Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie;)

Co dzisiaj na kolacje?

Polecane posty

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Owczarek środkowoazjatycki.  

no wyglada na mieszanca jakiegos owczarka glowe ma jak owczarek

1 minutę temu, selkie napisał:

Ja prdl...

Powiedz, zdradź mi to - jesteś tak głupia, tak bezduszna, czy tak zdesperowana? 

A ty masz takie zdolności że po 1 zdjęciu widzisz czy pies bity, naprawdę? 

5 minut temu, libedowsky napisał:

no mozliwe ew gdzies w schroniskach wynajduja ale tam chyba by drecholom nie dali psów przynajmniej mam taka nadzieje

Nie daliby, w schronisku jest ścieżka adopcyjna jest surowsza niż przy dzieciach 😉 Kradzione. 

Edytowano przez selkie

Przed chwilą, libedowsky napisał:

no wyglada na mieszanca jakiegos owczarka glowe ma jak owczarek

Oryginalny z rodowodem ignorancie weź sobie wygoogluj i porównaj już podpowiem z litości. 😁

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

To hejtera więc się nie spodziewaj po niej normalności. 🙂

4 minuty temu, selkie napisał:

Pisał, że jakaś dorosłą, przywiezioną su.kę musi dopiero oswajać, one są kradzione swoim prawdziwym właścicielom i nie znają tych patoli, gdy są przywożone do rudery widmoka.

chyba masz racje jesli to nie pierwszy dorosly pies to byc moze faktycznie je kradna albo jakos inaczej "pozyskuja" tylko po co ? trudno sprzedac psa bez rodowodu poza tym nielegalne i co na tym zarobi tysiac zloty an rok ? te psy duzo jedza takie pies potrzebuje kilak kg miesa i karmy  dziennie mysle ze taki pies to 2-3kg zjada na dobe

2 minuty temu, selkie napisał:

Nie daliby, w schronisku jest ścieżka asopcyja surowsza niż przy dzieciach 😉 Kradzione. 

Sama jesteś kradziona i pięknie ci się ulewa płaska 😁 

5 minut temu, pipistrella napisał:

Może tak stara 😉

tu smai starzy ale jednak widmokowi wazelinuja nieliczne

Składam do kupy to, co pisze widmok. Naprawdę cie nie zastanawia, dlaczego i skąd on co chwilę ma przywożone przez jakichś "chlopców" dorosłe psy, które się go boją, są do niego wrogo nastawione i dopiero musi je oswajać? Jawnie pisze, ze je rozmnaża (są roznych ras albo mieszańce, to patohodowla). Jego psy zawsze wyglądają na zaniedbane (kiedyś wstawiał amstaffa z kolczatką, będącą jedną wielką rdzą)

• Thanks 1

1 minutę temu, libedowsky napisał:

chyba masz racje jesli to nie pierwszy dorosly pies to byc moze faktycznie je kradna albo jakos inaczej "pozyskuja" tylko po co ? trudno sprzedac psa bez rodowodu poza tym nielegalne i co na tym zarobi tysiac zloty an rok ? te psy duzo jedza takie pies potrzebuje kilak kg miesa i karmy  dziennie mysle ze taki pies to 2-3kg zjada na dobe

Teraz to będzie jedyny cel w waszym życiu po co i dlaczego ktoś coś 😁

• Haha 1

6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

tylko w bojowym celu.

no tak mi sie wydaje ze rozmnazanie to ciezki kawalek chleba i raczej organizujecie jakies walki psów

5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Póki co nieufny i przez kraty kojca pstryknąłem foty , bo nie jest miłym misiem tylko w bojowym celu. Ale kwestia tygodnia i będzie jadł mi z ręki. 

21 jeden ustaw ja tak robię i jest optymalna dla homo sapiens. 😊

Szybko już po tygodniu, ja mojego nie mogłam nawet nauczyć by łapę podał 😁

Mam 27 w tej chwili ale ustawiłam na 22.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

Bardzo łatwo sprzedać, nie masz pojęcia, jak ten rynek się kręci. De.bile bez kasy kupują nagminnie z patohodowli psy.

1 minutę temu, selkie napisał:

Składam do kupy to, co pisze widmok. Naprawdę cie nie zastanawia, dlaczego i skąd on co chwilę ma przywożone przez jakichś "chlopców" dorosłe psy, które się go boją, są do niego wrogo nastawione i dopiero musi je oswajać? Jawnie pisze, ze je rozmnaża (są roznych ras albo mieszańce, to patohodowla). Jego psy zawsze wyglądają na zaniedbane (kiedyś wstawiał amstaffa z kolczatką, będącą jedną wielką rdzą)

Skoro tak twierdzisz to chyba masz na tyle cywilnej odwagi aby udać się na komendę z dowodem osobistym i powiesz im  to co tutaj. 😁Już widzę ich miny i jak ci sugerują psychiatryk. 🤣

5 minut temu, selkie napisał:

Nie daliby, w schronisku jest ścieżka adopcyjna jest surowsza niż przy dzieciach 😉 Kradzione. 

z drugiej strony takiego psa ciezko ukrasc musieliby go jakims paralizatorem potraktowac nie wiem nie bardzo ukradniesz psa takiego psa trzyma sie na posesji zeby kogos nie ugryzl wiec nikt nie wchodzi zeby psa ukrasc prosciej ukrasc samochod niz psa latwiej sprzedac i wiecej kosztuje.

dziwnie to wyglada moze chodzi na jakies walki psów do degeneratow i pstryknal zdjecie zeby sie popisac bo on pewnie uwaza ze mnozenie psów to powod do dumy

• Sad 1

3 minuty temu, libedowsky napisał:

tu smai starzy ale jednak widmokowi wazelinuja nieliczne

Trudno mi sobie wyobrazić takie deficyty życiowe i emocjonalne jak u tych kobiet. 

Ok, kończę, bo nic nie zdziałam odnośnie tego procederu jukońskiegp patusa i tylko się denerwuję.

7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Oryginalny z rodowodem ignorancie weź sobie wygoogluj i porównaj już podpowiem z litości. 😁

wez lepiej poczytaj na jakiej podstawie daja rodowody

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Skoro tak twierdzisz to chyba masz na tyle cywilnej odwagi aby udać się na komendę z dowodem osobistym i powiesz im  to co tutaj. 😁Już widzę ich miny i jak ci sugerują psychiatryk. 🤣

Nie mam żadnych danych na twój temat oraz nie ma na ciebie dowodów. Poza tym pato-hodowle są powszechnym problemem. Zwyroli jak ty i "chłopcy" jest wielu. 

4 minuty temu, selkie napisał:

Bardzo łatwo sprzedać, nie masz pojęcia, jak ten rynek się kręci. De.bile bez kasy kupują nagminnie z patohodowli psy.

dziwne jak dla mnie takie ogloszenia sa nielegalne

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Szybko już po tygodniu, ja mojego nie mogłam nawet nauczyć by łapę podał 😁

Mam 27 w tej chwili ale ustawiłam na 22.

Będziesz senna i zmęczona przy 27 , bo organizm musi walczyć żeby odprowadzić nadmiar ciepła. 

Kwestia nie okazania że się boisz i nie pokazania lewej strony twarzy żeby pies nie wyczuł strachu po emocjach które homo sapiens generuje jeżeli chodzi o przejęcie inicjatywy. 🙂

5 minut temu, selkie napisał:

Jeśli będę chciała wiedzieć to poprostu go zapytam a nie będę wymyślać czegoś czego nie wiem.

5 minut temu, libedowsky napisał:

no tak mi sie wydaje ze rozmnazanie to ciezki kawalek chleba i raczej organizujecie jakies walki psów

Czyli jest nawet gorzej, niż się zdawało i sam się do tego przyznał.

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

i odbiera psy z interwencji

wierzysz w cuda ?

zeby prowadzic schronisko to trzeba miec warunki i kompetencje

Jeśli będę chciała wiedzieć to poprostu go zapytam a nie będę wymyślać czegoś czego nie wiem.

to zapytaj go koniecznie skad bierze dorosle psy rozne i dlaczego sa zaniedbane

w nagrode jak sie dowiesz powiem ci jak dziala termostat w grzejniku i jak sie nim poslugiwac

Edytowano przez libedowsky

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Nawet nie zapytam, skąd przekonanie, że powie ci prawdę. Ten człowiek jest tu znany od lat z kłamstw miedzy innymi.

Dobra, bez odbioru, amebioza i desperadoza nieuleczalne. 

2 minuty temu, selkie napisał:

Nie mam żadnych danych na twój temat oraz nie ma na ciebie dowodów. Poza tym pato-hodowle są powszechnym problemem. Zwyroli jak ty i "chłopcy" jest wielu. 

Oczywiście że nie masz żadnych dowodów płaska i tyle twojego co pokwiczysz z bezradności . 😁Poza tym psy są dobrze utrzymane , mają niezbędne szczepienia i rodowody oraz odpowiedni metraż to co ty byś chciała zgłosić chyba swoją chorobę i niedowagę . 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się