Libed 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) wolowina robi muuuuu a wieprzowina chrum chrum o to chodzi ze to rozne gatunki miesa boczek to mozesz miec i z jednego i z drugiego steki tez Edytowano 5 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) jest jeszcze konina czy baranina ta pierwsza jak zyje robi pata taj a ta druga beeee i przestan zaprzeczac ze jeste suposledzony w koncu Edytowano 5 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu To czym on chciał zaszpanowac bo nie rozumiem dlaczego chrum gorsze od mu lub odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 5 godzin temu Mi tam wszystko jedno może być i mięso kurczat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Mi tam wszystko jedno może być i mięso kurczat a ludzkie też byś zjadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: To czym on chciał zaszpanowac bo nie rozumiem dlaczego chrum gorsze od mu lub odwrotnie bo mu znacznie drozsze bo zdrowsze a najtanszy kurczak z hipermarket za 5zl jakbys kupil kiedys wolowine to bys wiedzial. Edytowano 5 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 5 godzin temu a psina lub psowina robi hauhau 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Umywalka umyta tak napisał: To czym on chciał zaszpanowac bo nie rozumiem dlaczego chrum gorsze od mu lub odwrotnie Chrum gorsze od mu, nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Chrum gorsze od mu, nie mogę. teraz zauwazylas ze lezakowi trzeba wszystko tlumaczyc jak 7 latkowi ? od poczatku bylo widac ze on nie wie co to wolowina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Libed napisał: teraz zauwazylas ze lezakowi trzeba wszystko tlumaczyc jak 7 latkowi ? od poczatku bylo widac ze on nie wie co to wolowina Ja nie wiem jak można nie wiedzieć. To tak jakbym nie wiedziała czym się różnią ssaki od gadów i płazów. (lepsze porównanie mi nie przyszło.do głowy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja nie wiem jak można nie wiedzieć. To tak jakbym nie wiedziała czym się różnią ssaki od gadów i płazów. (lepsze porównanie mi nie przyszło.do głowy) przeciez lezak nie wie i pol kafeterii tez nie bedzie znalo podzialu ze wzgledu na budowe serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 3 godziny temu moja znajoma absolwentka biologii po pedagogice czyli mzoe dzieci uczyc biologii tez nie wiedziala ile przedsionkow i komor maja serca gadow, plazow itd. a ty bys chciala zeby lezak wiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Libed napisał: moja znajoma absolwentka biologii po pedagogice czyli mzoe dzieci uczyc biologii tez nie wiedziala ile przedsionkow i komor maja serca gadow, plazow itd. a ty bys chciala zeby lezak wiedzial Ja chciałam podać stosunkowo jakieś łatwe porównanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 16 minut temu 5 godzin temu, meesjasz napisał: a ludzkie też byś zjadł? Pochwe samicy chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 16 minut temu Nigdy nie słyszałam o boczku wołowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 14 minut temu 4 godziny temu, Libed napisał: bo mu znacznie drozsze bo zdrowsze a najtanszy kurczak z hipermarket za 5zl jakbys kupil kiedys wolowine to bys wiedzial. Bzdura przykład grzyby Znajdziemy je głównie w lasach iglastych i mieszanych, gdzie warunki do ich wzrostu są sprzyjające. Wśród najzdrowszych grzybów, które występują w polskich lasach, warto wymienić takie gatunki jak kurki, borowik szlachetny, podgrzybek, czubajka kania oraz rydze. A najdroższe trufle bo specjalne szkolny pies musi wywahac pod ziemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 12 minut temu 5 godzin temu, Libed napisał: jest jeszcze konina czy baranina ta pierwsza jak zyje robi pata taj a ta druga beeee i przestan zaprzeczac ze jeste suposledzony w koncu Najdroższa kawa jest z gowwnem a najdrozsza zupa z flegmy ptaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 10 minut temu Krowy pewnie drozsze w prokreacyji i uboj temu ceny a porównania patrzyłem średnio to zdrowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 6 minut temu 5 godzin temu, Libed napisał: bo mu znacznie drozsze bo zdrowsze a najtanszy kurczak z hipermarket za 5zl jakbys kupil kiedys wolowine to bys wiedzial. Najzdrowsze są piersi z kurczaka bo bardzo chude mięso kulturyści jedzom latami tylko takie często A najtańsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 122 Napisano 3 minuty temu 12 minut temu, BabulaBoża napisał: Nigdy nie słyszałam o boczku wołowym. A ja o steku wieprzowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: A ja o steku wieprzowym Hhttps://static.fajnegotowanie.pl/media/przepis/28/2824/main-l_xl.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach