Szara mysz 639 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ona nie ma za grosz honoru, śmierdziało z tym rozwodem na odległość,a teraz szambo wybiło. Mam nadzieję,ze suby poleca mocno w dół. Zapewnieniom o tym ,ze klamstwa u niej nie znajdziemy nie ma konca w komentarzach. Ona serio uwaza siebie za nieskazitelną i uwaza ze widzow nie okłamała Edytowano 8 godzin temu przez Szara mysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4439 Napisano 8 godzin temu Nie chce mi się wierzyć, że to było od początku ukartowane, tylko z desperacji wróciła do niego, takie moje zdanie na ten temat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ragazzina spod Konina 7 Napisano 7 godzin temu Hamuj się labadziaro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Wells 12 Napisano 6 godzin temu Ale kłamliwa, zdesperowana, zaburzona dziewucha. Nie chodzi o to, że nie powiedziała że się pogodzili. Chodzi o to, że na Instagramie męża były umieszczone zdjęcia, biletów z datą 16-01-2025, zdjęcie z samolotu z córką i Karoliną, z hotelu. A ona w tym czasie 21-01-2025 daje zdjęcie z domu, że córka leży chora z ospą. Tak daje zdjęcie z domu, ale z choroby córki z grudnia. Posłużyła się dzieckiem, by kręcić dramę o rozwodzie dalej. Z resztą na forum Wanda są zdjęcia i dowody. Tak się pogubiła w kłamstwach, że zdjęcie z chorą córką z domu daje z Tajlandii bez zmiany czasu. A teraz kłamie, że jak 21-01-2025 publikowała zdjęcie to córka jej była chora i prosiła o pomoc w chorobie "domowymi sposobami". Kłamie, 21-01-2025 była z mężem w Tajlandii. Opublikował zdjęcia córki, na których Laura jest zdrowiutka. Nie ma żadnych zmian na buzi. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2092 Napisano 5 godzin temu Ja już nie wiem czy to po prostu zakłamana kobieta czy już grubo zaburzona ? I ten filmik jak się pogodzili znowu pod wyświetlenia i pod publikę. Żenada to mało powiedziane 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 639 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, redżina napisał: Ja już nie wiem czy to po prostu zakłamana kobieta czy już grubo zaburzona ? I ten filmik jak się pogodzili znowu pod wyświetlenia i pod publikę. Żenada to mało powiedziane Tych filmów bylo wiecej w ostatnim czasie,jak to jechala rzekomo ogladac mieszkanie ,jak beda dzielic chalupe jakimis sciankami albo co z kotami po rozstaniu. Tak sie wymadrza,a relacji z instagrama meza z biletami w tle i data nie wyjasnia i nie odnosi się do tego w żaden sposób. Puste wicki chcialy zakladac zbiorki dla biednej szarlot po filmie rozwodowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Wells 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Szara mysz napisał: Tych filmów bylo wiecej w ostatnim czasie,jak to jechala rzekomo ogladac mieszkanie ,jak beda dzielic chalupe jakimis sciankami albo co z kotami po rozstaniu. Tak sie wymadrza,a relacji z instagrama meza z biletami w tle i data nie wyjasnia i nie odnosi się do tego w żaden sposób. Puste wicki chcialy zakladac zbiorki dla biednej szarlot po filmie rozwodowym Zaraz wymyśli kolejną bajeczkę aby jakoś wytłumaczyć się. Nie odpuści. Musi się trzymać YT bo nie ma innej przyszłości. Wykształcenia brak, niezależności brak, ogólnie jeden wielki BRAK. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1260 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Laura Wells napisał: Zaraz wymyśli kolejną bajeczkę aby jakoś wytłumaczyć się. Nie odpuści. Musi się trzymać YT bo nie ma innej przyszłości. Wykształcenia brak, niezależności brak, ogólnie jeden wielki BRAK. No trzeba przyznać że situejszon to ma dziewucha godną "pozazdroszczenia" naprawdę...... Ale niech się "wymądrza" dalej Edytowano 4 godziny temu przez SheriDANKA ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 639 Napisano 3 godziny temu Siedzi caly dzień i wrzuca durne screeny ludzi zarzucających jej kłamstwo. Dziewczyna pisze wprost zeby pokazala bilety i utarła tym samym nosa komentujacym , a cwaniara obraca to w głupi żart. Skoro nie klamie to co stoi na przeszkodzie zeby pokazac te bilety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Wells 12 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Szara mysz napisał: Siedzi caly dzień i wrzuca durne screeny ludzi zarzucających jej kłamstwo. Dziewczyna pisze wprost zeby pokazala bilety i utarła tym samym nosa komentujacym , a cwaniara obraca to w głupi żart. Skoro nie klamie to co stoi na przeszkodzie zeby pokazac te bilety. I ona to wszystko bredzi przy dziecku? Biedne, skończy na kozetce u specjalisty jako nastolatka. A tak na marginesie. Nerwice się dziedziczy? Kiedyś dzieci przychodziły do rodziców i mówiły "mamo a Tomek się przezywa". Dziś: dorosła Karola mówi do dziecka, że internet ją przezywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2092 Napisano 2 godziny temu Pamiętam te komentarze żeby założyć zbiórkę dla Szarlot bo tak gadała jaka biedna i musi się wyprowadzić. Ja nie wiem czy się śmiać czy płakać z głupoty ludzkiej. A ona kłamała i waliła jaka jest biedna i od dłuższego czasu rozwód wisiał w powietrzu a ludzie jej współczuli. Jak można tak robić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach