pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu fajnie by bylo jakby trojkat lezaka pravika i dark mince transmitowali na showup, moze lezak zarobilby na czynsz XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Ja akurat żadnych nudesów nie widziałem, też byłem zaskoczony. Widzę że jak chcesz to potrafisz być szczery i prawdomówny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: leżak ponoć studia ukończył mieszkanie dostal uważasz że mało ? Nie dostałem mieszkania Mieszkanie dostałbym majac lat 18 i własne życie do teraz Gdybym nie musiał zrobić nic, gdyby mama była normalna W moim przypadku zapracowalem na nie bardziej pasuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Nie dostałem mieszkania Mieszkanie dostałbym majac lat 18 i własne życie do teraz Gdybym nie musiał zrobić nic, gdyby mama była normalna W moim przypadku zapracowalem na nie bardziej pasuje Czyli dostałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak nie ma zadnego mieszkania, on teraz z pokoju bez klamek nadaje i wszystko co tu pisze to jego urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu (edytowany) asd Edytowano 11 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu (edytowany) jedyne co lezak dostal to fiuuta jakiegos staruucha jak byl dzieckiem dlatego na takiego spieerdoxa wyrosl XD Edytowano 11 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: fajnie by bylo jakby trojkat lezaka pravika i dark mince transmitowali na showup, moze lezak zarobilby na czynsz XDD To tylko w horrorach takie potwory abominacje genetyczne fak, strach się bać ale jakby im zapłacili dobrze to czuje że by się pochwalili jakie z nich freaki cyrkowe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Czyli dostałeś Nie, dostać coś to jest umowa nieobowiązkowa, ktoś ci daje w zęby ty mu nie musisz oddawać Ja 18lat musiałem tu być inaczej by przypadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak dochodzi do smrodu goowna z wlasnej doopy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Widzę że jak chcesz to potrafisz być szczery i prawdomówny. Mniej wygodna prawda to także nadal prawda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu to nie zadna abominacja tylko real, pravik lezak i cycuch razem na kwadrat i transmisja na showup, moze zetony jakies by szly, to lezak nie musialby zebrac tutaj ludzi zeby mu dali na czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu zacznijmy od tego ze lezak prosiak i pravik to sa w ogole abominacje jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu ich osrane smierdzace doopy to abominacja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Zebraki prosiaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu No szkoda że malowany jest přawiczek i musiał się pochwalić że widział pierwszy raz pusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: A Ty byś Przemek przyszedł na piwo i kebaba gdybym może kiedyś była akurat w Łodzi? 1 godzinę temu, szczęść boże napisał: Tak, chętnie. TY BĘDZIESZ ODMAWIAĆ KORONKĘ, A ON SIĘ UCHLEJE? FAJNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Nie, dostać coś to jest umowa nieobowiązkowa, ktoś ci daje w zęby ty mu nie musisz oddawać Ja 18lat musiałem tu być inaczej by przypadło Dostałeś mieszkanie w spadku, a ty sobie nazywaj to jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak to akurat faktycznie powinien pojsc do roboty zamiast pieerdolic codziennie bajeczki na forum dla bab, w jego przypadku bycie meska anastazja byloby idealna praca dla niego, moze znajda sie jacys amatorzy smieerdzacej oblesnej sraaki lezaka fuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu Rude koty duże psoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Zebraki prosiaki Szaro bure to wszystko nawet kiecka twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak stracil praawictwo ze spodniami kuzynki i sztuuczna pusia XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu Malowany, Elcia prosila, zeby nie cytowac postow lezaka, bo ona ma go w ignoru, i nie chce widziec, co pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dostałeś mieszkanie w spadku, a ty sobie nazywaj to jak chcesz Też błędnie bo w darowiznie w 2021, w spadku ziemię tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Doszedłem tak napisał: Nie dostałem mieszkania Mieszkanie dostałbym majac lat 18 i własne życie do teraz Gdybym nie musiał zrobić nic, gdyby mama była normalna W moim przypadku zapracowalem na nie bardziej pasuje dostałeś bo opieka nad mamą to twój obowiązek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no moze dostal bo matka sie z nim wykonczyla pdo jednym dachem, ale w koncu je straci, bo mu sie pieniadze koncza na koncie, a on zamiast isc do pracy to nabiera ludzi na swoje bajeczki a to grubas 100kg jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Szaro bure to wszystko nawet kiecka twoja Lubię ten drewniany styl biskupiński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu Ziemniak, Elcia prosila, zeby nie cytowac postow lezaka, bo ona nie chce widziec co on pisze, fajnie by bylo gdyby ktos to uszanowal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu dark mince nawet nie prosze, bo to bezmozg to do niego nie dotrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: Malowany, Elcia prosila, zeby nie cytowac postow lezaka, bo ona ma go w ignoru, i nie chce widziec, co pisze xD Akurat to co zacytował nie dotyczyło mnie więc mi to lotto. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach