neone 29 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, yeya napisał: A ten niby jeszcze słabszy, ale obejrzałam... do końca. Motyw zombie niby oklepany, ale lubię. Najlepszy tu i tak był serial Kingdom. Idę, dobranoc. Filmy o zombie też były fajne tak z dwadzieścia lat temu, z tego co pamiętam... Ale nawet jeśli ten jest słaby, to można obejrzeć żeby się pośmiać... : ) czasem te filmy są takie irracjonalne. Cuda i cudeńka : ) Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, neone napisał: Tytuł coś mi mówi ale musiałabym obejrzeć. Mój jest z schroniska, mam go trzeci rok. Jego wiara go ocaliła : ) tak się łasił, że nie było wyjścia : ) tylko adoptować Miałam kiedyś kota ze schroniska, ale mam z nimi (ze schroniskiem) niefajne wspomnienia. Nie odradzam... dobrze, że są tacy ludzie jak Ty którzy przygarniają... a kot zadowolony więc wszystko gra. : ) Swojego kota mam od znajomej popytala wśród swoich znajomych i trafiła na kocięta które przebywały u kogoś w stodole... a psa mój tata przyniósł z giełdy... na jej obrzeżach stały jakieś młode dziewczyny ze szczeniętami trzymanymi w pudełku i wziął jednego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, neone napisał: Jak mnie najdzie to go obejrzę, może taki klimat w stylu horrorów z lat 80-90-tych? Jak tak to fajny bo to były jedne z najlepszych filmów grozy... ... momentami zabawny, trącił takim kiczem, ale o dziwo ciekawy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, neone napisał: Filmy o zombie też były fajne tak z dwadzieścia lat temu, z tego co pamiętam... Ale nawet jeśli ten jest słaby, to można obejrzeć żeby się pośmiać... : ) czasem te filmy są takie irracjonalne. Cuda i cudeńka : ) Dobranoc. Dawniej właśnie tak sobie lubiłam, wolałam te o duchach... a teraz te o duchach już się przejadły. Wolę inne potworki. : ) dobrego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 29 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, yeya napisał: Miałam kiedyś kota ze schroniska, ale mam z nimi (ze schroniskiem) niefajne wspomnienia. Nie odradzam... dobrze, że są tacy ludzie jak Ty którzy przygarniają... a kot zadowolony więc wszystko gra. : ) Swojego kota mam od znajomej popytala wśród swoich znajomych i trafiła na kocięta które przebywały u kogoś w stodole... a psa mój tata przyniósł z giełdy... na jej obrzeżach stały jakieś młode dziewczyny ze szczeniętami trzymanymi w pudełku i wziął jednego. No i mamy swojego członka rodziny : ) Widocznie ten nasz jeszcze nie przesiąkł takim schroniskiem, był tam krótko. Edytowano 9 godzin temu przez neone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 29 Napisano 9 godzin temu 59 minut temu, yeya napisał: ... momentami zabawny, trącił takim kiczem, ale o dziwo ciekawy : ) Czasem dobrze mieć dystans do wszystkiego, do filmów też ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 29 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, yeya napisał: Dawniej właśnie tak sobie lubiłam, wolałam te o duchach... a teraz te o duchach już się przejadły. Wolę inne potworki. : ) dobrego dnia Zdarzają się nawet filmy klasy B, które nie są takie złe - irracjonalne postacie, śmieszne kostiumy, nie do końca dopracowany scenariusz... ale można się pośmiać i rozerwać przy takich : ) Miłego dnia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, neone napisał: No i mamy swojego członka rodziny : ) Widocznie ten nasz jeszcze nie przesiąkł takim schroniskiem, był tam krótko. Nie chodziło o zachowanie, kot był fajny... ale moim zdaniem niepotrzebnie podtrzymywany przy życiu i wydany do adopcji. Tak w dużym skrócie. 8 minut temu, neone napisał: Czasem dobrze mieć dystans do wszystkiego, do filmów też ; ) : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, neone napisał: Zdarzają się nawet filmy klasy B, które nie są takie złe - irracjonalne postacie, śmieszne kostiumy, nie do końca dopracowany scenariusz... ale można się pośmiać i rozerwać przy takich : ) Miłego dnia. Chyba tak, pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach