Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Luiza55

Szarlott siedzisz na wsi czy w Tajlandi???

Polecane posty

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

Ja tylko przypominam, że Laurka cała w krostkach leżała na kanapie W DOMU. Ona nie zachorowała im w Tajlandii. Mam w związku z tym parę pytań 

1. Kto chore na ospę dziecko wpuścił do samolotu? 

Oraz

2. Jaki rodzic zabiera swoje dziecko chore na ospę do Tajlandii kraju egzotycznego podczas gdy ważne żeby ospy nie przeziębić? 

W jej wypocinach tyle prawdy co nic. Równie dobrze mogła nakręcić dużo urywków z chorą Laurą w grudniu i teraz rozciągać to na cały styczeń, żeby miała jakiś kontent jak będą opijać naiwność widzów z dadidem przy basenie.

2 minuty temu, Ta_z_1_ napisał:

Odwaliła lepsza maniane niż jej idolką Szusz.

Szusz, po tym wszystkim,  to nawet pięt nie może jej całować, bo tak bardzo jej Karolcia odjechała.

W komentarzu twierdzi że Laura ma ospę cały czas . Wychodzi na to że ma ją w Tajlandii..

Noo i pływa z krostami w basenie które można szybko nadkazić bakteryjnie i wtedy to jest jazda.... Nie no dno...

Edytowano przez Magmag

A pod filmem z Tajlandii nadal znajdują się ludzie, co ja wychwalają w komentarzach🫣 jaką to ona nie jest cudowną osobą, fighterem że tak walczy o rodzinę i się nie poddaje itp. skąd takie bezmózgie ameby się biorą to nie mam pojęcia😠 wszystkie jej psychofanki powinno się znaleźć i zamknąć do psychiatryka, bo one coś na pewno mają nierówno pod kopułą. Aż strach, że tacy ludzie chodzą wolno po ulicy i każdy może się na nich natknąć 😅

• Like 1

2 minuty temu, Magmag napisał:

W komentarzu twierdzi że Laura ma ospę cały czas . Wychodzi na to że ma ją w Tajlandii..

Noo i pływa z krostami w basenie które można szybko nadkazić bakteryjnie i wtedy to jest jazda.... Nie no dno...

I ona jeszcze ludzi sądem straszy🤣 oj Karola Karola.... Uspokój się bo naprawdę kogoś nieodpowiedniego zdenerwujesz i będzie problem 🤣

Ja to się dziwię, że to ją ludzie zbiorczo nie zgłosili... Oj ona się jeszcze zdziwi, jak na żywo spotka oszukane przez nią osoby i jej swoje wygarną... Myśli, że ona taka anonimowa jest i w internecie gra cwaniare, ale niestety, to również może odbić się na jej życiu osobistym. Szarlotko niewiem czy wiesz, ale ludzie po drugiej stronie kamery, również żyją w realu i zamiast miłego powitania na ulicy, mogą trochę mniej kulturalnie się wyrazić 😃

Jak dla mnie to ona teraz by mogła na lajwie gola 🍑 pokazać a i tak już nie uwierzę że to jej 🤣

• Like 1

Powolutku subskrypcję spadają. Rano było 59.5 teraz 59.4

• Thanks 1

I mam nadzieję, że po tym co odwaliła firmy zrezygnują/ nie będą jej proponowali współprac za brak wiarygodności i złą opinie. Co by jej te 3 tysie dodatkowe się później czkawka odbiły 😀 a teraz to niech się nimi udławi w tej Tajlandii. Może jak dadid znowu wszystko za nią po szpitalach pozałatwia, to ta ich wielka miłość zakwitnie znowu, co by się jej kontent zgadzał 🤪

Edytowano przez Detektywka

Mysle ze tym filmem z "wyjasnieniem" się pogrążyła.

W skrócie mówi wprost ze na wyświetleniach zrobiła więcej o 3 tysiące i dzięki temu siedzi nad basenem a widzki w domach na dupie. Ze nic nikomu nie musiała mówić i ze jej córka MIALA ospę. Ale już nie ma i się tłumaczyć nie musi.

Czystki w komentarzach zrobiła więc wieczorem trzeba znowu do ataku ruszyć. Z nowych kont. 

Ona jest głupia, już jak szambo wubilo mogła zostawić te komentarze, na rym też się zarabia....

• Like 2

14 minut temu, Detektywka napisał:

Teraz 59,3. Wolno, ale oby tak dalej, bez zatrzymywania się 😉

A ludzie są w szkołach, w pracy jeszcze.. poczekajcie wieczorem 😉

Edytowano przez Magmag
  • Like 2

1 godzinę temu, Magmag napisał:

Myślę że wiele osób które nie czytają kafe jest w szoku. Jak dojadą do siebie to pewnie powiedzą baj baj

1 godzinę temu, Magmag napisał:

I to będzie piękne. Bo jak ludzie powracają z pracy i szkoły to Karola będzie już pogrążona we śnie i nie będzie kontrolować komentarzy 🤣

14 godzin temu, Sillysheep napisał:

Mnie martwi to że stoją jej subskrybcje. Nie spadają. 

Już spadają. Powoli aczkolwiek stabilnie. Rano było 59.5 a teraz jest 59.2 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się