neone 54 Napisano piątek o 20:38 1 godzinę temu, yeya napisał: Uciekam, na serial... : ) Papa : ) ja zaliczyłam bajkę W głowie się nie mieści. Tak na dobranoc : ) miłych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano piątek o 20:57 Dzięki i wzajemnie, dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano sobota o 19:06 Na TVP2 można właśnie teraz obejrzeć pokaz mistrzów łyżwiarstwo figurowe... przypadkiem trafiłam : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano sobota o 19:19 O dzięki, patrzę właśnie : ) Wyobraź sobie że przypadkiem kupiłam dzisiaj wężownice (sensevieria zaplatana) będąc w centrum handlowym, jakieś pojemniczki na wrzosy które zimują u mnie w domu. W planach mam jeszcze starca rowleya, krotona i zygokaktusa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano sobota o 19:47 20 minut temu, neone napisał: O dzięki, patrzę właśnie : ) Wyobraź sobie że przypadkiem kupiłam dzisiaj wężownice (sensevieria zaplatana) będąc w centrum handlowym, jakieś pojemniczki na wrzosy które zimują u mnie w domu. W planach mam jeszcze starca rowleya, krotona i zygokaktusa. Ile oni wysiłku muszą włożyć w to by dojść tak wysoko... : ) Super, a jak zaplątana Ci się znudzi to po rozplatanie będziesz miała falistą... to też będzie dobrze wyglądało. Można kupić kij rozporowy i zamiast firan powiesić w oknie różne rośliny zwisające jak ten starzec... to też ładnie wygląda... podoba mi się jak ktoś coś takiego u siebie ma. Pozostałe wybory też ciekawe, krotony są przeróżne... różnie ubarwione. Jutro pokażę Ci swojego. Ładne są też te duże z liśćmi jak fikus : ) Kończę bo oglądam .) dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano sobota o 19:52 (edytowany) 5 minut temu, yeya napisał: Ile oni wysiłku muszą włożyć w to by dojść tak wysoko... : ) Super, a jak zaplątana Ci się znudzi to po rozplatanie będziesz miała falistą... to też będzie dobrze wyglądało. Można kupić kij rozporowy i zamiast firan powiesić w oknie różne rośliny zwisające jak ten starzec... to też ładnie wygląda... podoba mi się jak ktoś coś takiego u siebie ma. Pozostałe wybory też ciekawe, krotony są przeróżne... różnie ubarwione. Jutro pokażę Ci swojego. Ładne są też te duże z liśćmi jak fikus : ) Kończę bo oglądam .) dobrej nocy Jasne, a tego nie da się odoglądnąć : ) ładnie jeżdżą. Dobranoc ; ) Edytowano sobota o 19:53 przez neone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano sobota o 21:37 Dobrze się oglądało mimo słabej orientacji w tym kto teraz walczył o medale... Mocno kibicowałam dawniej gdy Pluszczenko rywalizował z Jagudinem i kiedy jeździła ta para : ) Pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano 23 godziny temu Wytrzymałam wczoraj do końca pokazu srebrnych medalistów i poszłam spać : ( przypuszczam, że największy show dali później, ci złoci... Niestety z dawnych lat nie kojarzę nikogo chociaż w dzieciństwie ich oglądałam... Wczoraj podobali mi się najbardziej Ci co tańczyli do muzyki z Mortal Kombat i później jeszcze jedna para z taką wysoką blondynką - to podnoszenie kilkukrotne to było mistrzostwo świata. Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam... : ) jeszcze taka jedna, tańcząca do lady gagi (wokalistki nie lubię) przepiękne wygięcia robiła i utrzymywała się na łyżwach. Będę wieczorem : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano 22 godziny temu 25 minut temu, neone napisał: Wytrzymałam wczoraj do końca pokazu srebrnych medalistów i poszłam spać : ( przypuszczam, że największy show dali później, ci złoci... Niestety z dawnych lat nie kojarzę nikogo chociaż w dzieciństwie ich oglądałam... Wczoraj podobali mi się najbardziej Ci co tańczyli do muzyki z Mortal Kombat i później jeszcze jedna para z taką wysoką blondynką - to podnoszenie kilkukrotne to było mistrzostwo świata. Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam... : ) jeszcze taka jedna, tańcząca do lady gagi (wokalistki nie lubię) przepiękne wygięcia robiła i utrzymywała się na łyżwach. Będę wieczorem : ) To tak z pół godziny ominelas : ) skończyło się chyba o 22:30 Między złotem, srebrem i brązem w sumie nie ma różnicy... Jeśli chodzi o show : ) punktów za poprawność wykonania już nikt im nie liczy mogą trochę poszaleć... Oki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano 14 godzin temu : ) Z wczorajszych pokazów mistrzów - około 1:20 to wygięcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano 14 godzin temu Nawet nie wiedziałam, że zdobyli złoto. Wzruszali już podczas zawodów : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano 14 godzin temu Dobra : ) podobnie jak ona, ale od 2022 Rosja jest wykluczona z zawodów... a mieli bardzo wielu dobrych sportowców zwłaszcza w tej dziedzinie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano 14 godzin temu Zajrzałam tylko na chwilę, miłego wieczoru : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, yeya napisał: Zajrzałam tylko na chwilę, miłego wieczoru : ) Spokojnego wieczoru : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano 11 godzin temu Mam serial który dobrze się zapowiada. https://www.filmweb.pl/serial/The+Silent+Sea-2021-848284 Ponoć bez kontynuacji, ale i tak można obejrzeć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 54 Napisano 11 godzin temu Mam w planach jutro z córką posiedzieć nad akwarelą. Może i serial jak starczy tego czasu obejrzę. Tymczasem zasypiam (głowa pełna marzeń, pomysłów i niezrealizowanych planów na każdy dzień) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 189 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, neone napisał: Mam w planach jutro z córką posiedzieć nad akwarelą. Może i serial jak starczy tego czasu obejrzę. Tymczasem zasypiam (głowa pełna marzeń, pomysłów i niezrealizowanych planów na każdy dzień) Pochwal się już po... dzisiaj to mi się wyświetliło w temacie akwareli, a w zasadzie 2 filmiki... Plany nie uciekną... też miałam rysować codziennie, ale 1 lub 2 dni przerwy nie zaszkodzą. Hippeastrum mi zakwitło... : ) Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach