H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu i wszystko oplacil mi rzad brytyjski a ja pozdawalem egzaminy ustne pisemne z angola, czytanie i matematyke tez, bo duzo pamietalem ze szkoly w Polsce jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, H3jk4 napisał: oczywiscie, ze zdalem level 1 i level 2 i mam swiadectwa i ukonczone wszystko ale pisałeś ze ostatniego roku czy tam semestru nie zdałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu nic takiego nie pisalem, to wy tak pieszcie, bo jestescie zawistne polaczki i klamiecie, mam papiery za dwa lata college no i co w zwiazku z tym? dla was to jakies niewiadomo co? ale mi was zal, do spania bo do pracy musicie niedlugo szef wam tylek przetrzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu A nie pisałeś coś ze wywalili za ciągle przychodzenie tam na bombie xd nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: A nie pisałeś coś ze wywalili za ciągle przychodzenie tam na bombie xd nie pamiętam no było coś takiego, może ostatecznie przepuścili go z litości xD jak to w tego typu szkółkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu no raz przylazlem ledwo zywy, bo wypilem z 6-7 cydrow i nauczyciel mi kazaal isc do domu a ja poszedlem, a mialem faze jak pol we snie bym byl, ale to nic bo z egzaminow mialem dobre oceny ale to byl level 1, a na level drugi sie nie uczylem bo w polowie roku mialem niezle depresje i mysli samoboojcze bo mnie kwikernes olala i przestalem w ogole sie uczyc tylko lezalem calymi dniami w lozku i mialem depreche ale udalo mi sie zdac wszystko na szczescie, bo mnie to juz wkoorwialo wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 5 godzin temu buaha akurat tak sie sklada, ze z matmy mialem najlepsze oceny bo duzo pamietalem ze szkoly w Polsce i to co tam bylo proste dla mnei a wy jestescie zawistne klamcy polaczki i wymyslacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach