efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Klaudiusz to przepiekna I szczupla.laseczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień (edytowany) Nie chce nikogo obrazac, ale wlasnie dlatego zasugerowalem, ze kilka godzin przerwy od kafe I troche swiezego ruchu dobrze by Wam dobrze zrobilo, przerwa od hejtowania to super sprawa :) Edytowano 11 Kwiecień przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 11 Kwiecień Dnia 11.04.2025 o 17:18, niemaszuprawnień napisał: Marzenia się spełniają. Zamiast tu siedzieć i jeść, zacznij biegać trollico, bo Moon cie rzuci Nie pokazała nigdy nawet kawałka palca i raczej nie sądzę że jest cała w wybroczynach więc otyłość olbrzymia tylko wchodzi w grę. Gdyby pokazała te ulane paluchy to od razu by się wszystko wydało wiec nigdy nie pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Gdybyscie byli mili dla Klaudiusza, to by pokazala, ale niestety dzialacie odpychajaco piszac takie klamstwa i sama nieprawde, I przykro na to patrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Tez hejtowalem Klaudiusza I bylem DLA niej niemily, ale dotarlo do mnie, ze wszystko co jej zarzucalem to nieprawda i chore urojenia, majace zly wplyw na moja psychike ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 11 Kwiecień Dnia 11.04.2025 o 17:36, efajel napisał: Gdybyscie byli mili dla Klaudiusza, to by pokazala, ale niestety dzialacie odpychajaco piszac takie klamstwa i sama nieprawde, I przykro na to patrzec My nie musimy pokazać, bo pokazałeś to ty twierdząc, że masz to od Mooona. Ulana grubaska z oponą i miną jakby ducha zobaczyła... Mam to wrzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Droga Pani Magdo, ja nic nie pokazalem, a my z moonem od wielu lat darzymy sie niechecia I brakiem sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Nje mam z ta osoba zadnego kontaktu, poniewaz nie darzy mnie sympatia, a ja jego tez nie, wiec nie moglem nic dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Z tego co pamietam to Klaudiusz wiele lat temu wrzucila swoje zdjecie z dedykacja dla Cyberpunk i Moon, I wygladala jak drobniutka, szczupla dziewczyna,a nie wieloryb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 18 Napisano 11 Kwiecień (edytowany) Dnia 11.04.2025 o 17:44, efajel napisał: Z tego co pamietam to Klaudiusz wiele lat temu wrzucila swoje zdjecie z dedykacja dla Cyberpunk i Moon, I wygladala jak drobniutka, szczupla dziewczyna,a nie wieloryb no drobniuuutka jak twoja pasztetowa Edytowano 11 Kwiecień przez choroszcz wzywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Nom, drobniutka jak moja pasztetowa hihi, ale jestescie zabawni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień (edytowany) Boki zrywac ze smiechu Edytowano 11 Kwiecień przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Prosze nie dokuczac zwierzetom w klatkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 11 Kwiecień Dnia 11.04.2025 o 18:14, abusivebehaviour napisał: Będziecie oglądać przedszkolaków w telewizorni jak debatują ? Jako uczennica Agatki czopek powinnaś napisać przeczkolaki and yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Ja nie mam telewizora, pewnie Bede walil koonia do fotek fajnych stopek za to i oblewal siusiaka olejkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Prosze nie dokuczac zwierzetom w klatkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień To milego seansu, ja nie wiem co Bede robil, na powaznie to mozliwe ze sobie za miasto pojde poogladac gwiazdy znowu I ksiezyc, srednio mi sie chce siedziec w domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień A czemu ma byc kabaret? Czy to kilka partii sie spotykaja w sejmie I beda pieerdolili do siebie I wszystko na zywo reality show? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień To tak jak tutaj na srafe, podobny klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Wczoraj tutaj grubo bylo hejty na Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Ja prdl slabo mi sie robi jak to czytam co Tu ludzie pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień To tak wyglada ze kogos kochasz cieszysz sie, ze ta osoba jest, a dookola wszyscy szczekaja do niej I ponizaja 5 osob a ja placze wtedy a Klaudiusz jest hejtowana I ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Straszna sprawa ;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień I tak sie dziwie tej Gaji, ze miala tyle cierpliwosci do mnie, ile ja sie jej naobrazalem masakra jakas, a teraz placz, bo jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień Dnia 3.04.2025 o 18:06, summer_song napisał: Czemu cie tak lubila? ...ana byla? pisala mi, ze jestem cudowny i fajny chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 11 Kwiecień pamietam jak plakalem, ze Katiuszka miala niby nowotwor kosci i ja boli, masakra a ja wylem czemu taka fajna dziewczyna jakas, ktora mnie polubila musi miec raka i tak cierpiec, to bylo straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 12 Kwiecień Chyba jej nie ma, pewnie teraz sobie gada z pewnym milym Panem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 12 Kwiecień Nigdy mnie nie poznala pravik szczerbatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 12 Kwiecień Szczerbatix xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 12 Kwiecień Szczerbaty nawet Żabę podszywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach