Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gąbczak

Tylko słabi mężczyźni, jak ja, rozmyślają o kobietach. Silni mężczyźni nie zaprzątają sobie głowy kobietami, bo

Polecane posty

bo silni mężczyźni wiedzą, że czego by kobiety nie mówiły, i nawet jeśli kobiety deklarują się jako wyzwolone lub feministki, to lgną one do silnych mężczyzn jak muchy do lepu, jak ćmy do światła i silny mężczyzna nie musi już nic więcej robić, żeby mieć kobiet na pęczki, na skinienie, na prztyknięcie palcami

Natomiast słabi mężczyźni (tacy jak ja i wielu obecnych na kafeterii) dwoją się i troją, zachodzą w głowę co zrobić, żeby mieć kobietę, a i tak jej nigdy nie będą mieli.

Słabi mężczyźni zachowują się po prostu jak typowe kobiety, a nie jak mężczyźni

Silni mężczyźni, zamiast rozmyślać o kobietach i o tym jak się kobietom przypodobać, zajmują się i dbają wyłacznie o swoje sprawy - to w sumie to co od zawsze mi tu wszyscy doradzaliście, ale ja nie chciałem tego słuchać, bo nie byłem w stanie pojąć rozumowania silnego mężczyzny, bo nigdy takim męzczyzną nie bylem

8 minut temu, Gąbczak napisał:

Natomiast słabi mężczyźni (tacy jak ja i wielu obecnych na kafeterii) dwoją się i troją, zachodzą w głowę co zrobić, żeby mieć kobietę, a i tak jej nigdy nie będą mieli.

a ilu cwanych na takich frajerach hajs robi dodatkowo sprzedając im porady typu "jak zainteresować sobą samice" albo "jak podrywać" 

Silni mężczyźni pewnie też rozmyślają, ale więcej czasu czemu innemu poświęcają... Temu co ich uwagę w danej chwili zaprząta.

Prawda o życiu jest prosta i brutalna, mężczyzna ma być silny, a kobieta ma być piękna. Jak tego nie masz - jesteś przegrywem. Koniec kropka.

PS. I lądujesz na kafeterii🤣🤣🤣

Edytowano przez Gąbczak

3 minuty temu, Gąbczak napisał:

Prawda o życiu jest prosta i brutalna, mężczyzna ma być silny, a kobieta ma być piękna. Jak tego nie masz - jesteś przegrywem. Koniec kropka.

brawo a teraz sprawdż ile pompek zrobisz w ciągu 20 minut 

Twoja głowa generuje te myśli... chcesz być taki shraki i owaki to scenariusz raz dwa odpowiedni dostaniesz, wygeneruje go głowa. : )

Edytowano przez marawstala

6 minut temu, butelka po koli napisał:

brawo a teraz sprawdż ile pompek zrobisz w ciągu 20 minut 

Równiusieńkie zero i to zarówno w ciągu 20 minut, jak i w ciągu 20 dni

Skażona głowa opętana demonicznie akysz z tego forum demonie rozsiewać swoje kołomyje ja bym cię wysłała na front w Ukrainie i odechciałoby ci się głupot dziecko.

• Haha 1
  • Confused 1

Równiusieńkie zero i to zarówno w ciągu 20 minut, jak i w ciągu 20 dni

nie wierzę w to że nie jesteśw  stanie zrobic ani jednej pompki na takei coś jest renta chyba 

Teraz staje się jasne też to, co słyszałem od zawsze, ale nie sprawdzało się w moim życiu, więc uznawałem to za bzdure, a mianowicie: rób tylko swoje, a dziewczyny same się znajdą

I prawda: jak mężczyzna jest prezesem, jeździ nowym BMW lub Porsche i mieszka w apartamencie lub willi, to nie ma bata, żeby kobiety pozwoliły się zmarnować takiemu mężczyźnie, będą się o niego biły i wydrapywaly sobie nawzajem pazurami oczy tak, że aż się będzie kurzyło, a on faktycznie nie będzie musiał nic więcej robić, a KOBIETA JAKIMŚ CUDEM SAMA MU SIĘ ZNAJDZIE😂

To jest życie w zupełnie innej rzeczywistości, w równoległym wymiarze, z którym nie miałem łączności i dlatego nie byłem w stanie go nawet ogarnąć umysłem

Ale prawdziwy silny mężczyzna i tak nie będzie zainteresowany żadną z kobiet, które będą się o niego biły i zabiegały, bo nie interesuje go padlina, która sama pcha się na talerz lub do łóżka

On weźmie sobie sam i to nie pytając nikogo o zdanie - nawet jeśli będzie to kobieta zajęta związkiem z jakimś lamusem - powie do niej tylko wstań i podejdź, a ona w mig zapomni, że kiedykolwiek była z lamusem, wstanie i podejdzie przyciągana do silnego mężczyzny jak wszystko na kuli ziemskiej jest przyciągane przepotężną, pierwotną i wieczną siłą grawitacji, z którą nie ma żadnej dyskusji

Lepiej dzielic ciastko niż 💩której trzeba wycierać döpe

• Confused 1

Ale prawdziwy silny mężczyzna i tak nie będzie zainteresowany żadną z kobiet, które będą się o niego biły i zabiegały, bo nie interesuje go padlina, która sama pcha się na talerz lub do łóżka

On weźmie sobie sam i to nie pytając nikogo o zdanie - nawet jeśli będzie to kobieta zajęta związkiem z jakimś lamusem - powie do niej tylko wstań i podejdź, a ona w mig zapomni, że kiedykolwiek była z lamusem, wstanie i podejdzie przyciągana do silnego mężczyzny jak wszystko na kuli ziemskiej jest przyciągane przepotężną, pierwotną i wieczną siłą grawitacji, z którą nie ma żadnej dyskusji

brednie typu pua, tearz sobie tłumaczysz dlaczego nie zaregowałeś kiedy będąc w wieku prokreacyjnym samiec same ciebie zaczepiały. kobieta to w naturze selekcjoner seksualny i tego nei mogą znieść w wiekszości tak zwani samcy alfa którzys ami sobie biorą - że nie zostali przez nią wybrani do prokreacji pomimo usilnych starań. 

1 minutę temu, butelka po koli napisał:

brednie typu pua, tearz sobie tłumaczysz dlaczego nie zaregowałeś kiedy będąc w wieku prokreacyjnym samiec same ciebie zaczepiały. kobieta to w naturze selekcjoner seksualny i tego nei mogą znieść w wiekszości tak zwani samcy alfa którzys ami sobie biorą - że nie zostali przez nią wybrani do prokreacji pomimo usilnych starań. 

Nie rozumiem wypowiedzi twej w języku quasi-polskim waćpan

1 minutę temu, Gąbczak napisał:

Nie rozumiem wypowiedzi twej w języku quasi-polskim waćpan

chodzi ci o literówki? napisze inaczej - od setek lat ojcowie musieli płacić mężom swoich córek posagi aby je chcieli w pizzdu zabrać. mężczyzna inicjujący kontakt z kobietą jako pierwszy to wynaturzenie i kiepsko przebiegający eksperyment nowych czasów. 

8 minut temu, KotUla napisał:

Lepiej dzielic ciastko niż 💩której trzeba wycierać döpe

25 minut temu, KotUla napisał:

Skażona głowa opętana demonicznie akysz z tego forum demonie rozsiewać swoje kołomyje ja bym cię wysłała na front w Ukrainie i odechciałoby ci się głupot dziecko.

Egzorcysta, pilne. 

Edytowano przez Dramaturgia rzeczywistości

3 godziny temu, Gąbczak napisał:

Istnieje jeszcze taka ewentualność, że ludzie mogą dobierać się według lig, czyli słaby mężczyzna może poderwać brzydką kobietę.

8 minut temu, Daniel86 napisał:

Istnieje jeszcze taka ewentualność, że ludzie mogą dobierać się według lig, czyli słaby mężczyzna może poderwać brzydką kobietę.

a nie lepiej dać pieniądze na przykład na jakiś szczytny cel zamiast robić z siebie pajaca? jeden chłop może zpłodnić wiele bab w ciągu doby, po co baby miałby brać chłopów z stej samej ligi skoro dostaja pieniądze za dzieci i alimenty od pańśtwa jak tatuś się nei znajdzie albo pieniędzys am nie ma. 

4 godziny temu, KotUla napisał:

bidne przegrywy i paniusie pseudo polki i pseudo przyjaciele zukrainy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować