neone 134 Napisano 18 Luty Zobaczymy czy było warto : ) (myślę, że tak, już dla samych ilustracji) Książki mają dusze a internet tego nie ma. Książki są jak domownicy, jak członkowie rodziny, jak mój kot : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Z AI-em to ja se mogę pogadać o pogodzie albo porozwiązywać zadania z chemii i fizyki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty (edytowany) Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem drażni mnie bezpośredni przekaz autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię : )) Edytowano 18 Luty przez neone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty (edytowany) Dobry wybór jeśli jest Twój... wydają się w porządku : ) Wg animizmu to i internet ja posiada : ) i jedno i drugie zostało stworzone przez człowieka... mają wspólnego rodzica. : ) Dobrego dnia. Edytowano 18 Luty przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty 22 minuty temu, yeya napisał: Dobry wybór jeśli jest Twój... wydają się w porządku : ) Wg animizmu to i internet ja posiada : ) i jedno i drugie zostało stworzone przez człowieka... mają wspólnego rodzica. : ) Dobrego dnia. Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : ( Poniżej końcówka Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem drażni mnie bezpośredni przekaz autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię : )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : ( Poniżej końcówka Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem nie przemawia do mnie forma przekazu autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię : )) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : ( Poniżej końcówka Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem nie przemawia do mnie forma przekazu autorów (gesty, ru/chy, ton, mimika) a książki u/ru/ch/amiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię : )) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Okej, już wszystko wiem. Słowo klucz: r/u/c/h Miłego dnia : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Bardziej chodziło mi o to, że aby sobie jakieś podstawy wyrobić, fajnie jest zacząć od książek : ) a internet i filmiki owszem, ale bardziej traktować jako uzupełnienie wiedzy lub gdy nie ma czasu : ) Jeszcze raz miłego dnia : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty 4 godziny temu, neone napisał: Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : ( Poniżej końcówka Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem drażni mnie bezpośredni przekaz autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię : )) Pewnie, że tak... : ) Osobiście wolę jak ktoś opowiada i pokazuje na wybranych przykładach... Jest tam dużo praktycznych informacji po to by później móc je i siebie przetestować. Pokazują rośliny w dobrej i złej formie... opowiadają o błędach, które każdy będzie miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty Pewnie, że tak... : ) Osobiście wolę jak ktoś opowiada i pokazuje na wybranych przykładach... Jest tam dużo praktycznych informacji po to by później móc je i siebie przetestować. Pokazują rośliny w dobrej i złej formie... opowiadają o błędach, które każdy będzie miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty (edytowany) Możliwe, że tak... na początku wiele lat temu jeszcze na poprzednim forumku miałam znajomego który bardzo lubił hoye i je kolekcjonował... w sumie dzięki niemu trochę się w to wkrecilam na moment... i zaczęłam od przeglądania nasion. Czytałam opisy i trochę też siałam... takie początki. Wtedy chyba jeszcze nie było na YT takich kanałów, ale do końca nie wiem... Ponoć w czasie pandemii pojawił się boom na rośliny... ogólnie rośliny, a zwłaszcza te kolekcjonerskie. Edytowano 18 Luty przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty Czasy covid to w ogóle depresja, choroba, ból i ciemność... Nie dziwię się, że ludziska zaczęły przewartościowywać swoje życie. Świat trochę zwolnił na chwilę... Mam wrażenie jakbyśmy po tym wszystkim stali się silniejsi : ) czy oni nas tym chcieli do czegoś przygotować? przecież czasem aż wręcz nie wierzę, że to była zwykła epidemia, która wymknęła się spod kontroli. Pamiętam, że bawiłam się wtedy w uprawę własnych pomidorów i ogórków ; ) efekty jednak mnie nie zadowoliły a jedynie niewspomniane tu papryki mi się udały w doniczkach. Czas włączyć jakiś serial... przed chwilą skończyłam oglądać Poirot'a : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty 18 minut temu, neone napisał: Czasy covid to w ogóle depresja, choroba, ból i ciemność... Nie dziwię się, że ludziska zaczęły przewartościowywać swoje życie. Świat trochę zwolnił na chwilę... Mam wrażenie jakbyśmy po tym wszystkim stali się silniejsi : ) czy oni nas tym chcieli do czegoś przygotować? przecież czasem aż wręcz nie wierzę, że to była zwykła epidemia, która wymknęła się spod kontroli. Pamiętam, że bawiłam się wtedy w uprawę własnych pomidorów i ogórków ; ) efekty jednak mnie nie zadowoliły a jedynie niewspomniane tu papryki mi się udały w doniczkach. Czas włączyć jakiś serial... przed chwilą skończyłam oglądać Poirot'a : ) To był czas wielkiego chaosu trochę jak sci-fi: ) nie wiadomo było co nas czeka, a przekaz był taki, że koniec dobrego (starego świata) już nastał... Do tych maseczek można się było przyzwyczaić i do izolacji też... zwłaszcza introwertycy mogli się w tym dość dobrze odnaleźć, ale tak to nie był dobry czas dla każdego... zwłaszcza jeśli ktoś miał większe problemy zdrowotne, trudną sytuację domową lub materialną... Też czegoś szukam, wczoraj nic ciekawego nie znalazłam. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty Mam horror Grzechotnik... później chyba idę spać. Dobranoc : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 18 Luty (edytowany) Mnie się to głównie kojarzy z życiem w ciągłym, wielomiesięcznym napięciu : ( Popatrzę jeszcze czy czegoś fajnego związanego z Igrzyskami nie ma w tv : ) dobranoc Edytowano 18 Luty przez neone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 18 Luty 2 minuty temu, neone napisał: Mnie się to głównie kojarzy z życiem w ciągłym, wielomiesięcznym napięciu : ( Popatrzę jeszcze czy czegoś fajnego związanego z Igrzyskami nie ma w tv : ) dobranoc Pokaż mistrzów w łyżwiarstwie figurowym może być ciekawy, ale to jeszcze trochę... : ) wczoraj chyba solistki jeździły... Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 19 Luty 23 godziny temu, yeya napisał: Mam horror Grzechotnik... później chyba idę spać. Dobranoc : ) Obejrzałam dzisiaj Mamma Mia (chyba po raz jakiś piąty). A oprócz tego pisałam Ci na @ jaką cudowną książkę mi wysłali (i trafili w 10-tkę, nie będę dochodzić o co kaman z tą okładką i czym się one różnią) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 19 Luty 23 godziny temu, yeya napisał: Pokaż mistrzów w łyżwiarstwie figurowym może być ciekawy, ale to jeszcze trochę... : ) wczoraj chyba solistki jeździły... Pa Niestety nie wytrzymałam, musiałam się wcześniej położyć spać. Dzisiaj próbowałam obejrzeć jakąś transmisję ale nie mogłam się wstrzelić godzinowo i trafić na nic. Skończyło się na filmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 19 Luty 33 minuty temu, neone napisał: Obejrzałam dzisiaj Mamma Mia (chyba po raz jakiś piąty). A oprócz tego pisałam Ci na @ jaką cudowną książkę mi wysłali (i trafili w 10-tkę, nie będę dochodzić o co kaman z tą okładką i czym się one różnią) Chyba raz widziałam ten film... : ) Dobrze, że piszesz bo przy okazji odkryłam też inne których nie widać po wejściu na pocztę... nie wiem może zostały potraktowane jako spam... dziwna sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 19 Luty 34 minuty temu, neone napisał: Niestety nie wytrzymałam, musiałam się wcześniej położyć spać. Dzisiaj próbowałam obejrzeć jakąś transmisję ale nie mogłam się wstrzelić godzinowo i trafić na nic. Skończyło się na filmie... Oki Sarah: maestria życia często się wyświetla to włączyłam... Może być nawet wciąga. Już odpisuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 19 Luty (edytowany) 16 minut temu, yeya napisał: Chyba raz widziałam ten film... : ) Dobrze, że piszesz bo przy okazji odkryłam też inne których nie widać po wejściu na pocztę... nie wiem może zostały potraktowane jako spam... dziwna sytuacja. Okej : ) a mi już różne myśli przychodziły do głowy... yeya ma mnie dość i przestała odpisywać na e-maile🥹 a tak serio to przypuszczałam, że jest jakiś inny powód - albo faktycznie Cię zamęczyłam i potrzebujesz chwili oddechu : ) Edytowano 19 Luty przez neone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 19 Luty 17 minut temu, yeya napisał: Oki Sarah: maestria życia często się wyświetla to włączyłam... Może być nawet wciąga. Już odpisuje : ) Wygooglowalam sobie, może być nawet fajny : ) Jasne, nic się nie dzieje ; ) ja też mam (niestety) kilka zaległych odpowiedzi, okres ferii, mniej czasu dla siebie, więcej dla dzieci ; ) no i tak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 19 Luty 27 minut temu, neone napisał: Okej : ) a mi już różne myśli przychodziły do głowy... yeya ma mnie dość i przestała odpisywać na e-maile🥹 a tak serio to przypuszczałam, że jest jakiś inny powód - albo faktycznie Cię zamęczyłam i potrzebujesz chwili oddechu : ) A tu taki banał... : ) nie, nie ghostuje. Pewnie już nie raz coś przeoczyłam nawet nie wiedząc o tym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 19 Luty 26 minut temu, neone napisał: Wygooglowalam sobie, może być nawet fajny : ) Jasne, nic się nie dzieje ; ) ja też mam (niestety) kilka zaległych odpowiedzi, okres ferii, mniej czasu dla siebie, więcej dla dzieci ; ) no i tak to jest Najgorzej jak przeglądasz, zaczynasz oglądać a tu jeden po drugim mocno średni... : ) Pewnie, korzystaj z tego czasu : ) Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 19 Luty 18 minut temu, yeya napisał: Najgorzej jak przeglądasz, zaczynasz oglądać a tu jeden po drugim mocno średni... : ) Pewnie, korzystaj z tego czasu : ) Dobrej nocy : ) Ojej, nie brzmi to optymistycznie, ale może uda się trafić na taki który zachwyci : ) Dobranoc : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 19 Luty 59 minut temu, neone napisał: Ojej, nie brzmi to optymistycznie, ale może uda się trafić na taki który zachwyci : ) Dobranoc : ) Ten dzisiejszy jest ok : ) poszedł pierwszy z brzegu... Pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 20 Luty Hej, pokażę Ci jeszcze donice na te echeverie... one są niby na bonsai, ale myślę, że tu też się sprawdza w przypadku sukulentów. Taka spora misa : ) https://ibb.co/kV0NkDPS 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 276 Napisano 20 Luty To jeszcze neurografika... pomijając 2 dni kiedy nie rysowałam doszły 4 rysunki (ten sam temat, dojdę do 10 i wezmę na tapetę kolejny). Tak jak pisałam to szybkie rysunki pół godzinne (?) na formacie A5 https://ibb.co/3yzn13DC Dobrego dnia, zajrzę wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 20 Luty (edytowany) 4 godziny temu, yeya napisał: Hej, pokażę Ci jeszcze donice na te echeverie... one są niby na bonsai, ale myślę, że tu też się sprawdza w przypadku sukulentów. Taka spora misa : ) Tak czytałam wczoraj co nieco o sukulentach, przeglądałam też kaktusiarki, niby te okrągłe są do bonsai ale sadzą z tego co widzę dowolnie i robią mixy : ) Ładna, lubię zielony kolor. Edytowano 20 Luty przez neone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach