Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Caryca cukrowa

Za grube screeny poleciały?

Polecane posty

2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

A ktoś w ogóle może potwierdzić że byłeś kobietą na flagowym nicku , no raczej nie i co za tym idzie musisz mieć niezły syf do ukrycia skoro wstydzisz się flagowca. A prаwol to twój zmartwychwstały syn czyż nie 😁

A ktoś może potwierdzić, że nie masz papierów na głowę po 10 latach zmyślania Jukonu? Masz szczęście że nie mam pół nocy żeby ciebie sprowadzić do twojego stałego poziomu na forum 🙂 nara świrmo.

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Bo mnie prosila a wynajmowaliśmy razem mieszkanie i trochę go załam. To naprawdę takie dziwne jest? 

Rozumiem ze z tej dwójki jako jedyna umiałaś pisać. 
ale opowiedz to może btc interesujące;) co sie pisze facetowi swojej współlokatorki w liście do więzienia? 😃🤣

1 minutę temu, libedowsky napisał:

a ktos moze potwierdzic ze siedziales w wiezieniu ? podaj dane tych ludzi ktorzy potwierdza bo moze ty sie tylko tak chwalisz 😄

Ale tutaj chodzi o działalność forumową i chyba czaisz różnice przygłupie bo  chodzi o nick a nie dane i PESEL 😁 Musiał coś grubego odwalić skoro panicznie boi się przyznać pod jakim nickiem był na ero proste . 

Także tych małych się nie opłaca ciągnie szajs jak konsola bo nie wykorzystuje agregatu tylko chłodzenie konsoli 

1 minutę temu, marawstala napisał:

Nie wiem, jej sprawa z kim trzyma... jednocześnie nie musi być Waszym wrogiem bo trzyma z kimś kogo nie tolerujecie.

ale nikt tu o wrogach nie pisze. ja sie z pieprzem kloce czesciej niz z innymi a ty tu robisz z nas jakas szajke ktora jak w chlopcach z placu broni broni placu zabaw i wyznaje zasade albo z nami albo przeciw nam.

napisali jej co wiedzieli zeby uwazala na zwyrola i tyle a ze ona udawala ze nie widzi to polecialy slowa jak ameba i tyle.

nie wiem z czego afere tu krecic fakty sa tanie ze baba jest tepa jak malo kto, nie lapie prostych zartów, wali byki gorsze niz ja, pisze listy do znajomych w wiezieniu,  po prostu rozumem nie grzeszy i byc moze nawet o amebe sie nie obraza a ty robisz za adwokata z urzedu.

Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał:

I nie krzychu, oiom i sor to nie to samo.

Kierowca karetki nie wie takich rzeczy? Upsss wtopka 

13 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał:

One mają na jego punkcie niezdrową obsesję, niby go nie znoszą a krejzi i śliwka nie mogą się odczepić. 

Latają za nim jak opętane a jak ja sobie z nim pisze to źle. Może są zazdrosne? 😁

Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał:

Także tych małych się nie opłaca ciągnie szajs jak konsola bo nie wykorzystuje agregatu tylko chłodzenie konsoli 

U mnie tez trochę kropi 😃😆

4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Nie jesteś prymitywną szują bezczelnie wracającą i udającą biednego misia na zmianę z agresywnym myślicielem. W ogóle jesteś nijaki. Stąd może brak reakcji.

No przykro mi ale jak byście za nim tak nie latały to tych gòwnoburz by nie było. 

Latają za nim jak opętane a jak ja sobie z nim pisze to źle. Może są zazdrosne? 😁

No mi nikt dawno farby nie upuścił wiec tęsknie 😃

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Ale to trzeba naprawdę cie pamiętać mocno, nigdy cię nie zapomną 😁

Idealnie do niego pasujesz 😄 bez urazy

to internet i anonimowe forum nie trzeba sie przjemowac ze ktos nam wybije okno kamieniem jak mu powiemy co o nim myslimy.

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Zawsze się znajdzie chora łania

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

A ktoś może potwierdzić, że nie masz papierów na głowę po 10 latach zmyślania Jukonu? Masz szczęście że nie mam pół nocy żeby ciebie sprowadzić do twojego stałego poziomu na forum 🙂 nara świrmo.

Real a internet to dwie różne rzeczy i nikt nie woła od ciebie danych tylko niczek forumowy, bo ukrywasz się jak jakiś zwyrol i jak pali ci się grunt to mówisz że czasu nie masz przebierańcu. 😁

1 minutę temu, malowany napisał:

Idealnie do niego pasujesz 😄 bez urazy

Nie obrażam się także spokojnie. A czemu idealnie?

To naprawdę takie dziwne jest? 

tak to podwójnie dziwne raz ze wysylasz listy do wizienia a dwa ze do typa kolezanki co kolezanka sama nie mogla ?

4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Nawet jakby go sprowadzić to czuje ze ‚Magi’ (ten ulom nawet jej nicka poprawnie nie umie zapisać 😃) akurat pójdzie spać / nie doczyta /nie zauważy/ powie ze sprowokowałaś .

mowie ze książkowa amoeba pospolita to nikt mnie nie słucha i mówią zem chamka 😃

4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Ale tutaj chodzi o działalność forumową i chyba czaisz różnice przygłupie bo  chodzi o nick a nie dane i PESEL 😁 Musiał coś grubego odwalić skoro panicznie boi się przyznać pod jakim nickiem był na ero proste . 

to podaj ksywki wspolwiezniów i ksywke tego kto rzadzil w tym wiezieniu

Nie obrażam się także spokojnie. A czemu idealnie?

Boś durna 🤭

4 minuty temu, libedowsky napisał:

ale nikt tu o wrogach nie pisze. ja sie z pieprzem kloce czesciej niz z innymi a ty tu robisz z nas jakas szajke ktora jak w chlopcach z placu broni broni placu zabaw i wyznaje zasade albo z nami albo przeciw nam.

napisali jej co wiedzieli zeby uwazala na zwyrola i tyle a ze ona udawala ze nie widzi to polecialy slowa jak ameba i tyle.

nie wiem z czego afere tu krecic fakty sa tanie ze baba jest tepa jak malo kto, nie lapie prostych zartów, wali byki gorsze niz ja, pisze listy do znajomych w wiezieniu,  po prostu rozumem nie grzeszy i byc moze nawet o amebe sie nie obraza a ty robisz za adwokata z urzedu.

Taka różnica, że z nią kłócisz się jak równy z równym mimo różnic światopoglądowych... a Megi i każda inna która pisze z Widmo uświadamianie jako te amebę która nie wie co robi i nie odpowiada za siebie. 

Edytowano przez marawstala

niech mi teraz przypadkiem nikt nie zepsuje przynęty 😄

Edytowano przez libedowsky

7 minut temu, marawstala napisał:

Nie wiem, jej sprawa z kim trzyma... jednocześnie nie musi być Waszym wrogiem bo trzyma z kimś kogo nie tolerujecie. A takie jakieś podziały na forumkach panują.

Yep!

16 minut temu, marawstala napisał:

Mozna pokazać skriny a co z tym zrobi to już nie Wasz interes... To dorosła kobieta a nie dziecko.

No ale jak ktoś widzi skriny i twierdzi, że to bzdura to już można zareagować, czy jeszcze nie i tylko niech promyk sobie dokazuje bez skrępowania? Bo ja tu widzę, że gęsto tłumaczyć muszą się chyba ludzie, którzy reagują na hejtera. A to trochę dziwna teoria.

10 minut temu, pipistrella napisał:

A no to wygodnie. Ty tez masz w nosie te skriny dlatego nie odpowiadasz bo ja atakuje słownie koleżankę której nie znasz ?;)

Oprócz ciebie , lipedźia, śliwkowego zwyrola I pieprznej każdy ma wywalone , bo widzi co sobą reprezentujecie. Zresztą po co mieliby stanąć po twojej stronie i za to że ich wyzywasz. Pomyśl amebko to nie boli. 😁

ja si przyznaje bez bicia ze jestem o krzysia zazdrosny. od kiedy dostalem kosza od lezaka to juz drugiego nie zniose 😄

4 minuty temu, pipistrella napisał:

Rozumiem ze z tej dwójki jako jedyna umiałaś pisać. 
ale opowiedz to może btc interesujące;) co sie pisze facetowi swojej współlokatorki w liście do więzienia? 😃🤣

Mogę Ci napisać to nie tajemnica. Pisałam głupoty jak zwykle tzn co jego dziewczyna mówiła i gdzie byliśmy i co robiliśmy i o tym że byliśmy u mnie ma święta u mich rodziców i co się tam działo.

Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał:

No ale jak ktoś widzi skriny i twierdzi, że to bzdura to już można zareagować, czy jeszcze nie i tylko niech promyk sobie dokazuje bez skrępowania? Bo ja tu widzę, że gęsto tłumaczyć muszą się chyba ludzie, którzy reagują na hejtera. A to trochę dziwna teoria.

Bo są wyrwane z kontekstu i pozbawione tego jak hejtujecie. Rozumiesz już inwalido umysłowy?😁

2 minuty temu, malowany napisał:

Boś durna 🤭

jakk mozesz tak brzydko pisac 😄

2 minuty temu, malowany napisał:

Boś durna 🤭

To nie jest odpowiedz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się