selkie 487 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, libedowsky napisał: widmok czemu ten pies taki brudny i wyglada na chorego ? ty chyba faktycznie mnozysz psy i sprzedajesz Nie mogę z tych ameb, nie wiem, czy to tak skrajna głupota i desperacja, czy czym to tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Jeszcze zaklaskaj uszami na tego zaniedbanego psa. Haniebne po prostu. Płaska jak podgląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Dzisiaj mam makaron świderki wzbogacony jajkiem sztuk dwa na patelni z odrobiną soli i Vegety natur. Trochę marne jak na zbilansowany posiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tak sobie tłumacz żeby poczuć się lepiej i jutro mogę dać Kaukazy specjalnie przykurzone w terenie żebyś kwiczał, bo cię nie stać. szkoda tego psa widac po nim ze cierpi jestes degeneratem jesli rozmnazasz psy kwestia czasu az cie ktos z kafeterii znajdzie coraz mniej tych zwyroli sprzedajacych psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Wszyscy tu jesteście grubi to dlaczego po prostu zamiast zamknąć to forum nie weźmiecie sie za siebie? Smalcowe forum oj tam wziąłem się za siebie trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 228 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Jeszcze zaklaskaj uszami na tego zaniedbanego psa. Haniebne po prostu. Nie umiem klaskać uszami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Płaska jak podgląda Won, dręczycielu zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Trochę marne jak na zbilansowany posiłek To tylko jeden z wielu bystrzaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Nie mogę z tych ameb, nie wiem, czy to tak skrajna głupota i desperacja, czy czym to tłumaczyć. Ten pies wyglada na biednego smutnego i zaniedbanego i jeszcze lezy na tym śniegu, dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 14 godzin temu Promocja do końca stycznia, film z robienia kupy do zamówienia za 10zł. Normalnie jest za 35 Jeśli chcesz spróbować mojej pysznej czekoladki, to zapraszam do zakupu. Opis opcji dodatkowych: Zdjęcia z noszenia: 10 zdjęć kupy i mojego tyłka Film z noszenia: promocja film jak robię tą kupę. za 10zł - dodaj do zamówienia Zmoczenie: Do paczki dorzucam moje siku w osobnym pojemniczku Plucie:Do paczki dorzucam moją ślinkę Robienie kupy: Wysyłam Ci 2 kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: chłopcy przywieźl kradniecie psy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie umiem klaskać uszami. Twoja postaw to dno. Gdyby nie znęcał się nad zwierzętami, to jeszcze można by to wszystko przemilczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Ten pies wyglada na biednego smutnego i zaniedbanego i jeszcze lezy na tym śniegu, dziwne. On ma niecertyfikowaną dziką hodowlę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: szkoda tego psa widac po nim ze cierpi jestes degeneratem jesli rozmnazasz psy kwestia czasu az cie ktos z kafeterii znajdzie coraz mniej tych zwyroli sprzedajacych psy Ale ja kupiłem i co mi zrobisz chcesz zobaczyć rodowody to wtedy dopiero będziesz kwiczał z zawiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie mogę z tych ameb, nie wiem, czy to tak skrajna głupota i desperacja, czy czym to tłumaczyć. brakiem innych chetnych na gadke szmatke z uposledzonymi wiec z braku laku dobry i widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: kradniecie psy ? Tak od ciebie z bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 409 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: gnój ten pies rozrzucał ? wyglada na chorego a nie rasowego, poza tym rasowych poza hodowlami nie mozna tak samo mnożyc widać po nim ze albo chory albo mocno wystraszony. to berneński pies pasterski Widmoka na sankach ciągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: kradniecie psy ? Też już to wcześniej zauważyłam. W tym bierze udział kilkoro wiejskich patusów. Pisał, że przywożą mu psy nocą i to psy dorosłe. Kradną je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: On ma niecertyfikowaną dziką hodowlę. I piętnaście lat oraz kręcone zęby płaska desko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 228 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tak dzisiaj chłopcy przywieźli azjatyckiego i z roboty musiałem się urwać, bo siła wyższa. Lody w takie zimno jesteś twarda jak terminator. I co polubił cię już trochę? Tak bo w domu mam upał bo mi się trochę pomyliło i ustawiłam za dużo stopni na piecu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: to berneński pies pasterski Widmoka na sankach ciągnął Owczarek środkowoazjatycki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale ja kupiłem i co mi zrobisz chcesz zobaczyć rodowody to wtedy dopiero będziesz kwiczał z zawiści. tak tak juz widze jak ci z hodowli przywiezli psa jeszcze takiego brudnego. wyglada jakby go ktos ukradl i bil te bajki to opowiadaj amebom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, libedowsky napisał: kradniecie psy ? Pisał, że jakaś dorosłą, przywiezioną su.kę musi dopiero oswajać, one są kradzione swoim prawdziwym właścicielom i nie znają tych patoli, gdy są przywożone do rudery widmoka. Edytowano 14 godzin temu przez selkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to berneński pies pasterski Widmoka na sankach ciągnął niepodobny albo mocno zmieszany albo to inny pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: I co polubił cię już trochę? Ja prdl... Powiedz, zdradź mi to - jesteś tak głupia, tak bezduszna, czy tak zdesperowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Ja prdl... Powiedz, zdradź mi to - jesteś tak głupia, tak bezduszna, czy tak zdesperowana? Może tak stara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: I co polubił cię już trochę? Tak bo w domu mam upał bo mi się trochę pomyliło i ustawiłam za dużo stopni na piecu Póki co nieufny i przez kraty kojca pstryknąłem foty , bo nie jest miłym misiem tylko w bojowym celu. Ale kwestia tygodnia i będzie jadł mi z ręki. 21 jeden ustaw ja tak robię i jest optymalna dla homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, selkie napisał: Też już to wcześniej zauważyłam. W tym bierze udział kilkoro wiejskich patusów. Pisał, że przywożą mu psy nocą i to psy dorosłe. Kradną je. no mozliwe ew gdzies w schroniskach wynajduja ale tam chyba by drecholom nie dali psów przynajmniej mam taka nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 14 godzin temu Uwielbiasz kawior? Jeebany psie dobrze trafiłeś. Oferuję smaczki z mojej duupy! Wysyłka tego samego dnia bądź następnego. Dostępny również film ze sraania do pojemnika. Oczywiście z dopłatą. Chodź poczuj ten smrodek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: tak tak juz widze jak ci z hodowli przywiezli psa jeszcze takiego brudnego. wyglada jakby go ktos ukradl i bil te bajki to opowiadaj amebom Kupę zrobiłeś teraz jak płaska decha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach