Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał: A ja nie mam pomysłów. Cieszę się chwilo na kanapie wielkiej i wyebane aż nie zasne. Jutro się okaże jutro co będzie. Luksus. Ja mam tyle że nie wiem za co się wziąć najpierw a rozrywki też bym chciał trochę nie tylko remont albo sprzątanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Chcialbym tak zeby mi klaudiusz wskoczyl w ramiona I sobie ja na rekach ponosic, jak ksiezniczke xD Fajnie by bylo, ale pomarzyc sobie mozna xD Edytowano 9 godzin temu przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Ja też xD ale jeszcze nie czuje swadu palącej się dùpy więc prokrastyn. Wyebane. Święta zara dla Jezuska coś zrobię w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu Jak dumbo zobaczyłem sobie pomyślałem taka zonka look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Dzisiaj klaudiusz pisala zeby nie zabawiac lezaka, a jak lezaka nie ma to na dobra mete Tu nie ma z kim popisac Bo wszyscy zajeci pracom I rzyciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Boze chce wakacje i wyebane jaja po sama szyję na plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Ja dzisiaj w basenie poplywalem I bylo pusto zajeebiscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Nie wiem jak mozna relaksować się na plaży pełnej ludzkości i bachorow dracych japy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Nie mozna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał: Ja też xD ale jeszcze nie czuje swadu palącej się dùpy więc prokrastyn. Wyebane. Święta zara dla Jezuska coś zrobię w końcu. A ja się tak odbijam produktywność w remont w sprzątanie w zarabianie w szukanie lachon I tylko z apki allegro na trejding na tiktoka odłożyć tablet = szmaťe i mydło masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Jak dumbo zobaczyłem sobie pomyślałem taka zonka look Ja oznajmiam ze nie bede płacić podatków na kolejne 800 plus uposledzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Twoja zonka, dzisiaj w nocy pravik swirowal do do doombo, napisal jej zeby picze pokazala czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu No niestety ;/ Life is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: A ja się tak odbijam produktywność w remont w sprzątanie w zarabianie w szukanie lachon I tylko z apki allegro na trejding na tiktoka odłożyć tablet = szmaťe i mydło masakra Ja probuje zrelaksować się w chaosie. Nie będę spędzać wolnych chwil zapjerdalajac z odkurzaczem we wściekliźnie. Dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Jezus i tak mnie nie będzie kochał bo sprzątlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Moj kumpel ostatnio przyniosl mowy odkurzacz i jeszcxe nie testowalem, a dywan sobie odkurze xD Moze w poniedzialek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Jezus i tak mnie nie będzie kochał bo sprzątlam. Właśnie nie mam pomysłu na ten tydzień może sprzątanie na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak mam pieniędzy napisał: Właśnie nie mam pomysłu na ten tydzień może sprzątanie na święta Jaja umyj i do kościoła o zbawienie się modlić. Cały kościół zawsze jebje tym jadłem. Nie na moje nerwy autystyczno adhdowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu (edytowany) A ja nie lubie planowac jestem chyba dosc prostym czlowiekiem a w zyciu wykonuje proste czynnosci xd Edytowano 9 godzin temu przez efajel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Ja oznajmiam ze nie bede płacić podatków na kolejne 800 plus uposledzone. Widzisz że dobry lachon odplamila by dywan po zabawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, efajel napisał: A ja nie lubie planowac jestem chyba disc prostym czlowiekiem a w zyciu wykonuje proste czynnosci xd Ja to szanuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Muzlumanie sie fajnie modla, glowa na glebe I doope wypinaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 19 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, efajel napisał: A ja bym sobie Klaudiusza na rekach ponosil ale mnie nienawidzi xD 159 kg byś w życiu nie uniósł xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu W prostym życiu tkwi cała tajemnica. Ale żeby to wiedziec to czeba obejść naokolo cały odbyt. Od dùpy strony w dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu Właśnie takiej szukam nie dość że da się bzykac to jeszcze posprzata grzecznie po i ugotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Dzieki xD No dlatego musze troche potrenowac sile, zeby uniesc 159kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak mam pieniędzy napisał: Właśnie takiej szukam nie dość że da się bzykac to jeszcze posprzata grzecznie po i ugotuje To tylko uposledzona mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano 9 godzin temu Ja musialem kombinowac, mieszkalem z polakami pracusiami to jak mieli wrocic z roboty to ja uciekalem na miasto, a wracalem gdy juz wiedzialem, ze spia Bo tak to truli doope zebym pracy szukal xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 9 godzin temu Ludzie lubio gdy inni też są w podobnym odbycie co oni sami. Proste. Każde odstępstwo od normy jak bezrobotny lezak TP coś co należy tępić jak wsze. Nawet gdy oni za to nie płacą ani grosza. W pewnym sensie ludzie to proste zwierzęta. Psy Pawłowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: To tylko uposledzona mocno. Ma kobiece odpaly ja lubię wam się wydaje że lachon to ma być drugi typ twardy zarobkowy i nie sprzątać a to nie jest atrakcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach