Kingeczka 1172 Napisano 3 godziny temu Teraz jest i love ż@@reć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1172 Napisano 3 godziny temu Tak na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kingeczka napisał: Teraz jest i love ż@@reć. Chyba trzeba egzorcyzmy na te szatany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 2 godziny temu Ja tam mogę tworzyć i tworzyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2887 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Chyba trzeba egzorcyzmy na te szatany Zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1172 Napisano 2 godziny temu Mnie się wydaje że może coś idzie nie po jej myśli bo zawsze się pokazywała na social media, może gnojówkę na Mazurach znowu wywaliło albo jakieś bany weszły nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Mnie się wydaje że może coś idzie nie po jej myśli bo zawsze się pokazywała na social media, może gnojówkę na Mazurach znowu wywaliło albo jakieś bany weszły nie wiem. Chyba, że serio spotkała . Na jej miejscu też miałabym doła widząc to co wstawia, a z nią nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ewentualnie Lola chora albo coś z Rózią bo miała iść ją umawiać na sterylkę. Edytowano 2 godziny temu przez Sowa z Mazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1172 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Ewentualnie Lola chora albo coś z Rózią bo miała iść ją umawiać na sterylkę. Możliwe że coś z tym, komplikacje jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Możliwe że coś z tym, komplikacje jakieś. Operacje zwierzaków są niestety obarczone ryzykiem. Ale oby nie to. Chyba, że się połamała ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3851 Napisano 1 godzinę temu Wróci. Zawsze wraca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Wróci. Zawsze wraca. Jak smaczka, bo znienacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 650 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Jak smaczka, bo znienacka Tzn. sraczka ... ehhh ten edytor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach