miramar 131 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Przydalaby sie raczej klodka na lodowke w prezencie. Widziałam świnkę, która chrumka po otwarciu lodówki. Bardzo subtelna aluzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, selkie napisał: Trudno mi sobie wyobrazić takie deficyty życiowe i emocjonalne jak u tych kobiet. Ok, kończę, bo nic nie zdziałam odnośnie tego procederu jukońskiegp patusa i tylko się denerwuję. Może jutro zamiast denerwować się na Kafe, wymyślając jakieś nierealne problemy, zajmiesz się czymś pożytecznym? Schronisko dla zwierząt? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
۪۫⠀ 0 Napisano 13 godzin temu Dnia 5.01.2025 o 16:38, KochamElcie;) napisał: Ja dwie butelki wody mineralnej evian na kolacje i witaminki, moze szejka proteinowego zalicze xD I sprzatam dzisiaj swoj pokoj i klopa xD Posłuchaj https://vocaroo.com/14l0NDCDhfIm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1405 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, pipistrella napisał: Lubiłam te czekoladę pewnie dawali wam zniżki na to patrząc po historii zakupow, uzależnili a teraz osądzają :P. Dokladnie tak bylo, z ich aplikacja czekolada byla tansza, a teraz sie z nas smieja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Hugh Hefner napisał: Może jutro zamiast denerwować się na Kafe, wymyślając jakieś nierealne problemy, zajmiesz się czymś pożytecznym? Schronisko dla zwierząt? Ona waży tyle co przetrzymywani w Oświęcimiu i nawet sam rżałeś jak koń że jest płaska w spodniach hehe I ty chcesz ją puścić z domu do jakiejś roboty , to będzie zagrożenie życia, bo waży tyle co owczarek niemiecki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, Hugh Hefner napisał: Może jutro zamiast denerwować się na Kafe, wymyślając jakieś nierealne problemy, zajmiesz się czymś pożytecznym? Schronisko dla zwierząt? Gratulacje. 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 433 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Hugh Hefner napisał: Może jutro zamiast denerwować się na Kafe, wymyślając jakieś nierealne problemy, zajmiesz się czymś pożytecznym? Schronisko dla zwierząt? ty sobie zdajesz sprawe że po ślubie bedzie tylko gorzej w tym temacie? Teraz jeszcze sie hamuje, ale po ślubie już hamulce puszczą, chad bedzie już zaklepany, wiec motywacja znacznie spadnie nie chce byc złym prorokiem, ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ona waży tyle co przetrzymywani w Oświęcimiu i nawet sam rżałeś jak koń że jest płaska w spodniach hehe I ty chcesz ją puścić z domu do jakiejś roboty , to będzie zagrożenie życia, bo waży tyle co owczarek niemiecki. Kamieni sobie w kieszenie nawkłada żeby zmienić swoje BMI. Edytowano 13 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 131 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ty sobie zdajesz sprawe że po ślubie bedzie tylko gorzej w tym temacie? Teraz jeszcze sie hamuje, ale po ślubie już hamulce puszczą, chad bedzie już zaklepany, wiec motywacja znacznie spadnie nie chce byc złym prorokiem, ale ... Przestań kasandrzyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Przestań kasandrzyć. Hefner chyba czai i nie jest aż tak głupi żeby nie widzieć jak ona odnosi się do ludzi , a później tak będzie skakać do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ona waży tyle co przetrzymywani w Oświęcimiu i nawet sam rżałeś jak koń że jest płaska w spodniach hehe I ty chcesz ją puścić z domu do jakiejś roboty , to będzie zagrożenie życia, bo waży tyle co owczarek niemiecki. Ma ładną figurę. Problem w tym, że nie obchodzi mnie los zwierząt z Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Kamieni sobie w kieszenie nakłada żeby zmienić swoje BMI. Jeszcze bardziej chudnie od biegania za leżakiem i debatowaniu o jego kupie niespłukanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, miramar napisał: Gratulacje. 🥳 Wpisu na Kafe czy propozycji odwiedzenia schroniska? Dziękuję, zdarza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ma ładną figurę. Problem w tym, że nie obchodzi mnie los zwierząt z Kafeterii. Ale ten pies nie jest chyba (mam nadzieje) z kafeterii, tylko jego pato nowy ‚właściciel’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ma ładną figurę. Problem w tym, że nie obchodzi mnie los zwierząt z Kafeterii. A jej los cię obchodzi , bo śmianie się że jest płaska w spodniach nie doda jej atrakcyjności. Albo zwyczajnie głupi jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: ty sobie zdajesz sprawe że po ślubie bedzie tylko gorzej w tym temacie? Teraz jeszcze sie hamuje, ale po ślubie już hamulce puszczą, chad bedzie już zaklepany, wiec motywacja znacznie spadnie nie chce byc złym prorokiem, ale ... Po prostu nie wierzę nikomu kto tu płacze nad losem psów widmoka. Tu chodzi tylko o to, żeby sobie popisać. Temat obojętny. Dlatego w tym temacie nie wierzę nawet w dobre serce Ewy. Chociaż czasem robi przelewy na zwierzęta. Wygodnie, siedząc na kanapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 598 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Wpisu na Kafe czy propozycji odwiedzenia schroniska? Dziękuję, zdarza się Zapewne chodziło o większe wydarzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A jej los cię obchodzi , bo śmianie się że jest płaska w spodniach nie doda jej atrakcyjności. Albo zwyczajnie głupi jesteś. A ty jesteś dziwny i niezrownowazony. I o czym ma świadczyć ten pies z awatara który wyglada na brudnego i smutnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ale ten pies nie jest chyba (mam nadzieje) z kafeterii, tylko jego pato nowy ‚właściciel’ Szczerze? Nie obchodzi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 74 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, miramar napisał: Kamieni sobie w kieszenie nawkłada żeby zmienić swoje BMI. Szlachetnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: A ty jesteś dziwny i niezrownowazony. I o czym ma świadczyć ten pies z awatara który wyglada na brudnego i smutnego? Masz prawo do swojego zdania , a moje jest inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 433 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Po prostu nie wierzę nikomu kto tu płacze nad losem psów widmoka. Tu chodzi tylko o to, żeby sobie popisać. Temat obojętny. Dlatego w tym temacie nie wierzę nawet w dobre serce Ewy. Chociaż czasem robi przelewy na zwierzęta. Wygodnie, siedząc na kanapie. Jessuu, jak ty mi pięknie pojaśniasz jej koloryzowanie. Kolejny raz wychodzi na to że starannie budowany na forum wizerunek jest jedną wielką ściemą. A jak jej sie wypomni nieścisłości to pazurami oczy chce wydrapać. Btw, innych wątków też ją wyganiałeś ostatnio chyba z dyskusji z Iskrą, no czarno to widze po ślubie już jej od kafe nie odkleisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Zapewne chodziło o większe wydarzenie Pisałem o zwierzętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 20 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Po prostu nie wierzę nikomu kto tu płacze nad losem psów widmoka. Tu chodzi tylko o to, żeby sobie popisać. Temat obojętny. Dlatego w tym temacie nie wierzę nawet w dobre serce Ewy. Chociaż czasem robi przelewy na zwierzęta. Wygodnie, siedząc na kanapie. Ten pies wyglada źle. Obiektywnie. Edytowano 13 godzin temu przez pipistrella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 74 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Po prostu nie wierzę nikomu kto tu płacze nad losem psów widmoka. Tu chodzi tylko o to, żeby sobie popisać. Temat obojętny. Dlatego w tym temacie nie wierzę nawet w dobre serce Ewy. Chociaż czasem robi przelewy na zwierzęta. Wygodnie, siedząc na kanapie. Dobrze, że ogranicza się do kanapy. Mogłaby zostać szaloną aktywistką interwencyjną. Budzisz się a na trawniku przed domem stoi np. łysy koń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ten pies wyglada źle. Obiektywnie. Tak ? Co celowo zostawię na avku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 74 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Jessuu, jak ty mi pięknie pojaśniasz jej koloryzowanie. Kolejny raz wychodzi na to że starannie budowany na forum wizerunek jest jedną wielką ściemą. A jak jej sie wypomni nieścisłości to pazurami oczy chce wydrapać. Btw, innych wątków też ją wyganiałeś ostatnio chyba z dyskusji z Iskrą, no czarno to widze po ślubie już jej od kafe nie odkleisz No chyba mi nie powiesz, że wyobrażałaś ją sobie jako kobietę donoszącą na za krótkie łańcuchy u sąsiadów, albo zbierającą z ulicy zaropiałe koty? Pisała przecież, że wspiera finansowo organizacje prozwierzęce. Znowu sobie znalazłaś pole do durnego hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 78 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Jessuu, jak ty mi pięknie pojaśniasz jej koloryzowanie. Kolejny raz wychodzi na to że starannie budowany na forum wizerunek jest jedną wielką ściemą. A jak jej sie wypomni nieścisłości to pazurami oczy chce wydrapać. Btw, innych wątków też ją wyganiałeś ostatnio chyba z dyskusji z Iskrą, no czarno to widze po ślubie już jej od kafe nie odkleisz Jestem realistą, więc w tej sytuacji muszę być przeciwko niej. Po prostu nie wierzę w dobre intencje osób, które płaczą tu nad losem tego psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 69 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Jestem realistą, więc w tej sytuacji muszę być przeciwko niej. Po prostu nie wierzę w dobre intencje osób, które płaczą tu nad losem tego psa. Mój człowiek. A szczekać umiesz mieszańcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu Pachnący. Ubrudzony korek analny wielokrotnie używany. Chcesz poczuć mój zapach i smak? Idealny dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach