pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, libedowsky napisał: ja to wiem i ty to wiesz ale jakie to ma znaczenie ? i skad pieprze sliwki i krejzi maja wiedziec to co ty ? no wlasnie nie badz ameba i pomysl A ty wiesz kto to i nic mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No ale jak ktoś widzi skriny i twierdzi, że to bzdura to już można zareagować, czy jeszcze nie i tylko niech promyk sobie dokazuje bez skrępowania? Bo ja tu widzę, że gęsto tłumaczyć muszą się chyba ludzie, którzy reagują na hejtera. A to trochę dziwna teoria. A co miała napisać o dziękuję Wam kochani, tak macie rację jestem ...ką i ameba... : ) Chodzilo jej pewnie o to, że bez powodu tak się nie rzucał... Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Mogę Ci napisać to nie tajemnica. Pisałam głupoty jak zwykle tzn co jego dziewczyna mówiła i gdzie byliśmy i co robiliśmy i o tym że byliśmy u mnie ma święta u mich rodziców i co się tam działo. Babcia Tołdi będzie teraz to przeżywać latami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: jakk mozesz tak brzydko pisac Właśnie mógłby choć napisać boś nie mądra Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Mogę Ci napisać to nie tajemnica. Pisałam głupoty jak zwykle tzn co jego dziewczyna mówiła i gdzie byliśmy i co robiliśmy i o tym że byliśmy u mnie ma święta u mich rodziców i co się tam działo. Ale czemu ty? Byłaś dzieckiem a on siedział za peedo jak widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: jakk mozesz tak brzydko pisac Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Taka różnica, że z nią kłócisz się jak równy z równym mimo różnic światopoglądowych... a Megi i każda która pisze z Widmo uświadamianie jako te amebę która nie wie co robi i nie odpowiada za siebie. bo zeby z widmokiem pisac to trzeba byc albo uposledzona ameba albo nie zdawac sobie sprawy co to za typ wiec stad te wyjasneinia niektorym co to za typ zeby wyeliminowac nieswiadomosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Babcia Tołdi będzie teraz to przeżywać latami. A tobie kto pisał listy do więźnia? Szwagierka sąsiadki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Oprócz ciebie , lipedźia, śliwkowego zwyrola I pieprznej każdy ma wywalone , bo widzi co sobą reprezentujecie. Zresztą po co mieliby stanąć po twojej stronie i za to że ich wyzywasz. Pomyśl amebko to nie boli. Jeszcze Eve, jest Daddy, Maryś, Boni, Magdalena, można by wymieniać i wymieniać. Nie wspominając o tych, którzy już sobie poszli. Zasadniczo oprócz 2, 3 ściemnających pań i leżaka robisz tu za śmierdzacego bąka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: A ty wiesz kto to i nic mowisz? nie wiem kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Właśnie mógłby choć napisać boś nie mądra Haha Albo coś jak promyczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: A co miała napisać o dziękuję Wam kochani, tak macie rację jestem ...ką i ameba... : ) tak dokladnie sa takie ktore tak napisaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Właśnie mógłby choć napisać boś nie mądra Haha albo ze idealnie pasujecie do siebei intelektem pewnie sie bal ze nie zrozumiesz dlatego napisal zes durna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Babcia Tołdi będzie teraz to przeżywać latami. Nie no to tylko 2 listy były a ono robią z tego nie wiadomo co. To jakaś parodia jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: bo zeby z widmokiem pisac to trzeba byc albo uposledzona ameba albo nie zdawac sobie sprawy co to za typ wiec stad te wyjasneinia niektorym co to za typ zeby wyeliminowac nieswiadomosc. Ok. rozumiem, że od tej chwili kiedy już skriny ujrzała dacie jej święty spokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Przepraszam mnie to nie rpzeszkadza ale mara ci napisze elaborat ze sie zle zachowujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Oprócz ciebie , lipedźia, śliwkowego zwyrola I pieprznej każdy ma wywalone , bo widzi co sobą reprezentujecie. Zresztą po co mieliby stanąć po twojej stronie i za to że ich wyzywasz. Pomyśl amebko to nie boli. Osoby z syndromem sztokholmskim maja wywalone lub udaja greka nie łudź sie. Jedyny powod dla ktorego jeszcze tu dryfujesz niczym guwno jest fakt ze współczynnik zaburzonych na tym forum jest tu ogromny. W normalnym miejscu byłbyś wyrąbany na pysk za swoje chamstwo patologie grożenie i kazi wizje po kilku godzinach. Bez możliwości powrotu. Nie łudź sie. Temu tak trzymasz sie tego miejsca - bo jest ‚twoje’ i tylko t znajdziesz jakiejś idjotki do pitu pitu Edytowano 5 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: A co miała napisać o dziękuję Wam kochani, tak macie rację jestem ...ką i ameba... : ) Chodzilo jej pewnie o to, że bez powodu tak się nie rzucał... Ja tam jej chyba nigdy amebą nie nazwałam ani inaczej. Natomiast mogłaby przynajmniej nie próbować wybielać tych oblesnych skrinów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tak dokladnie sa takie ktore tak napisaly Ten Wasz dar przekonywania : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Jeszcze Eve, jest Daddy, Maryś, Boni, Magdalena, można by wymieniać i wymieniać. Nie wspominając o tych, którzy już sobie poszli. Zasadniczo oprócz 2, 3 ściemnających pań i leżaka robisz tu za śmierdzacego bąka. Tak sobie szukaj wsparcia ćwoku żeby poczuć się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Mogę powoli żegnać sie z pipistrella ale było warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, marawstala napisał: A co miała napisać o dziękuję Wam kochani, tak macie rację jestem ...ką i ameba... : ) Chodzilo jej pewnie o to, że bez powodu tak się nie rzucał... Nie pojmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ale czemu ty? Byłaś dzieckiem a on siedział za peedo jak widmok? Bo mnie prosiła kumpela więc to zrobiłam nie pytałam jej dlaczego ja nie wiem może że mną coś nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ok. rozumiem, że od tej chwili kiedy już skriny ujrzała dacie jej święty spokój? Nie, bo to zbyt zajmujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 5 godzin temu A nie, sorry, dziś napisałam, że chyba musi być trollem. To nadal żaden przytyk do intelektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: albo ze idealnie pasujecie do siebei intelektem pewnie sie bal ze nie zrozumiesz dlatego napisal zes durna Dzięki, że jej wytlumaczyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ok. rozumiem, że od tej chwili kiedy już skriny ujrzała dacie jej święty spokój? no ja jej wiecej nie zamierzam zadnych skrinów dawac bo nie wiem o co pytasz jak o amebe to nadal nia jest i nic sie nie zmienia ale nie sadze zeby ktos jej wiecej tlumaczyl co potrafi widmok w szale. mysle ze az takich syzyfow tu nie ma, raz wepchneli kamien pod gore spadl i raczej nie beda go pchali ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Bo mnie prosiła kumpela więc to zrobiłam nie pytałam jej dlaczego ja nie wiem może że mną coś nie tak. No może. Dlatego polecam Ci jednak terapie zwłaszcza ze masz dziecko. bo tak jest to nawet bardzo dziwne. Koledzy z kryminału nie pomoga ci wyjść na prosta, wiec powiem ci co zrobisz jutro zamiast ćwierkać z widmokiem o śniegu i dupju maryni to ten czas poświęcisz na poszukanie psychologa Edytowano 5 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ten Wasz dar przekonywania : ) nie wasz a moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie no to tylko 2 listy były a ono robią z tego nie wiadomo co. To jakaś parodia jest. Ale zobacz jak już się babcia odkleja i co Ci zarzuciła. No przecież toto chore na głowę jest żeby Cie rozliczać z Twoich prywatnych i zamierzchłych czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach