TRZYNASTY 0 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Mgła napisał: Nie cytujcie . Nie chce tu pisać już. Boże nie pozwól jej stąd odejść bo tyyyle tu chetnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Jak jesteś budowlancem to żeś został upatrzony i nie wyszło jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu A miało być tak pięknie ona ciebie schowa butelki ty jej gladzie cały dom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Jak jesteś budowlancem to żeś został upatrzony i nie wyszło jej. Pociesz iskrę, po malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Pociesz iskrę, po malowany. Ja szukam takiej której brakuje miłości i chce przedwszystkim typa mieć a nie remontu własnej chaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 7 godzin temu Chciała się targować. Nie ze mną te numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu Thebill pjerdoli jak to iskra miałaby go mieć w sobie (rzyg) a na jej krotkie pytania kiedy i gdzie spotkanie ten odpowiada ze woli pisać. Qzwa ja koncze karmić tego pokórwienca mitomanskiego i atencjuszka, postanowienie majówkowe, its official Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Ja szukam takiej której brakuje miłości i chce przedwszystkim typa mieć a nie remontu własnej chaty. ostatnio pisałeś że może byc jakakolwiek ty się dostosujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu Trochę jom rozumiem bo sam chce ładnie mieszkanie i sobie robię ale dla mnie to jest z boku ten cały materializm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Thebill pjerdoli jak to iskra miałaby go mieć w sobie (rzyg) a na jej krotkie pytania kiedy i gdzie spotkanie ten odpowiada ze woli pisać. Qzwa ja koncze karmić tego pokórwienca mitomanskiego i atencjuszka, postanowienie majówkowe, its official bo on woli wlić konia do seksu, zrozumiałe w obecnych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu I wam tez polecam nie karmić tego trolliska niech se pieprzy sam do siebue. Dawno już przekroczył granice dobrego smaku szkoda czasu zwykły attention whore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Thebill pjerdoli jak to iskra miałaby go mieć w sobie (rzyg) a na jej krotkie pytania kiedy i gdzie spotkanie ten odpowiada ze woli pisać. Qzwa ja koncze karmić tego pokórwienca mitomanskiego i atencjuszka, postanowienie majówkowe, its official To już przemielone x razy, czym ty się ekscytujesz? Ochlon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: ostatnio pisałeś że może byc jakakolwiek ty się dostosujesz Nie jestem desperatem pisałem że się mogę dostosować do oszczędzania lub rozrzutnika do siedzenia w domu lub wychodzenia a nie że jakikolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: bo on woli wlić konia do seksu, zrozumiałe w obecnych czasach To po co chrzani ze iskra miałaby go mieć w sobie to chyba oznacza seks nie walenie nie? Zwykły atencjusz z tymi pjerdoletami już szkoda energii i jeszcze w swoim autyzmie nie dostrzega jak sam sobie zaprzecza post po poście. Szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: To już przemielone x razy, czym ty się ekscytujesz? Ochlon Sam se ochłoń bawidamku dla ubogich toksyczny Edytowano 7 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: I wam tez polecam nie karmić tego trolliska niech se pieprzy sam do siebue. Dawno już przekroczył granice dobrego smaku szkoda czasu zwykły attention whore Nie wiem po czym stwierdzacie że jakkolwiek interesuje mnie randka w ciemno z samicom której w sumie nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: To po co chrzani ze iskra miałaby go mieć w sobie to chyba oznacza seks nie walenie nie? ale on tak pisze i sobie wali liczy na zwrotne odpowiedzi takie jak w seks telefonie tylko że literkami na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu 2025 transcendencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: To po co chrzani ze iskra miałaby go mieć w sobie to chyba oznacza seks nie walenie nie? Zwykły atencjusz z tymi pjerdoletami już szkoda energii i jeszcze w swoim autyzmie nie dostrzega jak sam sobie zaprzecza post po poście. Szkoda czasu Bo jestem zainteresowany ale nie od razu i w ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: ale on tak pisze i sobie wali liczy na zwrotne odpowiedzi takie jak w seks telefonie tylko że literkami na forum. Rzyg dzieki utwierdziłeś mnie w przekonaniu noworocznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Sam se ochłoń bawidamku dla ubogich toksyczny Bawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu jestem najlepszym lerzakologiem na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Bo jestem zainteresowany ale nie od razu i w ciemno No to kierwa spotkanie chyba oznacza ze nie w ciemno autysto brudny kupą? udajesz czy ejstes tak tępy? ostatni mój post w twoim kierunku jesteś najzwyklejszym trollem mitomanskim pozdrów wawe Śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Bawisz Ty również. Siknij se dla relaksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 7 godzin temu elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Rzyg dzieki utwierdziłeś mnie w przekonaniu noworocznym Randka w ciemno z 40 o której nic nie wiem oprócz tego że ma wymagania żeby jej klepac remoncie? To już lepiej z randkowej se wybrać po zdjęciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 263 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: Nie wiem po czym stwierdzacie że jakkolwiek interesuje mnie randka w ciemno z samicom której w sumie nie znam. Bo pisałeś ostatnio że szukasz do rozrodu to jakiekolwiek chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: No to kierwa spotkanie chyba oznacza ze nie w ciemno autysto brudny kupą? udajesz czy ejstes tak tępy? ostatni mój post w twoim kierunku jesteś najzwyklejszym trollem mitomanskim pozdrów wawe Śródmieście Właśnie w ciemno bo mi się nie pokazala ani z pochwy ani z twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, papamobil 666 napisał: ostatnio pisałeś że może byc jakakolwiek ty się dostosujesz Myślę se facetem też by nie pogardził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Ty również. Siknij se dla relaksu Idź wyladuj frustrację na żywo ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach