BabulaBoża 12 Napisano wczoraj o 19:36 Niedlugo będę w tv krowy doić. Witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 19:37 Hej beejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 72 Napisano wczoraj o 19:40 No i git... rolnik = prawdziwy chłop. Siłą rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darzbór 5 Napisano wczoraj o 19:59 od zawsze czułem, że to twój poziom właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:00 Okazalo sie.ze poza.kontrola.to jednsk nie katiusza z.rosji niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano wczoraj o 20:16 Ja z Polski. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:16 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ja z Polski. Przykro mi. Mi tez przykro, ze nie jestes katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano wczoraj o 20:19 Fajni goście. Wszyscy tym razem, niestety w moim zasięgu tylko jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:23 Ten poza.kontrola.to twoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano wczoraj o 20:24 23 minuty temu, Emerabe napisał: Okazalo sie.ze poza.kontrola.to jednsk nie katiusza z.rosji niestety To katjuszka z ukrainu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano wczoraj o 20:24 Przed chwilą, Emerabe napisał: Ale ona śliczna jak Nimfetka https://m.maxmodels.pl/fotograf-lem/akt-zdjecie-10580834.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:25 Nom niezla, zgadzam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:25 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: To katjuszka z ukrainu. Pisala ze to nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano wczoraj o 20:26 2 minuty temu, Emerabe napisał: Ten poza.kontrola.to twoje konto? Mnie pytasz? To nie moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:26 Ja to ide juz bo moje styki mozgowe sie wypalaja juz na dzis, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano wczoraj o 20:26 Oki Iskra Milego wieczoru i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano wczoraj o 20:26 Baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano wczoraj o 20:30 Pa Fil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano wczoraj o 20:36 Caryca donica oglądasz ss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ja już się obudziłem, nieźle pospałem, zaraz biorę prysznic a u Was co tam Tutaj brzydka pogoda,.ale jutro idę na basen i sauny to się zrelaksuje dobrze :) Edytowano 10 godzin temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano 10 godzin temu Jednak nie napisałam listu. Wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu Ja chętnie bym napisał list do ukochanej, kupił jakieś ciekawe pióro albo długopis z niezłym kolorem, papier lub kartkę, napisał ciekawy tekst, wrzucił w kopertę i wysłał Ale niestety nie mam ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano 10 godzin temu I jeszcze perfumami posikać czeba i pocalowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu No tak wypsikal perfumami koniecznie Buziaczek też oczywiście Gdybym miał koleżankę i znał jej adres zamieszkania to wysłałbym W sumie babci mogę do Polski wysłać kartkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: No tak wypsikal perfumami koniecznie Buziaczek też oczywiście Gdybym miał koleżankę i znał jej adres zamieszkania to wysłałbym W sumie babci mogę do Polski wysłać kartkę xD Wyślij babuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano 10 godzin temu Może do jakiejś więźniarki randomowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu Wyślę do babci, teraz imieniny mam niedługo dostanę ekstra kasę od krewnych, kupię sobie jakąś płytę CD z muzyką fajna i wyślę babci kartkę do Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu Babcie to skarb są, ja mam dwie babcie do tej pory xD Ale wiem że jak odejdą.to będzie ich brakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu Lecę niedługo do Polski na miesiąc albo dwa to się spotkamy z babciami znowu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 12 Napisano 10 godzin temu Zostanie Ci babka boza jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach