Szara mysz 606 Napisano 3 godziny temu Wielkie sprzątanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1321 Napisano 3 godziny temu Po koooopie tylko ktora cora dala znac co o tym wszystkim mysli?! Imadzin jestes siwa idziesz do lidla a ludzie szepcza patrz to ta co jej sie odkleilo pewnie od tego wina co je tak pije i z lekami miesza. Patrz jak ona na zywo staro i grubo wyglada nie to co na internetach. A wiesz ze jej psy robia 2na ciuchy i 1 do łóżka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1095 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Szara mysz napisał: Wielkie sprzątanie. Raczej wielkie sranie 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6969 Napisano 3 godziny temu Oglądałyście film "Wielkie żarcie"? Bo mi się skojarzył z Zakolakiem. Fragment opisu: Szokujący i dekadencki film będący artystyczną prowokacją reżysera. Czterech zamożnych mężczyzn spotyka się na uczcie w podmiejskiej willi. Pilot Marcello (Marcello Mastroianni), sędzia Philippe (Philippe Noiret), producent telewizyjny Michel (Michel Piccoli) oraz restaurator i kucharz Ugo (Ugo Tognazzi) postanawiają popełnić sam o bój stwo z... przejedzenia. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, MONIKA napisał: Po koooopie tylko ktora cora dala znac co o tym wszystkim mysli?! Imadzin jestes siwa idziesz do lidla a ludzie szepcza patrz to ta co jej sie odkleilo pewnie od tego wina co je tak pije i z lekami miesza. Patrz jak ona na zywo staro i grubo wyglada nie to co na internetach. A wiesz ze jej psy robia 2na ciuchy i 1 do łóżka? Ona całą tą paczkę wedliny zje za jednym posiedzeniem. Majtki kupuje? Przecież nie nosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eviqs 1925 Napisano 2 godziny temu Wielkie barłożenie w towarzystwie wielkiego koryta. Glovo się grzeje, a kurierzy nie nadążają pedałować… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 2 godziny temu Powiem, że nie chce mi się jej oglądać. Obejrzałam połowę. Może dosłucham drugą część. Teraz spisuję na co mam chęć i robię listę zakupów na przyszły miesiąc bo zwykle czas na zakupyna ja nie wiem cio chciem Jakoś chce mi się zrobić gołąbki z mięsem z indyka, sałatkę brzoskwiniową z indykiem, sernik z brzoskwinią, bułeczki z dynią i takie z warzywami zamiast pieczywa sklepowego, pomidorówkę z przyprawami do pizzy (jaka super wychodzi), naleśniki z serem i kandyzowaną skórką pomarańczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2909 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Eviqs napisał: Wielkie barłożenie w towarzystwie wielkiego koryta. Glovo się grzeje, a kurierzy nie nadążają pedałować… Na glovo jest rabat na maczka - 30%, żal nie skorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1321 Napisano 2 godziny temu Czesc ciuchow po znajonych porozdaje czyli nie odda nikom, tak samo, ze niektorych ciuchow nie odda i dlatego mysli o vinted. Sknera nic wiecej. Nuc nikomu za darmo nie odda ale wece ja tak cuje energie innych i tak ym wspolcuje 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 606 Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, MONIKA napisał: Czesc ciuchow po znajonych porozdaje czyli nie odda nikom, tak samo, ze niektorych ciuchow nie odda i dlatego mysli o vinted. Sknera nic wiecej. Nuc nikomu za darmo nie odda ale wece ja tak cuje energie innych i tak ym wspolcuje Cesarzowo slyszy tylko WEŹ,na DAJ nie reaguje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1321 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szara mysz napisał: Cesarzowo slyszy tylko WEŹ,na DAJ nie reaguje. Wiadomo jakma cos wypalic to tylko na korzysc praciholiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boy George z Łodzi 0 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał: Powiem, że nie chce mi się jej oglądać. Obejrzałam połowę. Może dosłucham drugą część. Teraz spisuję na co mam chęć i robię listę zakupów na przyszły miesiąc bo zwykle czas na zakupyna ja nie wiem cio chciem Jakoś chce mi się zrobić gołąbki z mięsem z indyka, sałatkę brzoskwiniową z indykiem, sernik z brzoskwinią, bułeczki z dynią i takie z warzywami zamiast pieczywa sklepowego, pomidorówkę z przyprawami do pizzy (jaka super wychodzi), naleśniki z serem i kandyzowaną skórką pomarańczy No ekstra popisałaś się. Twoje chłopy muszą być zadowolone. Jednakże nie było czekolady na nalesniczkach także ch...pani domu z ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1089 Napisano 1 godzinę temu Baba jest nie do podrobienia - siedzi w domu 24 h I sprząta 3 tydzień 3 Pokoje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Boy George z Łodzi napisał: No ekstra popisałaś się. Twoje chłopy muszą być zadowolone. Jednakże nie było czekolady na nalesniczkach także ch...pani domu z ciebie. To dopiero ma być. Chłop za granicą O właśnie. Bita śmietana (do zrobienia) i sos czekoladowy do naleśników do polania. Ale sałatki z buraka nie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zniesmaczony 2 napisał: Baba jest nie do podrobienia - siedzi w domu 24 h I sprząta 3 tydzień 3 Pokoje "Sprząta" Dobra Larwy, która w Łodzi wykupiła kozi ser w kawałku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Czesc ciuchow po znajonych porozdaje czyli nie odda nikom, tak samo, ze niektorych ciuchow nie odda i dlatego mysli o vinted. Sknera nic wiecej. Nuc nikomu za darmo nie odda ale wece ja tak cuje energie innych i tak ym wspolcuje Może odda siostrom z księżyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 856 Napisano 9 minut temu Nazwała swoje psy "małymi oblechami". Ja tam widzę tylko jednego oblecha, Ciebie siwa paskudo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach