J.-J. 5 Napisano 2 godziny temu Alzo, Ad rem: mężczyzna jest samotny - kobieta "czuje się samotna". Czuje się samotna, ponieważ świadomie bądź nie dopuszcza do siebie określone stany emocjonalne. Najczęściej jednak doświadcza ich na własne, niczym nieprzymuszone życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 47 Napisano 2 godziny temu Kim jesteś? Pachnie Witkiem i Smokiem tyle co znam, bo na ero nie chodziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mgła napisał: Kim jesteś? Pachnie Witkiem i Smokiem tyle co znam, bo na ero nie chodziłam. Wujaszek Wania plus dwa żeńskie nicki wturujące jego doskonałości. Takie sobie fanki z jednego konta. Edytowano 2 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 907 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wujaszek Wania plus dwa żeńskie nicki wturujące jego doskonałości. Takie sobie fanki z jednego konta. Nic mi to nie mówi. Ale chyba doskonałość nie potrzebuje potwierdzenia? Czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nic mi to nie mówi. Ale chyba doskonałość nie potrzebuje potwierdzenia? Czyż nie? Oczywiście, że nie potrzebuje. Sama w sobie jest doskonałością. Mój wpis adresowany był do tych co po prostu lubią wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 907 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Oczywiście, że nie potrzebuje. Sama w sobie jest doskonałością. Mój wpis adresowany był do tych co po prostu lubią wiedzieć. To o mnie. Ja nie jestem ciekawska, tylko lubię wiedzieć wszystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To o mnie. Ja nie jestem ciekawska, tylko lubię wiedzieć wszystko To już wiesz Facet ma tendencję do przeinaczania nicków (teraz tego nie widzę), więc nazwałem go Ch/uj/aszkiem Wanią. Reakcja tych dwóch żeńskich nicków była natychmiastowa, chodziaż były uśpione dobre piętnaście lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 907 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To już wiesz Facet ma tendencję do przeinaczania nicków (teraz tego nie widzę), więc nazwałem go Ch/uj/aszkiem Wanią. Reakcja tych dwóch żeńskich nicków była natychmiastowa, chodziaż były uśpione dobre piętnaście lat. Może to on sam? Nie takie dziwy to forum już widziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Może to on sam? Nie takie dziwy to forum już widziało Oczywiście, że on. W końcu przyznał, że uwielbia rozmawiać z mądrymi kobietami...czyli z samym sobą. Na różne sposoby ludzie się samorealizują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 907 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Oczywiście, że on. W końcu przyznał, że uwielbia rozmawiać z mądrymi kobietami...czyli z samym sobą. Na różne sposoby ludzie się samorealizują. Nie oceniam, najważniejsze by byli z tym szczęśliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Nie oceniam, najważniejsze by byli z tym szczęśliwi Wierzę, że są. W końcu po coś to robią. Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 907 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Wierzę, że są. W końcu po coś to robią. Miłego dnia! Wzajemnie Mieczu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 5 Napisano 47 minut temu Jedna wielka złośliwość! To po prostu nie uchodzi! Wleźć do czyjegoś domu i znieważać gospodarza...O tempora! O mores! (Cyceron - jakby kogoś to interesowało...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 714 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, J.-J. napisał: Wleźć do czyjegoś domu i znieważać gospodarza... To z założenia jest kobiece forum. Zatem? Wypada o nich wypowiadać się w samych superlatywach. Ku rozwadze...Wujaszku Wania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach