Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
summer_song

laski chetne na cyberek pisac

Polecane posty

14 godzin temu, summer_song napisał:

jak sie wstydzisz z flagowca xD to zrob nowe konto i napish

przemyślałam, ale czy propzycja nadal aktualna?

4 minuty temu, przeIot napisał:

przemyślałam, ale czy propzycja nadal aktualna?

Nie Klaudio, Moonie czy tam Praviku.

Leki przestały działać? 

Quote (Flipme @ Mon, 20 Jul 2009, 16:18)

Ok, więc wszyscy jesteście ciotami. Ale kilku normalnych ludzi tu jest, więc spytam.

Mam 192 cm, 103 kg, ogólnie dobrze zbudowany. Chcę zapolować na niedźwiedzia brunatnego z nożem. Myślę że go zajebię. Plan jest taki że przywiążę ten nóż do kija i trafię go tak żeby się wykrwawił. Oczywiście będę miał 2 zapasowe. Fallkniven głównie, dobre noże. Pewnie mnie zaatakuje jak już go trafię, ale będę próbował unikać ataków.

Mam pozwolenie na broń bo jestem myśliwym.

Macie jakieś rady?

Dnia 11.04.2025 o 15:06, efajel napisał:

Macie jakieś rady?

tak, głosuj na Stano vel Stanowski...to oszust. Mówił, że startuje dla hecy a wyszło, że to najlepszy kandydat .. BTW czosnowski był konkretnie napity na debacie, może dla odwagi czy coś złapał za butle. nvm

Nom Stanowski fajnie zapunktował, może dlatego, że patrzy na politykę z boku i fajnie rozgromił czaszkoszkiego xD

• Like 1

42 minuty temu, Chill napisał:

Nom Stanowski fajnie zapunktował, może dlatego, że patrzy na politykę z boku i fajnie rozgromił czaszkoszkiego xD

z czego patrzy ? przeciez to chlop oplacany przez obajtka zeby atakowal oponentow. 17 czy 20 razy byl u obajtka wiadomo po co. do obajtka tylko po kase przychodzili bo przeciez nie po to zeby pogadac z dyzma o iq szympansa

Straszne co tu pisali dzisiaj o lezaku, ze mama umierala, w mieszkaniu syf i ze wolal z prostyytutka konszakty niz mama opiekowac, masakra

5 minut temu, świrmo6 napisał:

przeciez to chlop oplacany przez obajtka zeby atakowal oponentow

To jest jeden z kandydatów więc sobie może  atakowac kogo chce  w przeciwnstwie do mediów  z publicznej  kasy. To cue już nie bulwersuje, prawda? 

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

To jest jeden z kandydatów więc sobie może  atakowac kogo chce  w przeciwnstwie do mediów  z publicznej  kasy. To cue już nie bulwersuje, prawda? 

no toz ci pisze ze atakowal z publicznej bo orlen to czesciowo panstwowa spolka 

nei zdziwie sie jak stanowski skonczy z jakims programem w tivi republika 

dla mnie on moze atakowac kogo chce ja tylko pisze ze to pisior i byl oplacany przez pis. moim zdaniem pis powinien jego wystawic jako swojego kandydata a nie tego imb.ecyla nie sadze nic nawrockiego. no naprawde ale nawet wsrod wielu du.rniow w pisie ciezko o glupszego no moze jedynie jaki bylby tepszy. na miejscy pisu bym powstawil na stanowskiego bo zawbany elektorat kibolow to elektorat pisu a oni stanowskiego ogladaja wiec lepiej by ich zmobilizowal a dziady pojda glosowac na kogo jare kaze wiec by zaglosowali i na szympansa jakby prezes kazal

Bycie zafiksowanym na punkcie prostytutki to dramat jakis 

26 minut temu, efajel napisał:

Bycie zafiksowanym na punkcie prostytutki to dramat jakis 

Tak jak ty na punkcie Klaudiusza, woląc facetów i samemu sobie przecząc 😴

20 minut temu, świrmo6 napisał:

jego wystawic jako swojego kandydata a nie tego imb.ecyla nie sadze nic nawrockiego. no naprawde ale nawet wsrod wielu du.rniow w pisie ciezko o glupszego

Obiektywnie  trzeba stwierdzic że Nawrocki nie zaprezentował  się gorzej  od Czaska, a przynajmniej  nie powtarzał się  jak katarynka.Cz. powtarzał wyuczone teksty  i nic od siebie.  Zresztą  kazdy w zasadzie  był lepszy od Czaska a to była debata ustawiona pod niego. W dodatku typ się  zamienil w tej kampanii w prawaka  i  gada pisem i konfą.Mega fałsz. Już prędzej bym zagłosował na Biejat  niż Bążura. Serio.

W dodatku nawet skrajni lewacy są teraz anty-imigranccy i mówią prawactwem. Daje ci to coś do myślenia? 

29 minut temu, świrmo6 napisał:

e kaze wiec by zaglosowali i na szympansa jakby prezes kazal

Mówisz tylko o twardym elektoracie, który jest niestety w obu głównych  partiach. 

W Wawie wygrałoby I krzesło z logiem platformy i to jest smutne.  

38 minut temu, efajel napisał:

Straszne co tu pisali dzisiaj o lezaku, ze mama umierala, w mieszkaniu syf i ze wolal z prostyytutka konszakty niz mama opiekowac, masakra

To jeszcze się nie przyzwyczaiłeś jak tutaj inni potrafią pisać o innych i że wiedzą więcej o tobie niż Ty sam 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

To jeszcze się nie przyzwyczaiłeś jak tutaj inni potrafią pisać o innych i że wiedzą więcej o tobie niż Ty sam 😁

O mnie wszystko i nic , bo flagowiec zobowiązuje I jak ktoś wie wszystko , to nie wie nic. 😁

6 minut temu, Lubię banany napisał:

Obiektywnie  trzeba stwierdzic że Nawrocki nie zaprezentował  się gorzej  od Czaska, a przynajmniej  nie powtarzał się  jak katarynka.Cz. powtarzał wyuczone teksty  i nic od siebie.  Zresztą  kazdy w zasadzie  był lepszy od Czaska a to była debata ustawiona pod niego. W dodatku typ się  zamienil w tej kampanii w prawaka  i  gada pisem i konfą.Mega fałsz. Już prędzej bym zagłosował na Biejat  niż Bążura. Serio.

nie wiem jak sie zaprezentował bo nie ogladałęm napisałem ze jest im.becylem i watpie zeby sie mogl jakos zaprezentowac lepiej bo nie ma mozliwosci intelektualnytch na to. z tego co widze w skrotach to chlop nie wie kto jest pre.zydentem sasiednich krajow ani ze watykan to czesc rzymu ale pewnie ty tez nie wiesz wiec ciezko cie zauwazyc jego nie wiedze bo sam masz braki. 

7 minut temu, Lubię banany napisał:

Mówisz tylko o twardym elektoracie, który jest niestety w obu głównych  partiach. 

mowie o 22% pisiorów czyli tyle ile ma nawrocki to stare dziady głownie bojace sie wszystkiego co inne i czego nie znaja zyjacy zwykle na swoich wioskach cale zycie plus elektorat mopsiarzy. 

1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

O mnie wszystko i nic , bo flagowiec zobowiązuje I jak ktoś wie wszystko , to nie wie nic. 😁

Ja o tobie nie wiem nic 😁 

No ja nie czytam tych postow libedow I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola, a te nazwiska nic DLA mnie nie znacza, Bo widze je pierwsy raz w zyciu xD

Ja tylko leppera I millera kojarze I kwasniewski xD

Niektórzy tutaj udają Kanadyjczyków, pływając łódką i zbierając jaja, po przyjeździe karetką 😊

Życzą raka, chorób wenerycznych i wpadnięcia pod tira. Często też pojawia się motyw sypiania z matką, jeżdżenia na wózku i wchodzenia ojca do wanny. 

Kiedy wjadą tłuste kaczki? 

Przed chwilą, efajel napisał:

No ja nie czytam tych postow libedow I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola, a te nazwiska nic DLA mnie nie znacza, Bo widze je pierwsy raz w zyciu xD

Ja tylko leppera I millera kojarze I kwasniewski xD

Libeda nie da się czytać, bo oczy bolą jak zacznie bełkotać. 😁

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Niektórzy tutaj udają Kanadyjczyków, pływając łódką i zbierając jaja, po przyjeździe karetką 😊

Życzą raka, chorób wenerycznych i wpadnięcia pod tira. Często też pojawia się motyw sypiania z matką, jeżdżenia na wózku i wchodzenia ojca do wanny. 

Kiedy wjadą tłuste kaczki? 

No i polują na zwierzęta jak jest zakaz polowań dasz wiarę. 😁

2 minuty temu, efajel napisał:

I innych o polityce, Bo nie wiem o czym oni pieerdola,

bo jetses tepy nie ma sie czym chwalic

Libeda nie da się czytać, bo oczy bolą jak zacznie bełkotać. 😁

napisal najglupszy z najglupszych. jakby glupota mogla latac to bylbys concordem 

No i polują na zwierzęta jak jest zakaz polowań dasz wiarę. 😁

I zwiedzili całą Europe, a nie tylko Kraków. Prawda Krzysiu? 🫢

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się