E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Teraz to piszesz? Dlaczego nie napisałeś mi to dwa tygodnie temu? To bym nie czuła się olana tylko wszystko by było jasne. Czyżbyś teraz dopiero to pisał bo masz ból doopy że mam swoje zdanie zamiast być potulna jak Ela? Tak, Chcesz mi powiedzieć że ja nie mam własnego zdania? Ja w przeciwieństwie do ciebie nie latam za facetami płaszcząc się przed nimi miesiącami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu Ona musi mnie chcieć żaba nvm poznać pojeździć puniom a dla wzbudzania zazdrości nie i jeszcze raz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: taa Ty byłaś zaskoczona, no ciekawe gdzie się skala zaskoczenia kończy... Publiczne wyznawanie miłości makaronowi było jeszcze lepsze moim skromnym zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Brałam antybiotyk latem a potem suplementy zapobiegawczo. Może już mi się skumulowało. A to można zapobiec suplementami? Przecież to jest bakteryjne. Musisz wycierać pupę od przodu do tyłu albo powiedzieć Misiaczkowi, żeby nie wymachiwał przyrodzeniem za daleko w czasie seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak, Chcesz mi powiedzieć że ja nie mam własnego zdania? Ja w przeciwieństwie do ciebie nie latam za facetami płaszcząc się przed nimi miesiącami. Uhhh zgadnijmy dlaczego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ale Lex to jest mizogin, to czego się dziwisz? Wszystko jest na swoim miejscu. To ty jesteś porządny facet co kobiet nie obraża, na takiego zawsze tutaj pozowałeś. Czyżby nagle poza upadła bo coś zabolało jak małe dziecko CZYLI JAK FACET SAM SIĘ NAZWIE MIZOGINEM TO ZNACZY, ŻE JUŻ MOŻE CIEBIE OBRAŻAĆ? HMMM MUSZĘ SPR. W REAL CZY TO ZADZIAŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, przelot napisał: Nie no bez przesady. Laska wstawiła zdjecie w staniku żeby pokazac brzuch. No Ok. Ale to wciąż było zdj w samym staniku wrzucone na publika szambiarskiej kafeterii. Brzuch mozna pokazac w crop topie nie naginajmy podstawowych faktow ja akurat byłam zaskoczona taka wrzutka szynszyli To dlatego że ja byłem w temacie, chciała mi się pokazać ala nudle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: Ona musi mnie chcieć żaba nvm poznać pojeździć puniom a dla wzbudzania zazdrości nie i jeszcze raz nie Nic tak nie łaczy jak zazdrość i żądza zemsty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: w przeciwieństwie do libeda nie sugeruję, że się nie myje tylko, że myje się mydłem, a mógłby myć okoliczności płynem do higieny intymnej - jemu to różnicy nie zrobi, a Tobie może ogromną Nie sądzę żeby robiło. A tak w ogóle to ma, używa. Yego z Ziaji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu Tak naprawdę to nie interesuje mnie to forum dyskusyjne malowany elka już skoro taka jest sooka, chętnie zacznę nowy etap życia reala z jakoms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Naiwna jak dziecko jesteś . Nie dziwię się że wysyłasz nudle masowo na kafeterie mimo że nie jesteś już anonimowa a masz dzieci. Jakie kùrwa masowo? Zresztą hipokrytko do mnie sie nie rzucaj tylko biegnij za malowanym, może ci jeszcze wybaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nic tak nie łaczy jak zazdrość i żądza zemsty Ale mi nie zależy na elce, mogłem uratować robi narracji żem nie godny zniom związku że świetnie sobie radzi na rynku matrymonialnym to nie muszę grać bialorycerza Ja chętnie iskrę wezmę może być spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A to można zapobiec suplementami? Przecież to jest bakteryjne. Musisz wycierać pupę od przodu do tyłu albo powiedzieć Misiaczkowi, żeby nie wymachiwał przyrodzeniem za daleko w czasie seksu Bożena, wy mnie traktujecie jak dziecko z buszu pisząc jakieś oczywistości. Oczywiście, że można zapobiegać, ponieważ żurawina sprawia, że bakterie nie mogą się przylepić do ściany pęcherza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: To chyba jakaś ciąża słonia, bo i po ciążach w końcu wracają Dokładnie, siurek urodził i to bliźniaki i już powoli do nas wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Publiczne wyznawanie miłości makaronowi było jeszcze lepsze moim skromnym zdaniem. zbliżamy się bardzo do końca skali mojego zaskoczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Nie sądzę żeby robiło. A tak w ogóle to ma, używa. Yego z Ziaji. Musisz se siknąć po segzie ale to pewnie wiesz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu Iskrę se wychowam że będzie pośladek podnosic rekom jak spojrze i ja będę w 7 niebie mi dużo do szczęścia nie czeba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jakie kùrwa masowo? przy tej liczbie użytkowników, jak odliczyć kobiety to pewnie ze 20% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Szukam samiczki tak napisał: To dlatego że ja byłem w temacie, chciała mi się pokazać ala nudle Podejrzewam ze musiał tam być ktos jeszcze prócz ciebie jakby no offence ale… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu Iskra jesteś wampirem energetycznym, wyssałas ze mnie całą energię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak, Chcesz mi powiedzieć że ja nie mam własnego zdania? Ja w przeciwieństwie do ciebie nie latam za facetami płaszcząc się przed nimi miesiącami. To Ty głaszczesz każdego zamiast im coś wytknąć albo uciekasz w heheszki gdy robi się gorąco. Nie jesteś asertywna i liczysz się bardzo z tym jak Cię odbierają. Twoje zdanie też kończy się tam gdzie zaczyna się źródło atencji, stąd 5 lat przymykalas oko na obleśne teksty, aby po tych 5 latach zmienić źródło i przymykac oko na złośliwości od drugiego a nawet na wywalanke publicznie że nudle dałaś. Ty masz swoje zdanie?! Zgadza się, Ty nie ja, Ty 5 lata znosisz oblesne teksty i wysyłasz nudle i zlizujesz każde guano jakie w Ciebie rzuci typ co daje atencje. Atencjuszko zakompleksiona. Drugiego faceta masz i 7 lat młodszego byczka i jeszcze jego uwaga Ci nie wystarcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: przy tej liczbie użytkowników, jak odliczyć kobiety to pewnie ze 20% Ale co 20%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ale co 20%? 20% facetów na kafe dostało Twoje nudle - to już można mówić, że masowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jakie kùrwa masowo? Zresztą hipokrytko do mnie sie nie rzucaj tylko biegnij za malowanym, może ci jeszcze wybaczy. Myślisz że ktoś jest naiwny i myśli że wysłałaś tylko Malowanemu? A jemu wysłałaś kiedy jesteś zajęta, a kiedy byłaś wolna to może nie wysyłałaś tylko tak sobie było 5 lat kontaktu z leżakiem i jeszcze wcześniej z Moonem swiątobliwe privy? Ha ha! Sorry ale ja nie jestem naiwna, pokazałaś jaką masz moralność w tej chwili będąc matką i kobietą zajętą, na co Cię stać, to jasne że to nie był pierwszy nudel, a byly inne przed Maolatem. Edytowano 4 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ale co 20%? Jeśli na forum dyskusyjne jest 10 samców to wysylajoc dwum było by już 20% czyli statystycznie masowo. Edytowano 4 godziny temu przez Szukam samiczki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To Ty głaszczesz każdego zamiast im coś wytknąć albo uciekasz w heheszki gdy robi się gorąco. Nie jesteś asertywna i liczysz się bardzo z tym jak Cię odbierają. Twoje zdanie też kończy się tam gdzie zaczyna się źródło atencji, stąd 5 lat przymykalas oko na obleśne teksty, aby po tych 5 latach zmienić źródło i przymykac oko na złośliwości od drugiego a nawet na wywalanke publicznie że nudle dałaś. Ty masz swoje zdanie?! Zgadza się, Ty nie ja, Ty 5 lata znosisz oblesne teksty i wysyłasz nudle i zlizujesz każde guano jakie w Ciebie rzuci typ co daje atencje. Atencjuszko zakompleksiona. Drugiego faceta masz i 7 lat młodszego byczka i jeszcze jego uwaga Ci nie wystarcza? No w sumie jak mam być szczera to, chúj cię to obchodzi, jakim prawem chcesz mnie rozliczac z mojego życia? Nara bo się powtarzasz 10 × to samo w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: 20% facetów na kafe dostało Twoje nudle - to już można mówić, że masowo 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Iskra jesteś wampirem energetycznym, wyssałas ze mnie całą energię. Ja zwyczajnie mam silny charakter, a Ty nie dajesz mi rady i prawdzie co w oczy kole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Iskra jesteś wampirem energetycznym, wyssałas ze mnie całą energię. Oj ze mnie też wyssie czuję. Po priv wiem że lubi to z czym masz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach