Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:24 Od matki taki zmęczony byłem że nic nie mogłem zrobić w tym mieszkaniu zresztą z nią i tak nie było sensu bo samice nie chcą teściowej na kwadracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:25 A mnie sie nudzi i nie wiem juz co robic, mam zasloniete okna zaslonami i nie wiem jaka pogoda xD Ale niedziela to swieze powietrze za moastem wiec mysle ze dzisiaj za miasto pojde jak bedzie ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:26 Okrutne te samice, ja np nie wyobrazam sobie mieszkac z mama juz, za bardzo by mi na nerwach grala.xD A tak jak raz kiedy odwiedze to jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:28 Pysznt był obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:28 Ja wczoraj kolacje jadlem pyszna, a ty co jadles na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:29 2 minuty temu, H3jk4 napisał: Okrutne te samice, ja np nie wyobrazam sobie mieszkac z mama juz, za bardzo by mi na nerwach grala.xD A tak jak raz kiedy odwiedze to jest spoko Nie da się ze starą babom wytrzymać ciotki mam dość po godzinie na szczęście ona mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:29 Przed chwilą, H3jk4 napisał: Ja wczoraj kolacje jadlem pyszna, a ty co jadles na obiad Nic dzisiaj pierwszy raz od dawna miałem obiad nie chciało mi się robić jadłem kanapki jogurty etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:30 Także rozumiem anastazje jak się człowiek przyzwyczai do kanapek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:31 To wygodne 2 co kilka h i nie trzeba gotowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:31 Kiedys mieszkalem ale za duzo sie klocilismy bo ja nie pracuje i bezrobotny i uraz pozostal xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:32 Max robiłem 5 kopytek i pierś z kurczaka lub 2 nugetsy + chleb lub pomidory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:34 Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:34 A ja nie wiem gdzie telefon polozylem wczoraj przed spaniem i mi zginal i nie wiem czy ktos do mnie dzwonil nawet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:37 Nie wiem czemu taki hejt jest na ps3 super slim jak to wielkości ps2 fat ciche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:38 A co to za hejt na ps3 slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak kamień tak 10 Napisano wczoraj o 14:40 1 minutę temu, H3jk4 napisał: A co to za hejt na ps3 slim Zawsze w necie piszą że slim najlepsze wcale nie bo buczy a fat był najgorzej bo miałem bóle głowy tak szumil na tekkena 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:41 Ja chyba zaraz wstaje z lozka i odpalam laptopa i radio technobase sobie poczilluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1556 Napisano wczoraj o 14:45 1 godzinę temu, przelot napisał: Progresem (prawdziwym) rzeczywistości by było jakbys znalazł prace i miał stały dochód a nie te bzdurne gadżety które tu wypisujesz i ktore naprawdę NIKOGO. I doskonale o tym wiesz Podejrzewam, ze on naprawde w to wierzy, ze nas to interesuje i ze mu zazdroscimy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 3 Napisano wczoraj o 14:50 Jak czytam progres to ciagle mi sie przypomina jak kumpel w polsce mi opowiadal.ze dzwoni do ciapaka zamowic.sobie jedzenie a ciapak ledwo po polsku gadac potrafil i do niego tylko adres? Adres? Adres? Hahah ale to bylo dobre jak mi opowiadal, niezle.zesmy sie usmiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach