RC + 81 Napisano 20 Kwiecień (edytowany) Chrystus zmartwychwstał. Alleluja! Pięknej niedzieli i poniedziałku wielkanocnego wam kochani. Edytowano 20 Kwiecień przez RC + 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 20 Kwiecień Wesołych Świąt! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano 20 Kwiecień czy to mozliwe by ktos zmartychwstał? a moze nie umarl i byl w spiączce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 132 Napisano 20 Kwiecień Oczek, za to blokowanie należy się Tobie lanie, jutro z samego rana. Wybieraj: rózgą czy wodą Wesołych świąt jeśli czytasz. Inaczej nie mogę wysłać, jak wiesz nie z mojej winy chłopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 2 Napisano 20 Kwiecień 8 godzin temu, Mgła napisał: Oczek, za to blokowanie należy się Tobie lanie, jutro z samego rana. Wybieraj: rózgą czy wodą Wesołych świąt jeśli czytasz. Inaczej nie mogę wysłać, jak wiesz nie z mojej winy chłopie Wolem renkom ale to nie ja Wesołych bejbe K.C.S. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach