Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Nie- pomoże pisanie o tym na qufnoforum w kółko Macieja i rezygnacja z terapii na sam przód bez próby. Nie chcę kontynuować tematu. Pisanie na forum pomaga. Bo wszędzie mówią, że takie rzeczy trzeba naglasniac. Nie można się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Co ty oglądasz 🫣 Psychodeliczne klimaty I ja bym się bał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jestem zwolennikiem błyskawicznych rozwiązań, bo to jest proste i mianowicie nie czuł więzi a nawet nie miał odwagi wyjaśnić swoje zachowanie. Uświadomienie Ci tego sprawi że nie będziesz cierpieć i z czystym mózgiem będziesz się lepiej czuła. Nie cierpie już choć syn czasem jeszcze wspomina i nazywa go tatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Ostatnio 72 ciotke podpuscilem że widziałem ogłoszenie 65 lachona sex w święta i skomentowałem że nie wiedziałem iż w tym wieku jeszcze im się chce sexu a ona coś takiego że a coooo ty myślisz że nie??? Wiek to tylko liczba xD Ciotka ma poczucie humoru. Nie mówię że to nie jest możliwe, ale ta wypowiedź to była raczej w celu pośmiania się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Doceń że tyle czasu Ci poswięciłam mimo, że podejrzewam że to co piszesz to wszystko wytwór Twojej wyobraźni. Nie chce mi się dalej o tym. Doceniam jak i wybaczam Ci, że mi nie wierzysz, nie życząc Ci w życiu podobnej sytuacji. Mogłaś jednak pomóc 4 lata temu. Znałaś tego użytkownika. Nie wiesz czy wkręcał czy nie. Mogłaś cokolwiek zrobić, a nie zniknąć na 2 lata z publika, kiedy Cię prosiłam o pomoc. I zostawiłaś mnie samą sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Doceń że tyle czasu Ci poswięciłam mimo, że podejrzewam że to co piszesz to wszystko wytwór Twojej wyobraźni. Nie chce mi się dalej o tym. Jeśli Ty w dalszym ciągu uważasz, że to wytwór mojej wyobraźni, to my faktycznie mamy problem, by z sobą o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Doceniam jak i wybaczam Ci, że mi nie wierzysz, nie życząc Ci w życiu podobnej sytuacji. Mogłaś jednak pomóc 4 lata temu. Znałaś tego użytkownika. Nie wiesz czy wkręcał czy nie. Mogłaś cokolwiek zrobić, a nie zniknąć na 2 lata z publika, kiedy Cię prosiłam o pomoc. I zostawiłaś mnie samą sobie. Raczej mylisz mnie z kimś. O ile mogłam z Toba pisac 4 lata temu i juz nie pamietać, o tyle rozwój sytuacji jaki opisujesz w naszej rzekomej wymianie zdań sprzed 4 lat na to nie wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Ciotka ma poczucie humoru. Nie mówię że to nie jest możliwe, ale ta wypowiedź to była raczej w celu pośmiania się. Albo dobry towar pali. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Jeśli Ty w dalszym ciągu uważasz, że to wytwór mojej wyobraźni, to my faktycznie mamy problem, by z sobą o tym pisać. To dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Raczej mylisz mnie z kimś. O ile mogłam z Toba pisac 4 lata temu i juz nie pamietać, o tyle rozwój sytuacji jaki opisujesz w naszej rzekomej wymianie zdań sprzed 4 lat na to nie wskazuje. No tak. Nie pisałam Ci wtedy szczegółów, bo co byś pomyślała?? Nie uwierzyłabyś... Ale mogłaś go przecież podpytać o coś. Dużo rzeczy z tego co tu pisał się zgadzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Nie cierpie już choć syn czasem jeszcze wspomina i nazywa go tatą. Nawet nic nie robiąc czas to zweryfikuję tylko, że wtedy rozciągnie się w czasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Ciotka ma poczucie humoru. Nie mówię że to nie jest możliwe, ale ta wypowiedź to była raczej w celu pośmiania się. Według datezone starychy nieźle swedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Raczej mylisz mnie z kimś. O ile mogłam z Toba pisac 4 lata temu i juz nie pamietać, o tyle rozwój sytuacji jaki opisujesz w naszej rzekomej wymianie zdań sprzed 4 lat na to nie wskazuje. Nie mylę Cię. Byłaś Iskra, znana na forum, nie da się Ciebie pomylić z innym użytkownikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Kuui napisał: Spać każda chciała,.ale co innego. Każda by spala bo to miłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Wdzięczna napisał: Nie mylę Cię. Byłaś Iskra, znana na forum, nie da się Ciebie pomylić z innym użytkownikiem. Niech Ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: To dobrze. Zawsze mam w głowie coś takiego, że jeśli jednak znasz tego użytkownika, to może moja historia uchroni Cię przed znajomością czy zaufaniem, czy nawet związkiem z kimś takim... Ale oczywiście to Twój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: To dobrze. A co powiesz na to że sąsiad pijany mi się chwalił że wali starą sasiadke i płaci mu ona 50zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Według datezone starychy nieźle swedzi. Za kasę to i powiedzą Ci że ziemia jest dyskiem. Za dużo musisz o sexie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Psychodeliczne klimaty I ja bym się bał. Ty bus się bał niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 5 godzin temu Bardzo dziwne jestescie. I naiwne. Faceci z wami robia co chca. Moze pora dojrzec? Facet wykorzystuje twoje dziecko a ty liczysz ze jakas laska obca z forum ci pomoze? Macie jakies odklejenie chyba. Za bardzo sie wkrecacie w znajomosci stad a potem macie paranoje. Ktos cie molestowal i myslisz ze jest na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Zawsze mam w głowie coś takiego, że jeśli jednak znasz tego użytkownika, to może moja historia uchroni Cię przed znajomością czy zaufaniem, czy nawet związkiem z kimś takim... Ale oczywiście to Twój wybór. A, to dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 5 godzin temu Ze mna tez myslalas ze pisalas 2 lata temu ma priw a to nieprawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: A, to dzięki. Nie ma sprawy... Lubię pisać prawdę i ogólnie w życiu nie lubię kłamstw. Choć jak każdy święta nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 205 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: A co powiesz na to że sąsiad pijany mi się chwalił że wali starą sasiadke i płaci mu ona 50zl. Co mnie to obchodzi- tyle powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ty bus się bał niemożliwe Podejrzanie zbyt duże poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Za kasę to i powiedzą Ci że ziemia jest dyskiem. Za dużo musisz o sexie. Odwrotnie one piszą że mają lokum i nie chcą kasy tylko oguera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Co mnie to obchodzi- tyle powiem. Ale czemu tak ciężko ci uwierzyć że ludzie 60-70 robią sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Bardzo dziwne jestescie. I naiwne. Faceci z wami robia co chca. Moze pora dojrzec? Facet wykorzystuje twoje dziecko a ty liczysz ze jakas laska obca z forum ci pomoze? Macie jakies odklejenie chyba. Za bardzo sie wkrecacie w znajomosci stad a potem macie paranoje. Ktos cie molestowal i myslisz ze jest na forum? Tak. Nie będę tu znowu podawać jego starego nicku, chyba że w privie. To co pisał tutaj na uczuciowym świetnie pasowało do mojej sytuacji. Nie molestował dziecka tylko mnie w obecności tego dziecka. Może podrywał, a wyszło, że molestował. Myślałam, że Iskra go zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Ze mna tez myslalas ze pisalas 2 lata temu ma priw a to nieprawda. Pisałam z jakąś Boni Babka, tylko pytałam o tego użytkownika, ale nie mówiłam, że to było molestowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 83 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Mainfucker2000 napisał: A co powiesz na to że sąsiad pijany mi się chwalił że wali starą sasiadke i płaci mu ona 50zl. Zdeprawowane jednostki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach