One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 09:59 Jak myślicie? I gdzie zniknął Przem pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 22 Napisano sobota o 10:02 Przemek może wygrał poznał kobietę życia i dom stawia , a później drzewo zasadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 99 Napisano sobota o 10:02 Ta piosenka wszystko ci wyjasni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 10:05 3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Przemek może wygrał poznał kobietę życia i dom stawia , a później drzewo zasadzi. Albo laptop mu się zepsuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano sobota o 10:10 Może Pravik siedzi z Kotarba w jednej celi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 18 Napisano sobota o 10:13 13 minut temu, One night in Mencikal napisał: ? I gdzie zniknął Przem pravik? Nie ma 5zl na internet pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ooooooo 0 Napisano sobota o 10:18 11 godzin temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Przemek może wygrał poznał kobietę życia i dom stawia , a później drzewo zasadzi. Może później da się pogawędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyberpunk_ 49 Napisano sobota o 10:20 21 minut temu, One night in Mencikal napisał: Jak myślicie? I gdzie zniknął Przem pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 18 Napisano sobota o 10:21 Mógł umrzeć tak bywa jak się latami je same kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 10:38 Możecie sobie wymyślać różne historie na mój temat, ale one nie mają nic wspólnego z prawdą. Może źle wybierałam bo każdy popełnia błędy, ale nigdy się nie puszczałam i nikogo nie krzywdziłam. A teraz się spuszczajcie https://wykop.pl/cdn/c3201142/03c4a4c57ef6f4067ff407139b5e3f0d2d701e828837b4addb2e1b40daddee11,w800.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 22 Napisano sobota o 10:42 22 minuty temu, ooooooo napisał: Może później da się pogawędzić. No raczej i później będę krążył, bo gdzie ja pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 10:42 Ile mieliście partnerów seksualnych? https://wykop.pl/wpis/79819313/ile-mieliscie-partnerow-seksualnych-pytaniedoniebi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 22 Napisano sobota o 10:42 Przed chwilą, Nadija* napisał: Ile mieliście partnerów seksualnych? Trzy PlayStation jedynkę , dwójkę i piątkę. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 99 Napisano sobota o 10:44 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Trzy PlayStation jedynkę , dwójkę i piątkę. Chyba pierwszy raz w zyciu naposales coś zabawnego : p szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach