Umywalka umyta tak 10 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, kris888 napisał: Leżak pisał, że jego kolega jak tylko dostał mieszkanie to szybko znalazł dziewczynę. Tylko mieszkanie pewnie zadbane było. To bez znaczenia po prostu wtedy dużo karyn siedzialo pod blokiem plotka się rozeszła i jedna dała se macac cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Tutaj już dawno nie ma chętnych na melinę Leżaka. Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego smrodu, tam sam Domestos nie pomoże. Jakoś pomógł Ogólnie skończyła mi się butelka równo po roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 6 godzin temu Ale fakt mieszkal czysto jego matka mimo że nie pracowała tylko kombinowala z handlem na czarno dużo pchala w kwadrat sama jedząc same kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 6 godzin temu Jeździła na giełdzie kupowala skrzynki warzyw i gonila na sztuki przemarzla jej pochwa dostała raka i zmarla On czasem też stał handlowal smialismy się z tego zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: On czasem też stał handlowal smialismy się z tego zawsze widzisz a tera z ciebie beka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1660 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, kris888 napisał: Leżak pisał, że jego kolega jak tylko dostał mieszkanie to szybko znalazł dziewczynę. Tylko mieszkanie pewnie zadbane było. Lubi wierzyć, że dziewczynę się dostaje z przydziału razem z mieszkaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: jedna dała se macac cycki strasznie łatwa panienka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 6 godzin temu dobrej nocki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Umywalka umyta tak napisał: To lepiej prysznic zrobić mieć takiego lenia samice co tylko plucze pochwe ze speřmy to masakra jakaś Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę że bidet uzywają i kobiety i faceci. Zazwyczaj do umycia po dwójce ale nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 187 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przeczytałam tytuł tak<Umyłem się w umywalce > Edytowano 5 godzin temu przez niemaszuprawnień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: strasznie łatwa panienka. No nie taka łatwa tobie by nie dała bo mieszasz z rodzicami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, papamobil 666 napisał: widzisz a tera z ciebie beka jest Raczej z niego łeb w pracy rozwalił i nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: Raczej z niego łeb w pracy rozwalił i nie żyje on jest u bozi a ty się meczysz ze schizofrenią beka z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: on jest u bozi a ty się meczysz ze schizofrenią beka z ciebie Nie mam schizofrenii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 254 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: Nie mam schizofrenii Tutaj masz wszystko co ci powiedzą I wmówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Nie mam schizofrenii halucynacje i urojenia masz to są objawy schizogrenii typowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: No nie taka łatwa tobie by nie dała bo mieszasz z rodzicami mi typ zmacał tzytzki jak prawie spałam i nie chwytałam rzeczywistosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę że bidet uzywają i kobiety i faceci. Zazwyczaj do umycia po dwójce ale nie tylko. stopy sie w tym wygodnie myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dumb napisał: mi typ zmacał tzytzki jak prawie spałam i nie chwytałam rzeczywistosci jak nabralas sil trzeba bylo mu dac prawy sierpowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: stopy sie w tym wygodnie myje W wannie tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu Ja to sobie myje z klapkami zazwyczaj jak zamiatalem albo zmywalem to czuję się brudny w stopach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: jak nabralas sil trzeba bylo mu dac prawy sierpowy było mi za smutno bo nie miałam roboty wtedy i depresje a nawet pijana nie bylam czy cos tylko smutno bylo bardzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: W wannie tesz no raczej nie bo musisz do niej wejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Umywalka umyta tak napisał: Ja to sobie myje z klapkami zazwyczaj jak zamiatalem albo zmywalem to czuję się brudny w stopach wchodzisz do wanny w klapkach z tymi zarazkami z podeszwy ? masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: no raczej nie bo musisz do niej wejsc W kladam jedną później drugom jak wyjme poprzediom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: było mi za smutno bo nie miałam roboty wtedy i depresje a nawet pijana nie bylam czy cos tylko smutno bylo bardzo na smutno sie nie pije alkoholu podstawowa zasada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 254 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Umywalka umyta tak napisał: Ja to sobie myje z klapkami zazwyczaj jak zamiatalem albo zmywalem to czuję się brudny w stopach To stopy się codziennie myje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu a po co ci bidet? i tak pewnie jedyne co to być tam lał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: wchodzisz do wanny w klapkach z tymi zarazkami z podeszwy ? masakra No a jak co ja w tej wannie już nie mylem dzisiaj listwy podłogowe 18lat bakterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, meesjasz napisał: a po co ci bidet? i tak pewnie jedyne co to być tam lał xD po co te tematy blokujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach