libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Dzięki, że jej wytlumaczyles prosze bardzo ja dobrze tlumacze bo dostosowuje tlumaczenei do poziomu intelektualnego tego komu tlumacze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Ja tam jej chyba nigdy amebą nie nazwałam ani inaczej. Natomiast mogłaby przynajmniej nie próbować wybielać tych oblesnych skrinów. Ten kto nazwał dobrze wie... nie pisałam o wszystkich. Ok. może inaczej na nie spojrzy po czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: no ja jej wiecej nie zamierzam zadnych skrinów dawac bo nie wiem o co pytasz jak o amebe to nadal nia jest i nic sie nie zmienia ale nie sadze zeby ktos jej wiecej tlumaczyl co potrafi widmok w szale. mysle ze az takich syzyfow tu nie ma, raz wepchneli kamien pod gore spadl i raczej nie beda go pchali ponownie Będą pchać kamień pod górę a ty razem z nimi , a od spodu będzie pukał zmartwychwstały syn śliwkowego zwyrola przebranego za kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: prosze bardzo ja dobrze tlumacze bo dostosowuje tlumaczenei do poziomu intelektualnego tego komu tlumacze. Ja nie mam cierpliwości, tym bardziej jak ktoś stawia mocny opór:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale zobacz jak już się babcia odkleja i co Ci zarzuciła. No przecież toto chore na głowę jest żeby Cie rozliczać z Twoich prywatnych i zamierzchłych czasów. Nigdy nie myślałam o tych listach żle aż do teraz jak zaczęli to roztrząsać a to nie było nic takiego zwykłe listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Będą pchać kamień pod górę a ty razem z nimi , a od spodu będzie pukał zmartwychwstały syn śliwkowego zwyrola przebranego za kobietę juz wszedl zmarly syn za chwile bedzie ojciec w wannie i bezplodnosc. brakuej tylko ewki zeby sie pokazal i to cie zwykle rozjusza jakl tam ten ordynator w jeleniej gorze w szpitalu juz go zdemaskowales ze to ojciec ewki ktory ją molestowal w dziecinstwie i powiedziales wszystkim w szpitalu ? chyba nie bo bys siedzial w psychaitryku juz Edytowano 5 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: no ja jej wiecej nie zamierzam zadnych skrinów dawac bo nie wiem o co pytasz jak o amebe to nadal nia jest i nic sie nie zmienia ale nie sadze zeby ktos jej wiecej tlumaczyl co potrafi widmok w szale. mysle ze az takich syzyfow tu nie ma, raz wepchneli kamien pod gore spadl i raczej nie beda go pchali ponownie O to czy misja dobiegła końca... dzięki za odp. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: A nie, sorry, dziś napisałam, że chyba musi być trollem. To nadal żaden przytyk do intelektu. A jutro co innego stwierdzisz i zapomnisz co dzisiaj bredziłeś dziwnym przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Będą pchać kamień pod górę a ty razem z nimi , a od spodu będzie pukał zmartwychwstały syn śliwkowego zwyrola przebranego za kobietę O zaczyna sie megi fajny zarcik? Chciałabyś jako mama usłyszeć? Bo sliwka jest mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, libedowsky napisał: no ja jej wiecej nie zamierzam zadnych skrinów dawac bo nie wiem o co pytasz jak o amebe to nadal nia jest i nic sie nie zmienia ale nie sadze zeby ktos jej wiecej tlumaczyl co potrafi widmok w szale. mysle ze az takich syzyfow tu nie ma, raz wepchneli kamien pod gore spadl i raczej nie beda go pchali ponownie A ty o mnie piszesz? Czyli nie dasz rady mnie pokonać przyznajesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nigdy nie myślałam o tych listach żle aż do teraz jak zaczęli to roztrząsać a to nie było nic takiego zwykłe listy. zwykle listy do fajnego kolegi na wakacjach. tez nie rozumiem o co ten krzyk i zdziwienie kto nie ma znajomych w wiezieniu niech pierwszy rzuci kamieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: O to czy misja dobiegła końca... dzięki za odp. : ) Szkoda ze mi nie odpisujesz jak ci sie skriny podobaja;) ciekawa jestem linii obrony uloma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: O to czy misja dobiegła końca... dzięki za odp. : ) mysle ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: juz wszedl zmarly syn za chwile bedzie ojciec w wannie i bezplodnosc. brakuej tylko ewki zeby sie pokazal i to cie zwykle rozjusza jakl tam ten ordynator w jeleniej gorze w szpitalu juz go zdemaskowales ze to ojciec ewki ktory ją molestowal w dziecinstwie i powiedziales wszystkim w szpitalu ? chyba nie bo bys siedzial w psychaitryku juz No trudno się nie zaśmiać ze śliwkowych odklejek i sam byś to robił gdybyś miał w tym interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu Beka beczunia. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: zwykle listy do fajnego kolegi na wakacjach. tez nie rozumiem o co ten krzyk i zdziwienie kto nie ma znajomych w wiezieniu niech pierwszy rzuci kamieniem Już któryś raz to piszesz jeszcze nie jesteś ukamienowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A ty o mnie piszesz? Czyli nie dasz rady mnie pokonać przyznajesz się? ale ja nie zamierzalem i nie mialem w ogole takiego celu, wkleilem skrin bo cos pisalas ze nie widzialas ale nie łudziłem sie juz po 2 zdaniach widac jakie masz iq czyli ze beke mozna cisnac ale na nic wiecej nie ma co liczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu (edytowany) mam identyczne zdanie o tobei jak malowany i to od dawna ale niektore baby to altruistki i chca dobrze wiec ci cos tlumacza uparcie liczac na refleksje m,oim zdaniem to uparcie w tlumaczeniu jest wprost p[roporcjonalne do wrazliwosci ja jestem gruboskórnym gburem ja sie latwo poddaje zwlaszcza jak do czynienia z tak swiatłym czlowiekiem jak ty. Edytowano 5 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Moja zużywa tyle co dwudzrzwiowa z telewizorem wbudowanym jak w mcd xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: O zaczyna sie megi fajny zarcik? Chciałabyś jako mama usłyszeć? Bo sliwka jest mama Że śliwki jest taka mama jak z ciebie babciu Tołdi jeszcze dziewica. Niech poda flagowca bo chyba nie wstydzi się własnej płci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Beka beczunia. Dobranoc. Wracaj do męża i dzieci łajzo niedomyta wiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A jutro co innego stwierdzisz i zapomnisz co dzisiaj bredziłeś dziwnym przypadkiem Na szczęście ty mi przypomnisz to, czego nigdy nie mówiłam, bo to istnieje tylko w twojej głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zwykle listy do fajnego kolegi na wakacjach. tez nie rozumiem o co ten krzyk i zdziwienie kto nie ma znajomych w wiezieniu niech pierwszy rzuci kamieniem Słuchaj ty nie rozumiesz a podobno masz z 45 lat czy więcej więc powinieneś. Zawsze wszystko robisz ok i dobrze?ciekawe jakby cię kolega poprosił byś taki list napisał to bys odmówił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu ja zamiast cie przekonywac to chetnie poczytam czy bylas na widzeniu w wiezieniu i jak bylo dla mnie najlepiej to jakbys miala bombelka ktorego ojciec jest w kryminale i opowiadala ciekawe historie o zyciu tam jak widmok dla mnie by byla wtedy kumulacja baby zaluja ciebie i dziecka dlatego tak zarliwie ci cos tlumacza ja mam wywalone bo wyznaje zasade ze z ujowych genów i tak nic nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Szkoda ze mi nie odpisujesz jak ci sie skriny podobaja;) ciekawa jestem linii obrony uloma Już kiedyś widziałam... byłam świadkiem innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, pipistrella napisał: U mnie tez trochę kropi Bzykac mi się chce wy jesteście nienormalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No trudno się nie zaśmiać ze śliwkowych odklejek i sam byś to robił gdybyś miał w tym interes. widzosz widmok jak sie sie trafilo baba nie dosc ze cie lubi to umie pisac i bedzie listy slala do wiezienia jak znowu tam trafisz ty to masz szczescie kto wie moze i stówke wysle bo qwerty jakos nie chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Że śliwki jest taka mama jak z ciebie babciu Tołdi jeszcze dziewica. Niech poda flagowca bo chyba nie wstydzi się własnej płci Ten teraz po flagowcach będzie zdalnie wypełniał wnioski 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Już któryś raz to piszesz jeszcze nie jesteś ukamienowany? nie bo liczylem na to samo co z tematem o spzitalu psychiatrycznym ze ludzie zaczna pisac o rodzinie i znajomych ktorzy nieslusznie skazani tam wakacje spedzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, libedowsky napisał: ale ja nie zamierzalem i nie mialem w ogole takiego celu, wkleilem skrin bo cos pisalas ze nie widzialas ale nie łudziłem sie juz po 2 zdaniach widac jakie masz iq czyli ze beke mozna cisnac ale na nic wiecej nie ma co liczyc. Zapewniam cię że mogę IQ jest w normie. Poprostu uważam to wszystko wygląda jakbyście byli dziećmi i robili Skriny i jeden nadawał na drugiego. Edytowano 5 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach