meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: na przykład jak sie jest chorym psychicznie tak jak fifi i dzieje sie tak że na chwilę robi się normalny, kojarzysz na jakim swiecie jesteś, jakie są zasady gry, a później nagle znowu wszsytko wraca i zaczynasz okłamywac sam siebie w paskudny sposób. silne mechanizmy obronne bronią psyche przed załamaniem i samobójem, choć u niego i leżaka już sięgają urojeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, meesjasz napisał: jak on tak ciągle pie,rdoli o tej saunie i basenie to tak sobie myślę, że tym bezrobolom z jakiejś opieki socjalnej może i karnety dają za free xD nawet by mnie to nie zdziwiło albo pali głupa żeby to dostać, może znów zapisał się do jakiejś szkoły i nawet jak ją zlewa to i tak ma wtedy za darmo rożne "dodatki" - prysznic, siłownie, dostęp do wifi itd. tak jak wtedy pisał, może niektóre oferują dostęp do sauny czy basenu sponsor mu daje karnet zeby sie tam w chlorze odkazil bezdomny przez wiadomo czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, meesjasz napisał: choć nieźle mają z tymi dodatkami ze szkół, po zapisie do pierwszej lepszej masz za free: prysznic, siłownię, dostęp do biblioteki, kompa i neta. i pewnie jeszcze coś tam. ciekawe ile osób zapisuje się tam tylko po to xD gdyby u nas takie coś wprowadzili to nagle 3/4 niepracujących polaczków zaczęłoby się "kształcić" xD a może nawet część pracujących, chcąca zaoszczędzić na wodzie czy siłce przeciez tam szkoly wyzsze sa platne a ty myslisz ze ci jeszcze basen za darmo daja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu ja przed wejsciem do basenu dokladnie sie myje mydelkami naturalnymi, brudny bym nie wszedl libed smrodzie, i pachne lepiej od ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu wy jestescie prostyytutki bo wasza doopa nalezy do waszego szefa w pracy, bez niego zdechniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu ja sam place za karnet deebile haha ja prdl co za tumany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Libed napisał: przeciez tam szkoly wyzsze sa platne a ty myslisz ze ci jeszcze basen za darmo daja on twierdził że to był jakiś colleg, jak miał siłke i prysznice za free. na pewno są też tam odpowiedniki naszych policealnych. wiadomo, że na studia by się nie dostał xD Edytowano 5 godzin temu przez meesjasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, meesjasz napisał: on twierdził że to był jakiś colleg, jak miał siłke i prysznice za free. na pewno są też tam odpowiedniki naszych policealnych. wiadomo, że on na studia by się nie dostał xD sorry za podejrzenia to jednak nie ty blokowalas byc moze to ten czub bicu albo ogor czy przemek bo od godziny ich nie ma i blokera tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu wy byscie w anglii na pewno sie nie dostali, mozecie juz o tym pomarzyc sobie tylko, ale ja moge, gdybym mial hajs zeby oplacic kursy, ale mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, H3jk4 napisał: wy jestescie prostyytutki bo wasza doopa nalezy do waszego szefa w pracy, bez niego zdechniecie twoja tez nalezy do twojego szefa i to doslownie nam placa za siedzenie na tylku a tobie za penetrowanie du.py 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu a meesjasz to nie Przemysław? co to za srole poryte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, meesjasz napisał: on twierdził że to był jakiś colleg, jak miał siłke i prysznice za free. na pewno są też tam odpowiedniki naszych policealnych. wiadomo, że on na studia by się nie dostał xD watpie zeby tam za darmo dawali cos skoro czesc edukacji maja platna on pewnie klamal albo mial urojenia ze chodzi do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu wam penetruja duupy szefowie w pracy ,a ja szefa nie mam i nigdy nie bede mial cweelu libed xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: a meesjasz to nie Przemysław? co to za srole poryte za bardzo rozbudowane zdania jak na przemyslawa bardziej to ten kudlaty od nimfy moim zdaniem to klaudius meridus cos tam albo kocur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: sorry za podejrzenia to jednak nie ty blokowalas byc moze to ten czub bicu albo ogor czy przemek bo od godziny ich nie ma i blokera tez wg mnie to jakiś świetoyebliwy obrońca lezaka, bo często blokował jak akurat wszyscy z niego cisnęli, ale pewności nigdy mieć nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu no chodzilem do college dwa lata i zdawalem egzaminy a w Polsce do szkol jezykowych i umiem angielski, a ty libed jestes przegryw stary tuman i pryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dumb napisał: a meesjasz to nie Przemysław? co to za srole poryte mi tez cię miło widzieć dumbo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu przeciez w Ukeju ten ich college to jeszcze nie studia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, meesjasz napisał: wg mnie to jakiś świetoyebliwy obrońca lezaka, bo często blokował jak akurat wszyscy z niego cisnęli, ale pewności nigdy mieć nie można no moze byc tez widmok on pisze wlasnie takie teksty w stylu peeedrylu a teraz pewnie juz spi te nicki powstaly po tym jak przemek zalozyl swoj dlatego najpier jego podejrzwalem ale dialogi jak widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu libed tutaj siedzi wiecej niz lezak ostatnio, widac ze jego choroba psychiczna sie poglebia, a mesjasz to jakis przydupas jego cos jak ten pojeeb sryczy i stulej XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu no ale w college sa kursy level 3 ze cie przygotowuja na studia a potem mozna isc na uniwerek, ja skonczylem level 1 i level 2 i zdalem egzaminy i mam papiery i swiadectwo haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: przeciez w Ukeju ten ich college to jeszcze nie studia ale raczej nie za darmo jak dla doroslyuch i napisal sernik ze tro jakies kursy i platne byly moze chcial sie sponsor go pozbyc na czesc dnia i zapisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu wszystko mi oplacil brytyjski rzad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu jak chodzilem do college to mieszkalem w namiocie sribed ty kmiocie, jestes takim deebilem, ze az rece opadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu sponsorow tez zadnych nie mam, ale ty chcialbys miec, to nie musialbys juz sprzedawac tylka szefowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: watpie zeby tam za darmo dawali cos skoro czesc edukacji maja platna on pewnie klamal albo mial urojenia ze chodzi do szkoly chodził, dokładnie wtedy pisał co i jak, wymieniał przedmioty, egzaminy i nawijał o tym free prysznicu i siłce, jak teraz o saunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu no, opisywał ciagle piekne laseczki w collegu i jak sobie siedzi pijany na tych lekcjach xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, meesjasz napisał: chodził, dokładnie wtedy pisał co i jak, wymieniał przedmioty, egzaminy i nawijał o tym free prysznicu i siłce, jak teraz o saunie no to moze ten sam sponsor mu oplacil kurs zeby sie myl gdzies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dumb napisał: no, opisywał ciagle piekne laseczki w collegu i jak sobie siedzi pijany na tych lekcjach xd zatem nic dziwnego, że nie zdał xD tego nie pamiętam, że pijany tam siedział, ale dobrze wiedziec Edytowano 5 godzin temu przez meesjasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu oczywiscie, ze zdalem level 1 i level 2 i mam swiadectwa i ukonczone wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach