przelot 72 Napisano wczoraj o 13:37 Progresem (prawdziwym) rzeczywistości by było jakbys znalazł prace i miał stały dochód a nie te bzdurne gadżety które tu wypisujesz i ktore naprawdę NIKOGO. I doskonale o tym wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:37 Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W instrukcji jest ze max do 150 cali. Zależy z jakiej odległości mój z 4m potrafi tylko 115 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:38 Przed chwilą, przelot napisał: Progresem (prawdziwym) rzeczywistości by było jakbys znalazł prace i miał stały dochód a nie te bzdurne gadżety które tu wypisujesz i ktore naprawdę NIKOGO. I doskonale o tym wiesz Ale ja nie szukam pracy i nie chce pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:40 No ja się pospieszylem ale nie wiem czy w tej cenie bym wyrwal 150" no na pewno nie sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 7 Napisano wczoraj o 13:40 Te stastq to jakies ruskie dziffki fuj to mnie brzydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano wczoraj o 13:40 2 minuty temu, Twardy jak kamień tak napisał: Ale ja nie szukam pracy i nie chce pracować No wiec jedyne co cie czeka to regres rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:41 Ja chce coś rozkręcić a docelowo się odkuc na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:42 Przed chwilą, przelot napisał: No wiec jedyne co cie czeka to regres rzeczywistości. Jeśli spadne na 0 to będę szukal niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:43 4 minuty temu, Twardy jak kamień tak napisał: Zależy z jakiej odległości mój z 4m potrafi tylko 115 xd W sensie może by wyciągnął 150 z 5-6m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano wczoraj o 13:43 1 minutę temu, Twardy jak kamień tak napisał: Jeśli spadne na 0 to będę szukal niestety A nie lepiej szukać zanim spadnie do 0? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:44 Zrobię sobie klopsy nie jadłem z pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:44 Przed chwilą, przelot napisał: A nie lepiej szukać zanim spadnie do 0? Nie bo co nie przepracuje to moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:45 Tak jak związku może być rok dwa ale co poroochasz to twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 55 Napisano wczoraj o 13:45 8 minut temu, Twardy jak kamień tak napisał: Zależy z jakiej odległości mój z 4m potrafi tylko 115 xd https://allegro.pl/oferta/mini-przenosny-obrotowy-projektor-hy300-full-hd-smart-tv-box-android-szary-16343846301 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:50 To jak mój tylko ja mam sony matryca podobna rozdzielczości i cena tesz, mój jest profesjonalnym na lampy Fullhd matryce to już od 850 w górę niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:52 Ja mogę dać 850 ale musi być 200 cali możliwość xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 13:56 18 minut temu, przelot napisał: Progresem (prawdziwym) rzeczywistości by było jakbys znalazł prace i miał stały dochód a nie te bzdurne gadżety które tu wypisujesz i ktore naprawdę NIKOGO. I doskonale o tym wiesz Ja se nie wyobrażam nic nie robić progres rzeczywistości rok temu tv stał brudny speřmom na podłodze a rolety były brazowe od fajek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:03 A jak tam sedes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:05 1 minutę temu, H3jk4 napisał: A jak tam sedes? Mylem gabkom i domestosem w piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:06 W nocy jak blat skończyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:07 Niezle.lezak Ja.ostatnio bylem w eko sklepie i kupilem jakis wegan plyn do mycia naczyn za £3.50 i delikatny pachnie cytrusami i fajnie sie.pieni, jutro chyba kupie.plyn do mycia klopa.z tej samej serii i ciekawe czy tez tak fajnie pachnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:10 3 minuty temu, H3jk4 napisał: Niezle.lezak Ja.ostatnio bylem w eko sklepie i kupilem jakis wegan plyn do mycia naczyn za £3.50 i delikatny pachnie cytrusami i fajnie sie.pieni, jutro chyba kupie.plyn do mycia klopa.z tej samej serii i ciekawe czy tez tak fajnie pachnie xD 115 fajnie się gra ale 150 to by było to albo 200 zwłaszcza tetris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:13 Ostatnio wole jakos spanie niz granie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:13 Ważne że jest coraz lepiej i bardziej kumato pomieszczenia oba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:14 Przed chwilą, H3jk4 napisał: Ostatnio wole jakos spanie niz granie xD A wczoraj zwalilem przy pcet na sline i mi się tak dobrze przysnelo na 1,5h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:14 A przed snem wyheblowalem punie z pół godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:14 A ja misze wyjsc z piwnicy na zewnatrz i cos.porobic, wiec do zobaczenia pozniej xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:15 7 minut temu, H3jk4 napisał: Niezle.lezak Ja.ostatnio bylem w eko sklepie i kupilem jakis wegan plyn do mycia naczyn za £3.50 i delikatny pachnie cytrusami i fajnie sie.pieni, jutro chyba kupie.plyn do mycia klopa.z tej samej serii i ciekawe czy tez tak fajnie pachnie xD Ja muszę kupić pastę do zębów i żel brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:16 (edytowany) Poszedlem spac kolo polnocy i wlasnie wstalem, standard xD 15 godzin snu to u mnie normalka xD Edytowano wczoraj o 14:17 przez H3jk4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:23 Ciekawe kiedy bym robił kwadrat jak bym codziennie był zmęczony pracą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach