Poziomeczka 28 Napisano 5 godzin temu Czy nie zabrakło papieru z liska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2398 Napisano 4 godziny temu Tak, 26 grudnia była w primarku z koleżanką. Ona nie nadąża nawet za swoimi kłamstwami 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2299 Napisano 4 godziny temu Da się zapamiętać jedno kłamstwo, góra kilka. A jak ona łże na każdym filmie no to jak ma to ogarnąć co i kiedy mówiła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2398 Napisano 4 godziny temu Kurtki nawet nie da się zapiąć, ale "jest duża więc nawet mogę pod nią bluzę włożyć" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2398 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przecież w Primark są normalnie przymierzalnie, dlaczego ona to mierzy dopiero w domu i mówi, że "najwyżej znowu oddam"? xD Przecież jej się to nawet finansowo nie opłaca, bo jedzie do Manu taksówką... A nie, przepraszam. Tym razem za taxi robi mama... Edytowano 3 godziny temu przez madziuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2398 Napisano 3 godziny temu Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6979 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, madziuszek napisał: Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o Po co Ci jakieś inspiracje z zewnątrz? Każdy znawca architektury wnętrz doskonale wie, że najlepszy wzór znajduje się na szczycie Residęs. Nieszablonowe rozwiązania (brak okapu, zawadzające sobie drzwi), mnóstwo miejsca do przechowywania (paczkomat, cała powierzchnia podłogi), unikalne zdobnictwo (pęknięta szyba, zawieszki z Dalekiego Wschodu Temu), nowoczesne rozwiązania techniczne (brak spłuczki w wc, które robi siuuurp łuuuu ooo tak robi!)... Masz gotowca, siadaj z kartką i długopisem, zapisuj, rysuj, kopiuj! 1 1 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 623 Napisano 2 godziny temu Czekam kiedy kupi sobie plecak z bajkowym bohaterem i cala szkolna wyprawkę. Dywanik zacny w połączeniu z tym serduszkowym.bedzie mega cute sztos zarombiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2299 Napisano 2 godziny temu To w ogóle nie jest jakiś stary film? Przecież już się tak nie czesze i nie nosi tych kolczyków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5684 Napisano 2 godziny temu Włączyłam końcówkę ostatniego vloga. Widzę, ze znowu mama zabrała bobasa na zakupy i do serwisu komputerowego. Bez matki to ona by zginęła. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2299 Napisano 1 godzinę temu Zwróciłam uwagę że już któryś raz robi wykład swoim widzkom o tym że "rzeczy się zużywają i trzeba je wymieniać". Przeczytała tu nasze komentarze o tym że ma stare poniszczone od lat nie wymieniane rzeczy, i teraz na filmach mówi o tym że wymienia coś tam bo ma już kilka lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2398 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, PandaCzerowna napisał: Zwróciłam uwagę że już któryś raz robi wykład swoim widzkom o tym że "rzeczy się zużywają i trzeba je wymieniać". Przeczytała tu nasze komentarze o tym że ma stare poniszczone od lat nie wymieniane rzeczy, i teraz na filmach mówi o tym że wymienia coś tam bo ma już kilka lat. To jest tylko wymówka, żeby kupić nowe graty. Jakoś zepsuty grzejnik kanałowy czy spłuczka też jest do naprawy / wymiany i na to kasy szkoda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6103 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał: To w ogóle nie jest jakiś stary film? Przecież już się tak nie czesze i nie nosi tych kolczyków Walentynki się zbliżają, chce kogoś złowić na te kolczyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2299 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, madziuszek napisał: spłuczka też jest do naprawy Cały czas ma zepsutą i spłukuje toaletę wiadrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 28 Napisano 1 godzinę temu Jak się samopoczucie polepsza, to bez problemu wchodzi w rolę. Kłamie jak z nut ale średnio wprawione oko od razu to wyłapie. Zdystansowała się jak kiedyś do wicek i nie ma z tym problemu powiedzieć cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 28 Napisano 1 godzinę temu Pieski są bardzo czyste i nigdy się nie załatwiają (w mieszkaniu)... Hihihi. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1104 Napisano 34 minuty temu 1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał: Zwróciłam uwagę że już któryś raz robi wykład swoim widzkom o tym że "rzeczy się zużywają i trzeba je wymieniać". Przeczytała tu nasze komentarze o tym że ma stare poniszczone od lat nie wymieniane rzeczy, i teraz na filmach mówi o tym że wymienia coś tam bo ma już kilka lat. Ona wymienia wszystko co sezon, a potem wyciąga stare opakowania co mają 7 lat i set co ma 15 lat. To jest mitomania. A co do jej zakupów, przyznam, że jestem w tym samym wieku, mam totalnie inny gust, choć też nietypowy, ale kupowanie dziecinnych ubrań i dodatków domowych mnie zaskakuje. Czy czlowkiek się już po 40 tak cofa? Boje się o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 225 Napisano 23 minuty temu 49 minut temu, PandaCzerowna napisał: Cały czas ma zepsutą i spłukuje toaletę wiadrem? Podpinam sie do pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1104 Napisano 7 minut temu Kochane, gdyby ona naprawiła toaletę, wymieniła rozbitą szybę, odmalowała ściany, wyczyściła express z larw, naprawiła lodówkę....etc. to cały internet by o tym wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach