Qwerty88 411 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nom. A Maolat sie nie boi konkurencji? Choc w sumie jeden nie spuszcza kupy, a drugi nie myje zebów, to raczej nie ma sie czego obawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 866 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Hej, Elcia, właśnie się zastanawiałem, czy ty to ty xd Dzięki Tak, ja to ja. Fajnie że zacząleś wychodzic do ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 459 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak, ja to ja. Fajnie że zacząleś wychodzic do ludzi. Ja cały czas wychodziłem do ludzi, tylko że bez wzajemności no ale udało mi się przypadkiem fajną grupkę ludzi poznać (w sumie to nawet dwie), więc teraz mam z kim spędzać czas. A znajomości z osobami z innych części Polski nadal utrzymuję i też czasem się widujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 866 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: A Maolat sie nie boi konkurencji? Choc w sumie jeden nie spuszcza kupy, a drugi nie myje zebów, to raczej nie ma sie czego obawiac Bo to nie tak, np leżak nigdy nie był zazdrosny o maolat tylko o ludzi piszących tutaj. Także tak. A forum wiadomo to tylko chwilowa odskocznia od rzeczywistości, przynajmniej dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 866 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, taki obraz wasz napisał: Ja cały czas wychodziłem do ludzi, tylko że bez wzajemności no ale udało mi się przypadkiem fajną grupkę ludzi poznać (w sumie to nawet dwie), więc teraz mam z kim spędzać czas. A znajomości z osobami z innych części Polski nadal utrzymuję i też czasem się widujemy. No tak, niedoprecyzowalam wypowiedzi z tym wychodzeniem do ludzi, pamiętam co kiedys pisałeś i wlasnie to mialm na myśli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 411 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Też uważam że świetnie do siebie pasują. Leżak czemu jestes zazdrosny o Malowany a o Maolat nie jestes zazdrosny? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 31 Napisano 13 godzin temu oczywiscie ze facet nie potrzebuje kobiety jako partnerki do niczego. jak chce sexu to ma divy, jak chce sie pobawic to ma dysko a jak chce sam byc to wtedy wlasnie korzysta z bycia singlem .A kobiety jak chce sexu to nie pojda do agencji, musza czekac az łoś podbije i nie ucieknie po poznaniu, chce sie pobawic na disko podbijają same alkusy w brudnej koszuli, jak chce byc sama to wtedy zaczyna sie koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlickipicki 1 Napisano 13 godzin temu Jaki koszmar.jest bardzo dużo i więcej niż facetów właśnie kobiet samych nawet panien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 25 Napisano 12 godzin temu 38 minut temu, Qwerty88 napisał: Leżak czemu jestes zazdrosny o Malowany a o Maolat nie jestes zazdrosny? Nie bo maolat się równoważy ze stypiarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 9 godzin temu Trudno uogólniać, zależy od człowieka. Kobiety czesto sa zmeczone zwiazkami, bo pelnią w nich rolę matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 24 Napisano 9 godzin temu Uczucia robia z kobiety slaba mameje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach