pasztetowa prima sort 38 Napisano 14 godzin temu aa dobra, to nie bede juz ludziom przypominal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Dostałeś mieszkanie w spadku, a ty sobie nazywaj to jak chcesz Iskra ciebie wysypala że zazdroscisz własności. Ten post to potwierdza. Pasujecie do siebie z elkom ona komunalne ty komorne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 14 godzin temu no fajnie ze malowany do kogos pasuje i jest to samica, bo lezak to tylko pasuje do zaowsiczonej doopy szczerbatego a cycuch ich wspolne dziecko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: dostałeś bo opieka nad mamą to twój obowiązek Bzdura. Siostra wyjechała dawno temu i też wyszła z jej pochwy. Więc dlaczego mój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: aa dobra, to nie bede juz ludziom przypominal Ale dzięki, miło z twojej strony bo to co zleżak wyprawia to trzeba tempic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 14 godzin temu To nie był mój obowiązek. Ba miałem na mieszkanie. Po prostu miała szczęście że nie trafiłem na jakoms elke czy anastazje podczas jej życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: Ziemniak, Elcia prosila, zeby nie cytowac postow lezaka, bo ona nie chce widziec co on pisze, fajnie by bylo gdyby ktos to uszanowal xD może nie czytać jak zobaczy że to leżak może tu też już nie wchodzić ja ludziom nie narzucam co mają robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Bzdura. Siostra wyjechała dawno temu i też wyszła z jej pochwy. Więc dlaczego mój? nie napisałem że tylko twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 14 godzin temu a mnie w ogole wkoorwia to cytowanie widac ze z pisaniem na forum u was kiepsko, bo fajnie sie czyta tematy gdzie jeden post to pol cytatu i pol sciana tekstu, na normalnych forach takich praktyk sie nie uprawia, ale tutaj sie wszyscy cytuja bo powiadomienia i dzwiek powiadomien to seeks dla ich uszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 14 godzin temu Ja szanuję co Elka mówi bo ja lubię i jej źle nie życzę ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 13 godzin temu mnie sie np nie chce czytac dwa razy tych samych postow, a wrzucanie w cytat scian tekstu to jest troche porazka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 13 godzin temu sa takie fora internetowe, ze jak cytujesz dlugi tekst to ci moderacja zwraca uwage, zeby nie cytowac dlugich tekstow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: Ziemniak, Elcia prosila, zeby nie cytowac postow lezaka, bo ona nie chce widziec co on pisze, fajnie by bylo gdyby ktos to uszanowal xD Proszenie kogoś o niecytowanie innej osoby to przesada imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 13 godzin temu Czułabym potrzebę żeby robić coś co ja męczy jakbym chciała żeby się męczyła i wisiala na sznurze fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: może nie czytać jak zobaczy że to leżak może tu też już nie wchodzić ja ludziom nie narzucam co mają robić Spokojnie, nikt nic nie narzuca. Jak widzę że ktoś akurat jego cytuje to nie czytam. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: a mnie w ogole wkoorwia to cytowanie widac ze z pisaniem na forum u was kiepsko, bo fajnie sie czyta tematy gdzie jeden post to pol cytatu i pol sciana tekstu, na normalnych forach takich praktyk sie nie uprawia, ale tutaj sie wszyscy cytuja bo powiadomienia i dzwiek powiadomien to seeks dla ich uszu to wyłącz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Doszedłem tak napisał: Iskra ciebie wysypala że zazdroscisz własności. Ten post to potwierdza. Pasujecie do siebie z elkom ona komunalne ty komorne. Niczego ci nie zazdroszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 13 godzin temu nie da sie wylaczyc cytowania, ale faktycznie jak widze jak sie wszyscy nawzajem cytuja to wychodze z tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Niczego ci nie zazdroszczę. On od rzeczy gada. Ja też mu zazdroszczę, najbardziej tego wc zapchanego gownem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: to wyłącz A da się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 13 godzin temu no wlasnie ja tam postanowilem jakis czas temu ze nie bede nikogo cytowal, jak na starym kafe kiedys nie bylo zadnego cytowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On od rzeczy gada. Ja też mu zazdroszczę, najbardziej tego wc zapchanego gownem. Zrobimy tam sex? Zrobilbym bym prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Spokojnie, nikt nic nie narzuca. Jak widzę że ktoś akurat jego cytuje to nie czytam. Nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 13 godzin temu Elki cycki w pianie na drzwiach kabiny gniecione od heblowania huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Elki cycki w pianie na drzwiach kabiny gniecione od heblowania huh Ma duże to by fajnie się odbijały. Ale ty przecież masz wanne mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał: Ma duże to by fajnie się odbijały. Ale ty przecież masz wanne mitomanie Tego akurat nie musiałeś cytowac. Zresztą wyjêbane mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Doszedłem tak napisał: Zrobimy tam sex? Zrobilbym bym prysznic WEŹ JUŻ PRZYGŁUPIE SKOŃCZ ZACHOWYWAC SIĘ JAK ZWIERZĘ Z DOWNEM CHYBA ŻE FAKTYCZNIE TO MASZ STWIERDZONE, TO POWIEDZ, BĘDZIEMY WYROZUMIALSI Edytowano 13 godzin temu przez TREVVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał: Ma duże to by fajnie się odbijały. Ale ty przecież masz wanne mitomanie To zrobię prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18 maja głosuj na Brauna 5 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tego akurat nie musiałeś cytowac. Zresztą wyjêbane mam. No tak zapomniałem. Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 13 godzin temu (edytowany) chyba tak wyłączyć widoczność postòw tematòw stopki i cytowania Edytowano 13 godzin temu przez hrabia Pomme de terre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach