Szara mysz 588 Napisano 4 godziny temu Z residęs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuckoffmondays 24 Napisano 3 godziny temu Co te wątki tak znikają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1428 Napisano 3 godziny temu Chyba jest promowane nowe forum. BARDZO. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1428 Napisano 3 godziny temu Z zerową poczytnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna01091995 49 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, !GA napisał: Chyba jest promowane nowe forum. BARDZO. Jakie forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3495 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, !GA napisał: Chyba jest promowane nowe forum. BARDZO. Nie tylkonwatki ale pojedyncze posty tez znikaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2268 Napisano 3 godziny temu Chyba bardziej by pasowało "Nowy rok, stara cesarzowa" Ale znikają tyko wątki o Siwej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7588 Napisano 3 godziny temu Werka siedzi i pożera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 3 godziny temu "ministra" do spraw równości niechcący przyznała na jednej z komisji sejmowych, że sprawy równości zostawiają na później, w sensie po wyborach. A teraz nowacka przedmiot, który uczy o dewiacjach, czyni nieobowiązkowym. Wszystko zmieni się moi mili po wyborach, jeśli wygra bonżur - demoralizacja młodzieży zacznie się na pełnych obrotach. Teraz muszą troszkę się uspokoić ze swoim lewactwem, żeby nie zniechęcić wyborców do bonżura. Za takich inteligentów was mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Anna Milska napisał: "ministra" do spraw równości niechcący przyznała na jednej z komisji sejmowych, że sprawy równości zostawiają na później, w sensie po wyborach. A teraz nowacka przedmiot, który uczy o dewiacjach, czyni nieobowiązkowym. Wszystko zmieni się moi mili po wyborach, jeśli wygra bonżur - demoralizacja młodzieży zacznie się na pełnych obrotach. Teraz muszą troszkę się uspokoić ze swoim lewactwem, żeby nie zniechęcić wyborców do bonżura. Za takich inteligentów was mają. o jestes ty jestes ekspertem od polityki powiedz mi czy morawiecki ucieknie na wegry ? bo zaklady przyjmujemy i nie wiem jak obstawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu chyba ucieknie przed wiezieniem tak bym stawial. ma duzy majatek jak mu kaza oddac za wybory ktore sie nie odbyly to mu bedzie szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 3 godziny temu Protesty pokazały że ludzie się nie zgadzają i może to mieć przełożenie na wybory. Tak więc, chodzi o wybory. Jak wygra Bon-żur (zalewajka) to zacznie się jazda bez trzymanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, świrmo napisał: chyba ucieknie przed wiezieniem tak bym stawial. ma duzy majatek jak mu kaza oddac za wybory ktore sie nie odbyly to mu bedzie szkoda Oskar niech płaci reparacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Anna Milska napisał: Protesty pokazały że ludzie się nie zgadzają i może to mieć przełożenie na wybory. Tak więc, chodzi o wybory. Jak wygra Bon-żur (zalewajka) to zacznie się jazda bez trzymanki. jakie protesty ? te w obronie tego ksiedza ktory 200 baniek dostal ? czy te wasika i kaminskiego jak przed wiezieniem pikietowali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Anna Milska napisał: Oskar niech płaci reparacje. nie rozumiem jaki oskar i co to ma do morawieckiego ? ja pytam czy ucieknie na wegry bo chca mu immunitet zabrac za defraudację na wybory sasina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 119 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, PandaCzerowna napisał: Chyba bardziej by pasowało "Nowy rok, stara cesarzowa" Ale znikają tyko wątki o Siwej. Też to zauważyłam, o innych gfiazdach cały czas są i jakoś nikt nie zgłasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2898 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, PandaCzerowna napisał: Chyba bardziej by pasowało "Nowy rok, stara cesarzowa" Ale znikają tyko wątki o Siwej. To się dzieje tak od ponad tygodnia jak zniknęła/ zbanowana została jedna larwa na s, no chyba że to totalny zbieg okoliczności, ale zwróciłam na to uwagę. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3866 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, evoiva napisał: To się dzieje tak od ponad tygodnia jak zniknęła/ zbanowana została jedna larwa na s, no chyba że to totalny zbieg okoliczności, ale zwróciłam na to uwagę. To nie jest zbieg okoliczności. Już kiedyś tak było jak ta sama larwa została zbanowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 697 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, kinga2208 napisał: Też to zauważyłam, o innych gfiazdach cały czas są i jakoś nikt nie zgłasza. Co nie stworzę to ktoś zgłasza. Ewidentnie nie pasuje tej osobie moja osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, świrmo napisał: nie rozumiem jaki oskar Sraki- nie wiesz, jaki. Kto zna oskara, ten się w cyrku nie śmieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Piszę z innego. Powiem szczerze, że to też ból odnośnie konkretnych użytkowników. Jakąś Samba zgłasza ludzi. Edytowano 2 godziny temu przez Wesoła Merry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1312 Napisano 2 godziny temu Ja nie mam zamiaru logowac sie na innym forum zeby dyskutiwac o lysej. Niech kasuje piniedzy ptzyciagac nie umie za ti larwy perfekcyjnie. Moze w lutym bedzie zarobiona i zostawi hot watki. To jedyne hot na jakie moze liczyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, MONIKA napisał: Ja nie mam zamiaru logowac sie na innym forum zeby dyskutiwac o lysej. Niech kasuje piniedzy ptzyciagac nie umie za ti larwy perfekcyjnie. Moze w lutym bedzie zarobiona i zostawi hot watki. To jedyne hot na jakie moze liczyc Jakaś Samba rozdaje ograniczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2898 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Wesoła Merry napisał: Jakaś Samba rozdaje ograniczenia Ale konkretnie za co, jest jakieś info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Anna Milska napisał: Sraki- nie wiesz, jaki. Kto zna oskara, ten się w cyrku nie śmieje. szafranowiecz ? innego nie znam to jak z tym morawieckim myslisz ze ucieknie na wegry ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, evoiva napisał: Ale konkretnie za co, jest jakieś info? Abussive content Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3866 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wesoła Merry napisał: Abussive content Rozwiń bardziej to będziesz miała za jaki komentarz poszło ograniczenie. Ciekawe czy było tam coś faktycznie "obraźliwego". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3866 Napisano 2 godziny temu Ja nieraz wyrwałam bana za nic na poprzednich kontach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 1 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Rozwiń bardziej to będziesz miała za jaki komentarz poszło ograniczenie. Ciekawe czy było tam coś faktycznie "obraźliwego". Tematy o królowej. Zakładałam I od razu leciał i tak kilka pod rząd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1312 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Wesoła Merry napisał: Jakaś Samba rozdaje ograniczenia Sky is the limit a nie tam jakas samba okej? ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach