Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

3 minuty temu, FranekBozy napisał:

Co ty pojeebie oglądasz nic dziwnego że ci się jeebie w głowie

co tam było? 

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie wiem czy da się znaleźć człowieka bez "blizny" i to nie musi być z domu rodzinnego, ale jak ktoś jest ogarnięty w moim rozumieniu tego słowa tzn. nie wegetuje, ma kontakt z przedstawicielami swojego gatunku większy niz daje kupno bułek w piekarni, interesuje się trochę bardziej światem, psychologią itp, nie cofa się intelektualnie, to taka osoba ma zassrany obowiązek zabrać się za swoje blizny jesli one notorycznie skutkują krzywdą innych ludzi. A jeśli tego nie robi, to widocznie ma wyebane na ludzi, a ja nie widzę w tej sytuacji okoliczności łagodzących. 

To właśnie mu o tym powiedz, przecież on jest skrajnym przypadkiem "wyebania" i głęboko ma to, że każda stąd ma już dość jego nękania zwyrolskimi tekstami i obleśności. Winy też w sobie nigdy nie widzi, zmyśla jakieś bzdury o każdej, która przestała z nim pisać, x razy został przyłapany na kłamstwach i mitomanii, nikt w nic już mu nie uwierzy, a jego socjopatyczne ciągoty są niepokojące. Ty zamiast wygarnąć prawdę odklejeńcowi to wolisz udawać, że wierzysz w stypiarę, mieszkanie warte mln i inne ściemy.

• Like 2

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

To film z tego morderstwa w kampusie

Domyślam się ale nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby szukać zdjęc czy nagrań z tego zdarzenia.

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

ja jakos jestem na tyle zdrowy psychicznie ze sie jakos prezentuje i wygladam wyjsciowo, a wy zdrowi a szczerbaci i jakies defekty zawsze sie znajda

Szkoda że nie mam twoich fot gdzie wyglądałeś jak 50 letni menel bo bym dał 

1 minutę temu, Dark prince napisał:

Rozmazana kałuża krwi

e, myślałem że jakieś prawicze zwyrodnienia leśne 

Edytowano przez papamobil 666

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

e, myślałem że jakieś prawicze zwyrodnienia leśne 

Taka słaba jakość że na szczęście  gie  było widać 

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

no ja wiem ze wygladalem, ale to przeszlosc bo dbam o siebie od dluzszego czasu i nie pije i nawet nie pale fajek i jestem zadbanym mlodziencem i ladnie pachne 😄

i co z tego skoro masz pokrzywioną psychike i nie nadajesz się do życia między ludźmi. 

12 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

SPOKOJNIE JESZCZE KILKA LAT ŻYCIA MENELA I Ci TEŻ POLECĄ ZĘBY 

Tobie menelu już wypadły wszystkie zęby xD

szkoda, ze klaudiusza juz nie ma no niestety, pewnie juz jej nie bedzie ani dzisiaj ani jutro, a mi sie tutaj bez niej nie chce za bardzo siedziec i pisac, szkoda mi czasu, wole sobie cos innego porobic, wiec narka, musze isc 😞

1 godzinę temu, Doszedłem tak napisał:

Nie, dostać coś to jest umowa nieobowiązkowa, ktoś ci daje w zęby ty mu nie musisz oddawać 

Ja 18lat musiałem tu być inaczej by przypadło 

A gdzie indziej mógłbyś być? Musiałbyś mieszkać na ulicy bez tego mieszkania, bo na własne Cię nie stać a do roboty się nie nadajesz.

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

szkoda, ze klaudiusza juz nie ma no niestety, pewnie juz jej nie bedzie ani dzisiaj ani jutro, a mi sie tutaj bez niej nie chce za bardzo siedziec i pisac, szkoda mi czasu, wole sobie cos innego porobic, wiec narka, musze isc 😞

Idz sobie  pograj w grę czy coś 

3 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Nawet jako menel wygląda 100x lepiej od Ciebie 🤣

4 minuty temu, FranekBozy napisał:

Domyślam się ale nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby szukać zdjęc czy nagrań z tego zdarzenia.

Wrzucali nawet tu na kafe link z nagraniem z tego nieocenzurowanym ale ja w to nie wchodziłam bo nie mogę takich rzeczy oglądać.

• Haha 1

5 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Szczerbaty jedynie w nocy wychodzi z domu bo za dnia nie chce straszyć dziewczyny swoim wyglądem

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Wrzucali nawet tu na kafe link z nagraniem z tego nieocenzurowanym ale ja w to nie wchodziłam bo nie mogę takich rzeczy oglądać.

To ciekawe skąd wiedziałaś skąd to foto

Edytowano przez 18 maja głosuj na Brauna

8 minut temu, FranekBozy napisał:

Odezwał się normalny lepiej przypomnij co chciałeś zrobić Patrycji Oszczee jak do Piotrkowa do niej pojedziesz 

Edytowano przez 18 maja głosuj na Brauna

7 minut temu, Dark prince napisał:

On dobrze wie co pisze i to jest efekt jego chamstwa a nie choroby. To na wypadek  jakbyś go zaczęła usprawiedliwiać. 

Uważam że ogólnej sytuacji to wynik, to nie tylko schiza tam jest, dlatego sobie wewnętrznie z tym nie radzi co czuje i czasami musi bo się udusi. W każdym razie gdyby było jak piszesz, to już mam przełącznik w głowie na stałe, że ani mnie nie ziębi, ani nie parzy co on pisze.

nie chce mi sie w zadne gry swiniak grac, klaudiusz gra w jakies gry na jakichs czatach z kolegami i jej nie ma, a ja nie mam zamiar przez to robic tego co ona, aaa niech ona tu wroci gdzie ona jest w tym internecie?

na jakich ona czatach koorwa siedzi? dla jakichs uposledzonych umyslowo?

32 minuty temu, Mgła napisał:

Nie wiem czy da się znaleźć człowieka bez "blizny" i to nie musi być z domu rodzinnego, ale jak ktoś jest ogarnięty w moim rozumieniu tego słowa tzn. nie wegetuje, ma kontakt z przedstawicielami swojego gatunku większy niz daje kupno bułek w piekarni, interesuje się trochę bardziej światem, psychologią itp, nie cofa się intelektualnie, to taka osoba ma zassrany obowiązek zabrać się za swoje blizny jesli one notorycznie skutkują krzywdą innych ludzi. A jeśli tego nie robi, to widocznie ma wyebane na ludzi, a ja nie widzę w tej sytuacji okoliczności łagodzących. 

Leżak też ma obowiązek zabrać się za siebie, chyba że uważasz go za intelektualnie niepełnosprawnego lub chorego psychicznie, innych okoliczności łagodzących dla tak starego chłopa nie widzę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się