E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Ty chyba mojej sylwetki sportowca nie widziałaś, same mięśnie. Ja ćwiczę, on nie easy money Widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, malowany napisał: Ale moja mnie zmusza do oglądania a ile ma wzrostu i wagi ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No, jest młodszy, większy a dodatkowo nie jest alkoholikiem. xd może on nie ma zj3banego kręgosłupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ile ma wzrostu i wagi ? xD Nie mogę powiedzieć, ale stawia opor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Nie mogę powiedzieć, ale stawia opor czyli waga ciężka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Widziałam. Na właśnie, jestem alkoholikiem sportowce. Robie go w pierwszej rundzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: może on nie ma zj3banego kręgosłupa Zapomniałam o tym kregosłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: czyli waga ciężka xD Umie w MMA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zapomniałam o tym kregosłupie. Możesz jeszcze zmienić zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Na właśnie, jestem alkoholikiem sportowce. Robie go w pierwszej rundzie Spoko spoko. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Możesz jeszcze zmienić zdanie To mam obstawiac kto wygra? To moze za kase? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, malowany napisał: Na właśnie, jestem alkoholikiem sportowce. Robie go w pierwszej rundzie wypchaj się i tak mam dobrą kondycję jak na brak siłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu ostatnio kumpla przeciągnąłem z Sobieszowa prawie do Wejherowa ale spuchł po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: póki co ma niedowagę ale próbuję ją podtuczyć Ale nie może 50 kg ważyć. To Eugenia jest grubsza, kuźwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To mam obstawiac kto wygra? To moze za kase? Nie chcę mi się bić, rezygnuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Ale nie może 50 kg ważyć. To Eugenia jest grubsza, kuźwa xD nie jest grubsza, poza tym waży trochę ponad 50 pilnuje żeby się nie zrobiła Eugenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Bicu pewnie mi zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ostatnio kumpla przeciągnąłem z Sobieszowa prawie do Wejherowa ale spuchł po drodze Jak kumpla? ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Nie chcę mi się bić, rezygnuję wybaczam ci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie jest grubsza, poza tym waży trochę ponad 50 pilnuje żeby się nie zrobiła Eugenia xD Przy tym wzroście, to chyba skóra i kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jak kumpla? ;o normalnie poszliśmy sobie na rower powiedział że na Hel dojedzie ale umarł pod Wejherowem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: normalnie poszliśmy sobie na rower powiedział że na Hel dojedzie ale umarł pod Wejherowem xD Mój boniu. Strach pytać o szczegóły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Przy tym wzroście, to chyba skóra i kości niezupełnie ale nie mogę pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój boniu. Strach pytać o szczegóły. poszliśmy na grzane wino i wróciliśmy pociągiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: Bicu pewnie mi zazdrości Jezu czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: poszliśmy na grzane wino i wróciliśmy pociągiem xD Odrazu lepiej, bo tak to dziwnie zabrzmiało.na poczatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Jezu czego? no on lubi takie chude patrz Eugenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu choć przy Eugenii każda jest gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 415 Napisano 3 godziny temu chyba że to ty Bicu to pardon nie poznałem bo jesteś za mało napastliwy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 919 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: chyba że to ty Bicu to pardon nie poznałem bo jesteś za mało napastliwy xd To łon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach