: I swoje traumy leczy w internecie obrazajac innych Dojrzale podejscie. Cecha doroslego czlowieka Pozazdroscic. 3 godziny temu, kadżana napisał: Wszystko wporzadku ze zdrowiem psychicznym? Obawiam sie, że nie do konca 3 godziny temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Samica zawsze coś znajdzie żeby roozpiepszyc związku a większość to domysl się i foch. Niech mu robi loda z prezenty słowa kluczowe az zapamieta. Kto pierwszy bardziej obrazil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:53 Niech mu robi loda to obraza wgl dobra dla mnie to uniwersum w którym nie chce brać udziału. Wasz cyrk brak prezentów i małpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:55 25 minut temu, buongiorno napisał: xD to wprowadź swoje rady w życie ciociu dobra rado Nie mogę bo trafiam na takie kaleki jak autorka czy dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano czwartek o 18:55 (edytowany) nie pasuje spoko. szukaj więc takiej która to robi. dobra ja spadam. @kadżana rada ode mnie jeszcze raz: jak on Ci nie kupuje, to Ty jemu też nie. prosta reguła wzajemności. Edytowano czwartek o 18:55 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:56 Przed chwilą, kris888 napisał: nie pasuje spoko. szukaj więc takiej która to robi. dobra ja spadam. @kadżana rada ode mnie jeszcze raz: jak on ci nie kupuje, to ty jemu też nie. prosta reguła wzajemności. To nie jest dobra rada wygląda jak przemoc ekonomiczna domyśl się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 18:57 Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Nie mogę bo trafiam na takie kaleki jak autorka czy dumbusia Z Anastazja to była miłość. Ja na ciebie nie trafiam. Ty byś mnie mógł ewentualnie zaatakować pod paczkomatem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:57 Na moje typ jest nienauczony prezentów jak ja i ma fixa oszczędności jak ja kiedyś trzeba go wychowac a najlepiej obladzajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:58 Przed chwilą, buongiorno napisał: Z Anastazja to była miłość. Ja na ciebie nie trafiam. Ty byś mnie mógł ewentualnie zaatakować pod paczkomatem xd Tak paczke bym ci wyjal 1,6m lachonku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 37 Napisano czwartek o 18:58 (edytowany) W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście. Edytowano czwartek o 18:59 przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 18:59 Dumbo a w ninok macie paczkomaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano czwartek o 18:59 5 godzin temu, kadżana napisał: Hej. Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. dorośnij, chodzi by dawac nie brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 13 Napisano czwartek o 19:00 1 minutę temu, buongiorno napisał: W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście. Podobno zastrzelili tam typa co uciekal z gumą turbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 27 Napisano czwartek o 19:01 6 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Niech mu robi loda to obraza wgl dobra dla mnie to uniwersum w którym nie chce brać udziału. Wasz cyrk brak prezentów i małpy. A gdzie napisała, że nie robi chamowi loda, znowu masz fantazje zboku z babską kulką wibro w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano czwartek o 19:01 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Na moje typ jest nienauczony prezentów jak ja i ma fixa oszczędności jak ja kiedyś trzeba go wychowac a najlepiej obladzajac. pytanie czy wcześniej też tak było, czy to już od dłuższego czasu, czy od początku znajomości tak jest. a z fixem oszczędności, no te 5-10% z zarobku można wygospodarować na prezenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach