pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Caryca cukrowa napisał: To jest jakiś wyższy stopień hejterskiego wtajemniczenia czy aluzja zegzualna? Jak ci sie to z seksem skojarzyło to ja nie wiem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Niestety czasem chwilowo trzeba zaniżyć swój poziom gdy chamstwo atakuje i trzeba odpowiedzieć ostro. Trudno z takimi osobami dyskutować Czuje się jakbym rozmawiała z dzieciakami co się kłócą i przezywają i oni mi mówią że ja mam coś z mogiem to aż śmieszne jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Oni mają obsesję na twoim punkcie myślę dlatego że nigdy im się nie poddales i przyznałes racji zawsze wyrażając swoje zdanie a trolle tego nienawidzą To prawda bo nigdy nie bratałem się z tym frajerstwem i wiesz że to z tego powodu tak szczerze mnie nienawidzą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A nie wiem i skąd to nagle zainteresowanie mną Dzień dobroci dla zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: stara gruba baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Skąd wiesz? Drogą dedukcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, nie wysyłam nudesów team napisał: Chcesz dołączyć do naszego teamu z Klaudiuszem? Dziwny team, jakbys chciał atencji ja mam gdzieś kto co wysyła o ile jest to na privie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Z otwartej jak dostanie to nie będzie obrażeń gdyby poleciał obdukcja robić My natomiast w konwencji romantycznej tak to widzę Będziesz ją napjerdalal w konwencji romantycznej? rozwiń jak to jest w konwencji romantycznej? Ze obdukcja coś wykaże? Edytowano 8 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu Niedługo Dzień Babci i Dzień Dziadka 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Jak ci sie to z seksem skojarzyło to ja nie wiem:p Probiotycznie i cwelsko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: To jakaś niedowartościowana i infantylna nastolatka, albo stara gruba baba ze Śląska, która udaje głupią Jest młoda i ładna trochę sportsmenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Dziwny team, jakbys chciał atencji ja mam gdzieś kto co wysyła o ile jest to na privie:) Mogę twoje foty rozpowszechnic na privie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Niedługo Dzień Babci i Dzień Dziadka 🥰 Ogółem dzień kafeterian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Będziesz ją napjerdalal w konwencji romantycznej? rozwiń jak to jest w konwencji romantycznej? Ze obdukcja coś wykaże? Może chodzi o pręt i karmienie kiszonką? Idąc śladami Pravika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Dziwny team, jakbys chciał atencji ja mam gdzieś kto co wysyła o ile jest to na privie:) To jakaś Ukrainka nie Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jest młoda i ładna trochę sportsmenka. I ma syna po studiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Będziesz ją napjerdalal w konwencji romantycznej? rozwiń jak to jest w konwencji romantycznej? Ze obdukcja coś wykaże? I po co te nerwy babciu Tołdi. Romantycznie czyli kwiaty , wino , tańce i spacery po nocy , a twój narzeczony będzie czekał w bagażniku jak łobuz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: To jakaś Ukrainka nie Klaudia A co mnie to interere xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: I ma syna po studiach I kojarzy Marcina Dańca wiec zapewne rocznik 68 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: I ma syna po studiach Niedawno pisała, że dwuletni bodajże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Niedługo Dzień Babci i Dzień Dziadka 🥰 Dokładnie i trzeba zrobić laurke i zamieść prezenty i bez kłótni już wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: A co mnie to interere xD Klaudia by mu nie wysłała nawet w ubraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: I po co te nerwy babciu Tołdi. Romantycznie czyli kwiaty , wino , tańce i spacery po nocy , a twój narzeczony będzie czekał w bagażniku jak łobuz. Taniec i wino na Orlenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Dzień dobroci dla zwierząt. Wszyscy jesteśmy Chrystusami haniu umorusana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: A co mnie to interere xD Gruby znowu sobie coś dopowiedział A dopiero co pisali, że jest psychiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: I ma syna po studiach San to wymyśliłeś czy ktoś Ci pomógł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: To jakaś niedowartościowana i infantylna nastolatka, albo stara gruba baba ze Śląska, która udaje głupią Nie udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, kiroshi napisał: Drogą dedukcji Masz priv drogą it Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: Klaudia by mu nie wysłała nawet w ubraniu Może nawet i govno w papierku wysłać jak jej sie tak zachce xd Edytowano 8 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Niedawno pisała, że dwuletni bodajże Zatem mogłem pomylić osoby i to ta druga przyjaciółka Promyczka ma dorosłego syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach