Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Szara mysz

W paczkomacie

Polecane posty

Po koooopie tylko ktora cora dala znac co o tym wszystkim mysli?! 

Imadzin jestes siwa idziesz do lidla a ludzie szepcza patrz to ta co jej sie odkleilo pewnie od tego wina co je tak pije i z lekami miesza. Patrz jak ona na zywo staro i grubo wyglada nie to co na internetach. A wiesz ze jej psy robia 2na ciuchy i 1 do łóżka? 

• Thanks 1

Oglądałyście film "Wielkie żarcie"? Bo mi się skojarzył z Zakolakiem. Fragment opisu:

Szokujący i dekadencki film będący artystyczną prowokacją reżysera. Czterech zamożnych mężczyzn spotyka się na uczcie w podmiejskiej willi. Pilot Marcello (Marcello Mastroianni), sędzia Philippe (Philippe Noiret), producent telewizyjny Michel (Michel Piccoli) oraz restaurator i kucharz Ugo (Ugo Tognazzi) postanawiają popełnić sam o bój stwo z... przejedzenia.

• Like 2
  • Haha 1

4 minuty temu, MONIKA napisał:

Po koooopie tylko ktora cora dala znac co o tym wszystkim mysli?! 

Imadzin jestes siwa idziesz do lidla a ludzie szepcza patrz to ta co jej sie odkleilo pewnie od tego wina co je tak pije i z lekami miesza. Patrz jak ona na zywo staro i grubo wyglada nie to co na internetach. A wiesz ze jej psy robia 2na ciuchy i 1 do łóżka? 

Ona całą tą paczkę wedliny zje za jednym posiedzeniem. Majtki kupuje? Przecież nie nosi 🤣

Wielkie barłożenie w towarzystwie wielkiego koryta. Glovo się grzeje, a kurierzy nie nadążają pedałować… 

Powiem,  że nie chce mi się jej oglądać. Obejrzałam połowę. Może dosłucham drugą część. Teraz spisuję na co mam chęć i robię listę zakupów na przyszły miesiąc bo zwykle czas na zakupyna ja nie wiem cio chciem 🤣 Jakoś chce mi się zrobić gołąbki z mięsem z indyka, sałatkę brzoskwiniową z indykiem, sernik z brzoskwinią, bułeczki z dynią i takie z warzywami zamiast pieczywa sklepowego, pomidorówkę z przyprawami do pizzy (jaka super wychodzi), naleśniki z serem i kandyzowaną skórką pomarańczy 😋

33 minuty temu, Eviqs napisał:

Wielkie barłożenie w towarzystwie wielkiego koryta. Glovo się grzeje, a kurierzy nie nadążają pedałować… 

Na glovo jest rabat na maczka - 30%, żal nie skorzystać 😉

Czesc ciuchow po znajonych porozdaje czyli nie odda nikom, tak samo, ze niektorych ciuchow nie odda i dlatego mysli o vinted. Sknera nic wiecej. Nuc nikomu za darmo nie odda ale wece ja tak cuje energie innych i tak ym wspolcuje

• Like 2

42 minuty temu, MONIKA napisał:

Czesc ciuchow po znajonych porozdaje czyli nie odda nikom, tak samo, ze niektorych ciuchow nie odda i dlatego mysli o vinted. Sknera nic wiecej. Nuc nikomu za darmo nie odda ale wece ja tak cuje energie innych i tak ym wspolcuje

Cesarzowo slyszy tylko WEŹ,na DAJ nie reaguje.

• Haha 2

1 minutę temu, Szara mysz napisał:

Cesarzowo slyszy tylko WEŹ,na DAJ nie reaguje.

Wiadomo jakma cos wypalic to tylko na korzysc praciholiczki

1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał:

Powiem,  że nie chce mi się jej oglądać. Obejrzałam połowę. Może dosłucham drugą część. Teraz spisuję na co mam chęć i robię listę zakupów na przyszły miesiąc bo zwykle czas na zakupyna ja nie wiem cio chciem 🤣 Jakoś chce mi się zrobić gołąbki z mięsem z indyka, sałatkę brzoskwiniową z indykiem, sernik z brzoskwinią, bułeczki z dynią i takie z warzywami zamiast pieczywa sklepowego, pomidorówkę z przyprawami do pizzy (jaka super wychodzi), naleśniki z serem i kandyzowaną skórką pomarańczy 😋

No ekstra popisałaś się. Twoje chłopy muszą być zadowolone.  Jednakże nie było czekolady na nalesniczkach także ch...pani domu z ciebie.

10 minut temu, Boy George z Łodzi napisał:

No ekstra popisałaś się. Twoje chłopy muszą być zadowolone.  Jednakże nie było czekolady na nalesniczkach także ch...pani domu z ciebie.

To dopiero ma być. Chłop za granicą 😅 O właśnie. Bita śmietana (do zrobienia) i sos czekoladowy do naleśników do polania. Ale sałatki z buraka nie zrobię 🤢

6 minut temu, Zniesmaczony 2 napisał:

Baba jest nie do podrobienia - siedzi w domu 24 h I sprząta 3 tydzień 3 Pokoje 

"Sprząta" 🤣  Dobra Larwy, która w Łodzi wykupiła kozi ser w kawałku? 🤣🤣🤣

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Może odda siostrom z księżyca 🤔🤔🤔

Nazwała swoje psy "małymi oblechami". Ja tam widzę tylko jednego oblecha, Ciebie siwa paskudo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować