Megi_ona 228 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Będziesz senna i zmęczona przy 27 , bo organizm musi walczyć żeby odprowadzić nadmiar ciepła. Kwestia nie okazania że się boisz i nie pokazania lewej strony twarzy żeby pies nie wyczuł strachu po emocjach które homo sapiens generuje jeżeli chodzi o przejęcie inicjatywy. Tak kawę pije właśnie Ja się nie nadaje do tresury bo jak popatrzy słodko to mu zaraz dam smakolyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Oczywiście że nie masz żadnych dowodów płaska i tyle twojego co pokwiczysz z bezradności . Poza tym psy są dobrze utrzymane , mają niezbędne szczepienia i rodowody oraz odpowiedni metraż to co ty byś chciała zgłosić chyba swoją chorobę i niedowagę . Opowiadaj to swoim paniom starszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, selkie napisał: Nawet nie zapytam, skąd przekonanie, że powie ci prawdę. Ten człowiek jest tu znany od lat z kłamstw miedzy innymi. Dobra, bez odbioru, amebioza i desperadoza nieuleczalne. Płaska ale ona jak będzie chciała to fotki mogę jej wysłać, bo jest normalna i nie wyzywa ludzi jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 487 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Płaska ale ona jak będzie chciała to fotki mogę jej wysłać, bo jest normalna i nie wyzywa ludzi jak ty. Pojęcie normy jest wzgledne, ale zapewne się w nią łapie. Jest tylko zdeficytowana w obszarze męskiej uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Opowiadaj to swoim paniom starszym. Czyli dotarło do ciebie że policja by cię wyśmiała gdybyś poszła mnie zgłaszać aby "umilić" mi życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Pojęcie normy jest wzgledne, ale zapewne się w nią łapie. Jest tylko zdeficytowana w obszarze męskiej uwagi. Dobrze wiesz że możesz mi naskoczyć, bo te psy mają lepsze jedzenie niż ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Tak kawę pije właśnie Ja się nie nadaje do tresury bo jak popatrzy słodko to mu zaraz dam smakolyka Kawa jak najbardziej i przewietrzyć lokum. No właśnie trzeba pokazać stanowczość i brak uległości , a smakołyki w nagrodę jeżeli wykonuje polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Poloneza miałem ci pokazać libed ale nie chce mi się dzisiaj jechać na myjnie , bo zobaczysz że nie wygląda jak z salonu czy z reklamy i dopiero będzie kwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Kawa jak najbardziej i przewietrzyć lokum. No właśnie trzeba pokazać stanowczość i brak uległości , a smakołyki w nagrodę jeżeli wykonuje polecenia. juz wiem skad masz blizne na twarzy pewnie cie ugryzl tak szkolony pies zgadlem ? moze to wielopokoleniowy biznes te psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Poloneza miałem ci pokazać libed ale nie chce mi się dzisiaj jechać na myjnie , bo zobaczysz że nie wygląda jak z salonu czy z reklamy i dopiero będzie kwik no to by byla wesola beka ten pies to nie jest nic smiesznego tylko zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 598 Napisano 13 godzin temu 34 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tak sobie tłumacz żeby poczuć się lepiej i jutro mogę dać Kaukazy specjalnie przykurzone w terenie żebyś kwiczał, bo cię nie stać. Masz też owczarka kaukaskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Masz też owczarka kaukaskiego? Tak parę i jutro z jednego mogę pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: no to by byla wesola beka ten pies to nie jest nic smiesznego tylko zalosne Aż specjalnie nie skorzystam z myjni , bo to ja będę miał bekę jak przeżywasz że ktoś coś ma , a co ty masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 316 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Aż specjalnie nie skorzystam z myjni , bo to ja będę miał bekę jak przeżywasz że ktoś coś ma , a co ty masz. ty naprawde sadzisz ze ktos ci zazdrosci cierpiacego wygladajacego na chorego psa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu A zczailiście ,że telefony się zmieniają , ale wrócę jeszcze do poczciwej Motorolki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ty naprawde sadzisz ze ktos ci zazdrosci cierpiacego wygladajacego na chorego psa ? W twojej głowie tylko jest chory. Jak na szczeniaka niespełna rok jest upasiony i on dopiero nabierze masy blisko sto kilo. Pojęcia nie masz żadnego a zabierasz głos typowe dla idiоtów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 598 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tak parę i jutro z jednego mogę pokazać. Oczywiście masz zezwolenie, bo to przecież rasa znajdująca się w wykazie ras psów agresywnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Nie ma co hejtować Libed , bo każdy się będzie bał cokolwiek pokazać przez takich jak ty i płaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Oczywiście masz zezwolenie, bo to przecież rasa znajdująca się w wykazie ras psów agresywnych? Ja i nieznajomość litery prawa no nie żartujmy w ten sposób. Zgadza się jest na liście agresywnych i w związku z tym należy zadbać o odpowiednią procedurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1404 Napisano 13 godzin temu Dostalam ze swojego hipermarket podsumowanie roku, nikt w tym sklepie nie kupil wiecej czekolady Catbury niz my w zeszlym roku, jestesmy number 1 buyer. A ja nie jem nawet tej czekolady, moj chlop to wszystko zjadl, masakra. Pokazalam mu na apce, zeby sie opanował w koncu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Dostalam ze swojego hipermarket podsumowanie roku, nikt w tym sklepie nie kupil wiecej czekolady Catbury niz my w zeszlym roku, jestesmy number 1 buyer. A ja nie jem nawet tej czekolady, moj chlop to wszystko zjadl, masakra. Pokazalam mu na apce, zeby sie opanował w koncu. Jaka inwigilacja. Żeby człowiek już nie mógł czekolady kupić spokojnie. Edytowano 13 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1404 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Jaka inwigilacja. Żeby człowiek już nie mógł czekolady kupić spokojnie. Nie mozna, wszystko o nas wiedza. Na drugim miejscu byly banany, ale to juz nasze osobiste osiagniecie, a nie wsrod szerszej publiki. Moj sie ucieszyl, mowi, ze rzadko mu sie zdarza byc w czyms pierwszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 598 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie mozna, wszystko o nas wiedza. Na drugim miejscu byly banany, ale to juz nasze osobiste osiagniecie, a nie wsrod szerszej publiki. Moj sie ucieszyl, mowi, ze rzadko mu sie zdarza byc w czyms pierwszym. Zjedzenie najwięcej czekolady pośród wszystkich klientów hipermarketu to nie lada wyczyn. Powinien być dumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie mozna, wszystko o nas wiedza. Na drugim miejscu byly banany, ale to juz nasze osobiste osiagniecie, a nie wsrod szerszej publiki. Moj sie ucieszyl, mowi, ze rzadko mu sie zdarza byc w czyms pierwszym. Człowiek się ludzi, że jest niezależny i samodzielnie podejmuje decyzje a to wszystko jacyś spece od marketingu wymyślają. Przywiązuja nas do marki i lemingują. Edytowano 13 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Zjedzenie najwięcej czekolady pośród wszystkich klientów hipermarketu to nie lada wyczyn. Powinien być dumny Może jaki medal dostanie. Z kartofla albo batata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1404 Napisano 13 godzin temu Zle napisalam nazwe czekolady, bazywa sie Cadbury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 598 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Może jaki medal dostanie. Z kartofla albo batata. Prędzej promkę - 5 procent na każdą 10 sztuke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1404 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Może jaki medal dostanie. Z kartofla albo batata. Przydalaby sie raczej klodka na lodowke w prezencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Prędzej promkę - 5 procent na każdą 10 sztuke O to, to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Zle napisalam nazwe czekolady, bazywa sie Cadbury. Lubiłam te czekoladę pewnie dawali wam zniżki na to patrząc po historii zakupow, uzależnili a teraz osądzają :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach