Mgła 151 Napisano 2 godziny temu A wystarczyło tylko żeby typ mnie tu już nie wspominał, tak jak mu pisałam i tak jak pisałam mu aby przekazał to swojej nudesiarze, a oni oboje wywołali wilka z lasu, a potem spieeprzyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Mgła napisał: maszynka. Chętnie ci jom kupie w związku dla urozmaicenie zabawy czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Oj kochana Żabciu Żabciu. Ja nie robię to samo, bo ja to przestałam robić cztery latka temu. No ale Ty będziesz doope lizać temu kto Ci pasuje, bo masz słabą osobowość pasywna agresywną To zdecyduj się czy słabą czy pasywno-agresywną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A co ma swędzenie doopy do kompleksów? Ty całe życie święta i tylko jesteś coraz bardziej sfrustrowana od tego. Im większe kompleksy tym bardziej ucieka w tematy ero żeby poczuć się w końcu atrakcyjna dla mężczyzn. Frustrujące jest dla mnie patrzeć jak świat idzie na psy, czego dowodem jest kafeteria i tacy ludzie jak np. Ty dwulicowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: A wystarczyło tylko żeby typ mnie tu już nie wspominał, tak jak mu pisałam i tak jak pisałam mu aby przekazał to swojej nudesiarze, a oni oboje wywołali wilka z lasu, a potem spieeprzyli Jest 2 w nocy, może śpią. Z Leżakiem se pogadaj, pa słodziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: To zdecyduj się czy słabą czy pasywno-agresywną Ludzie pasywno agresywni to są ludzie słabi, skoro inaczej nie potrafią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jest 2 w nocy, może śpią. Z Leżakiem se pogadaj, pa słodziaki. Elka siedzi tu do 4:00 rano gadając o pierdach z Leżakiem, dobrze o tym wiesz, więc teraz najpewniej jest w krzokach bo w końcu coś do niej dotarło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Szukam samiczki tak napisał: Chętnie ci jom kupie w związku dla urozmaicenie zabawy czasem. I co tam Leżaczku, nie idziesz spać? Dzięki za posty luźne dla odwrócenia uwagi, ale dziś mnie nic by nie rozbawiło. Idę spróbować zasnąć z tą migreną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu Myślę że fajny chłopak jestem bo mi nie przeszkadzajom zabawki erotyczne w sypialni, często isra typ z ulicy by ci nie dał tylko zrobił focha jak nakryl. I takie życie sex 2 minuty raz w tygodniu z takim. Samica oczywiście też powinna być miła i trzymać narrację że wszystko fajnie ale z fiootem najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I co tam Leżaczku, nie idziesz spać? Dzięki za posty luźne dla odwrócenia uwagi, ale dziś mnie nic by nie rozbawiło. Idę spróbować zasnąć z tą migreną. Ja kawę ostatniom pije. O 4-5 chodzę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Mgła napisał: Elka siedzi tu do 4:00 rano gadając o pierdach z Leżakiem, dobrze o tym wiesz, więc teraz najpewniej jest w krzokach bo w końcu coś do niej dotarło. Myślę że dotarło. Może się zmieni trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Mgła napisał: tematy ero Ona naprawdę mogła jej raz użyć, bo się zestresowala z nowościami ero tak jest jakiś sresior się robi te pierwsze razy później już jak maselko kiedy ma się ochotę bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Szukam samiczki tak napisał: Myślę że dotarło. Może się zmieni trochę. Tylko ewentualnie w kwestii nudesow może jakimś cudem, skoro o synu wspomniałam. Jednak wierzę w ludzi że mimo zaburzeń i ograniczeń myślą bardziej o swoich dzieciach niż swojej doopie gdy się im coś wytknke czarno na białym. Także wierzę w nią jako baba ktora też to kiedyś robiła. W merdaniu ogonkiem za facetem o atencję, to się nie zmieni ot tak, kompleksy to generują, a ich się nie da pozbyć z godziny na godzinę. Tylko tak sobie z tym radzi. W sumie lepsze to niż to co Ruda robi, czyli hejt zeby sobie je leczyć. Byle nudli nie słała. Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Mgła napisał: A wystarczyło tylko żeby typ mnie tu już nie wspominał, tak jak mu pisałam i tak jak pisałam mu aby przekazał to swojej nudesiarze, a oni oboje wywołali wilka z lasu, a potem spieeprzyli Przykro mi J. że tu tylko takie żeby siedzą:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Tylko ewentualnie w kwestii nudesow może jakimś cudem, skoro o synu wspomniałam. Jednak wierzę w ludzi że mimo zaburzeń i ograniczeń myślą bardziej o swoich dzieciach niż swojej doopie gdy się im coś wytknke czarno na białym. Także wierzę w nią jako baba ktora też to kiedyś robiła. W merdaniu ogonkiem za facetem i o atencję, to się nie zmieni, ot tak, kompleksy to generują, a ich się nie da pozbyć z godziny na godzinę. Tylko tak sobke z tym radzi. W sumie lepsze to niż to co Ruda robi, czyli hejt zeby sobie je leczyć. Byle nudli nie słała. Mi może słać za innych typów nie porecze. Robi na własne ryzyko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Tylko ewentualnie w kwestii nudesow może jakimś cudem, skoro o synu wspomniałam. Jednak wierzę w ludzi że mimo zaburzeń i ograniczeń myślą bardziej o swoich dzieciach niż swojej doopie gdy się im coś wytknke czarno na białym. Także wierzę w nią jako baba ktora też to kiedyś robiła. W merdaniu ogonkiem za facetem o atencję, to się nie zmieni ot tak, kompleksy to generują, a ich się nie da pozbyć z godziny na godzinę. Tylko tak sobie z tym radzi. W sumie lepsze to niż to co Ruda robi, czyli hejt zeby sobie je leczyć. Byle nudli nie słała. Jakoś nie zaiskrzyło a byłem na wyjeździe ehhg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Ona naprawdę mogła jej raz użyć, bo się zestresowala z nowościami ero tak jest jakiś sresior się robi te pierwsze razy później już jak maselko kiedy ma się ochotę bez problemu Masakra dla mnie. To gufno nie może dać przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Masakra dla mnie. To gufno nie może dać przyjemności. Może może trzeba najlepiej z typem i się wyluzowaną. Ja też miałem problem zasadzic w sztuczne dopiero kupione dzisiaj od razu wchodzę. Jakiś taki emocjo stresik jest czy to bezpieczne i wgl emocje że nowość. Jeszcze wiesz może dzieciak w szkole trzeba rozłożyć złożyć. Wszystko stresik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu Ehh no tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Przykro mi J. że tu tylko takie żeby siedzą:/ Nie tylko. Są ludzie w porządku. Przy czym ja w sumie nie szukam tu kolegów i koleżanek, co widać że się z nikim nie trzymam w grupie, ani nie pisze masowo z kimś jak np Jeż z Widmo. Ale jak się zdarzy przypadkiem że z kimś zamieniłam parę słów na priv i jakoś się dłużej pogada to się przyzwyczaiłam do tej osoby i traktuje ją jako jakąś wirtualną relację koleżeńską i mam takie same oczekiwania jak w przypadku takiej relacji w realu. Wiem że mam swoje wady które mogą na dłuższą metę kogoś odrzucać z kontaktu, zdaję sobie doskonale z tego sprawę i to nawet nie jest tylko ten czasami wybuchowy charakter, a brak stałej wesołości i chęci do gadania o pierdołach. Ale jeśli ktoś twierdzi że mu taka pasuję i takie rozmowy i przez jakiś czas to widać, a potem nagle rzuca mnie w kąt jak gumę do żucia która straciła smak, no to jak mam się czuć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Może może trzeba najlepiej z typem i się wyluzowaną. Ja też miałem problem zasadzic w sztuczne dopiero kupione dzisiaj od razu wchodzę. Jakiś taki emocjo stresik jest czy to bezpieczne i wgl emocje że nowość. Jeszcze wiesz może dzieciak w szkole trzeba rozłożyć złożyć. Wszystko stresik. Co ty pje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu Wykorzystana i oszukana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Mgła napisał: Masakra dla mnie. To gufno nie może dać przyjemności. Sorry ale nie z tym J. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu Nigdy zdjęcia nie wywalilem nawet z priv do priv. No anastazje raz bagno bo pytala o ciuch ale kto sledzil forum dyskusyjne to jej wizerunek był znany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Może może trzeba najlepiej z typem i się wyluzowaną. Ja też miałem problem zasadzic w sztuczne dopiero kupione dzisiaj od razu wchodzę. Jakiś taki emocjo stresik jest czy to bezpieczne i wgl emocje że nowość. Jeszcze wiesz może dzieciak w szkole trzeba rozłożyć złożyć. Wszystko stresik. Jak się ma faceta sprawnego przy sobie to po co jakieś maszynki? To jakby mieć miliard na koncie a oszczędzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Co ty pje ... No normalnie typ rozgrzeje punie ustawi naoliwi wlaczy podjedzie sam z przodu i może dać przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jak się ma faceta sprawnego przy sobie to po co jakieś maszynki? To jakby mieć miliard na koncie a oszczędzać Dla urozmaicenia sypialni ja np bym se popatrzył xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: Nigdy zdjęcia nie wywalilem nawet z priv do priv. No anastazje raz bagno bo pytala o ciuch ale kto sledzil forum dyskusyjne to jej wizerunek był znany. Ja mam kilka zdjęć facetów z kafeterii, niektórzy już tutaj nie wchodzą, a niektórzy jeszcze są i też nie przekazałam ich nikomu nawet na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jak się ma faceta sprawnego przy sobie to po co jakieś maszynki? To jakby mieć miliard na koncie a oszczędzać Albo mój wibrator karaoke zaczyna się bawić to pomogę albo w trakcie żeby doszła przyłożyć może sobie do lechtaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 2 godziny temu Ja nie mam kompleksów i problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach