Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 11 godzin temu KUURWA NIKT NIE PLACIL ZA NIC BO JESTEM RENTIER MILIONER ROZUMIECIE TO STAC MNIE NA WSZYSTKO BO MAM KASE KOORWA JEEBANA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, szczęść boże napisał: CO TY PIERRDOLISZ ]. PRZECIEŻ ONA NAWET ZA POGRZEB PŁACIŁA. GDYBY NIE TO, TO STAREJ BY NIE BYŁO ZA CO POCHOWAĆ xD Było by ja miałem 47tys. Widocznie to był jej katharsis za wszystko co nie pomagala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Do tego nie pracuje jest podrecznom. Też byś tak chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Też byś tak chciał Ja bym chciał utrzymywać jak szwagier nie lubię jak lachon mi rządzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 11 godzin temu (edytowany) ELA TO MOJA UKOCHANA ROZUMIECIE JESTEM MILIONER JEZDZIMY RAZEM FERRARI I LAMBORGINI PO WARSZAWA WYGRALEM MILIONY NA GIELDA Edytowano 11 godzin temu przez Podlasie srodmiescie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 11 godzin temu MALOWANY ZAZDROSCI I PATRZY JAK MU PORWALEM KOBIETE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 11 godzin temu fifi odleciał w kraine zapomnienia teraz jest fiifalkolerzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Brzmi super. A teraz sobie wyobraź że wjedza nadplata kredytu hipotecznego i skraca się okres spłaty o dekadę akurat gdy będzie miała najmniej waluty urody i najmniej chęci do pracy. Ona w żadnym wypadku nie chciała pieniędzy jak mi wyjdzie na giełdzie bo tak się bała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 94 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, Doszedłem tak napisał: Wydaje ci się adwokat to 2500. No i żyj w swoim psychicznym świecie z odjechanym peronem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: A teraz sobie wyobraź że wjedza nadplata kredytu hipotecznego i skraca się okres spłaty o dekadę akurat gdy będzie miała najmniej waluty urody i najmniej chęci do pracy. Ona w żadnym wypadku nie chciała pieniędzy jak mi wyjdzie na giełdzie bo tak się bała. i tak wie że nie znajdziesz sobie baby i jak fikniesz bez dzieci to mieszkanie idzie na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No i żyj w swoim psychicznym świecie z odjechanym peronem. Rachunek pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: i tak wie że nie znajdziesz sobie baby i jak fikniesz bez dzieci to mieszkanie idzie na nią Właśnie ona myślała że z elkom będę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 11 godzin temu LECZ UROJENIA KRASNAL FIFI TO MOJ PISUAR NA KTORY SZCZAM CODZIENNIE A ON SIE CIESZY ZE MU SYPNE JAKIMIS GROSZAMI NA NOWE PLAYSTATION HAHA TEN BIEDAK BEKA Z NIEGO A JA KUPUJE SOBIE GARNITURY SZYTE NA MIARE JESTEM BOGATY LEZAK BOG WYGRYW AAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Bo ona wie że jak lachon ma dzieci to prawdopodobieństwo rośnie wykladniczo. Siostra szwagier sobie wzięła grubaska jak była z dzieckiem sama bo nikt nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Właśnie ona myślała że z elkom będę xD pewnie we łebi sobei układa czarne scenariusze że jakaś baba cie wydyma z mieszkania, ale później sobei przypomina że to musiała by byc już desperatka bezdomna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: pewnie we łebi sobei układa czarne scenariusze że jakaś baba cie wydyma z mieszkania, ale później sobei przypomina że to musiała by byc już desperatka bezdomna. Xd wydyma się zgadza propozycji padła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Żaba Monìka napisał: Brzmi super. Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, szczęść boże napisał: CO TY PIERRDOLISZ ]. PRZECIEŻ ONA NAWET ZA POGRZEB PŁACIŁA. GDYBY NIE TO, TO STAREJ BY NIE BYŁO ZA CO POCHOWAĆ xD I jak matka żyła to dużo kasy wam wysyłała żebyś pasożycie z głodu nie zdech z matką Gdyby nie matka gołodupcu to to sam byś spał pod mostem zazdrośniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, szczęść boże napisał: jak matka żyła to dużo kasy wam wysyłała żebyś pasożycie z głodu nie zdech z matką 10£ na jej ubezpieczenie 35zł. Faktycznie dużo zwłaszcza że nikt nie chciał tego jej płacić za 2zł nawet matka szwagier bo była akcja taka że wróciła z podkulonym ogonem bym miał pare groszy za fatyge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, szczęść boże napisał: czyli komunalne. to szybko cie wyjeebią jak kasa sie skonczy Was też szybko wyjeebią z mieszkania za długi xDD Edytowano 10 godzin temu przez Nimfa432 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: 10£ na jej ubezpieczenie 35zł. Faktycznie dużo zwłaszcza że nikt nie chciał tego jej płacić za 2zł nawet matka szwagier bo była akcja taka że wróciła z podkulonym ogonem bym miał pare groszy za fatyge. co siostra zrobiła że tak po niej jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, szczęść boże napisał: nie dziwie sie jak ci panstwo nielegalnie dało Kochana A ten jaki ma ból dupy o mieszkanie xD Leżak nie daj się się milionerze Edytowano 10 godzin temu przez Nimfa432 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: co siostra zrobiła że tak po niej jedziesz? Gdzie jade? Układ był taki że jeśli taka będzie wola matki że całość dla mnie i zobaczy to na piśmie nawet to nie będzie robić problemów. Ona liczyła że matka tylko tak gada a będzie po równo bom piwniczak i nie dopelnimy formalności naprzyklad. No i dopelnilem formalności ona dotrzymala słowa. A tutaj piszom że ona chce zachowek zazdrosnicy. My mamy dobre stosunki między sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, szczęść boże napisał: będąc przez całe życie pasożytem na jej utrzymaniu A tobie nie wstyd, że jesteś pasożytem na jej utrzymaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Doszedłem tak napisał: Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. o tu na przykład. co zrobiła że tak jej cisniesz, pewnei pieniądze od niej chciałęś i ci nei dała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Na obecną chwilę nawet mając mlny jej nie oddam 25 czy 50% z prostego powodu, ani razu nie musiała bawić się w scat po niej. Dla mnie wszystko w temacie. Cena była wysoka na koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: o tu na przykład. co zrobiła że tak jej cisniesz, pewnei pieniądze od niej chciałęś i ci nei dała. Nie cisnie pokazuje po prostu jak mental się zmienil na przestrzeni czasu. Wystarczy że się zazna mojego życia bez pracy i jest możliwość go kontyt to nie ma się ochoty pracy. A elka po co strzelila drugie? Prawie już odchowala pierwsze ale mieszkania by nie dali z jednym, do pracy by miała iść niedługo itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Doszedłem tak napisał: Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. I rozmnożyła się że szwagrem 150 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu 43 minuty temu, szczęść boże napisał: komunalnej meliny na podlasiu? nie Wygląda na to że tak patrząc jak zazdrościsz mieszkania na które cie nigdy nie będzie stać xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Nie cisnie pokazuje po prostu jak mental się zmienil na przestrzeni czasu. Wystarczy że się zazna mojego życia bez pracy i jest możliwość go kontyt to nie ma się ochoty pracy. A elka po co strzelila drugie? Prawie już odchowala pierwsze ale mieszkania by nie dali z jednym, do pracy by miała iść niedługo itd ale to ty od bab podpatrzyłeś siedzienei w piwnicy, a nie one od ciebie. z tym że one dziecmi się zajmują a ty trzepiesz konia i łąpiesz schizy na forum. efekt wychowania przez kobiety i brak ojca, tak jak pisałem. dla chłopa droga do biedy i bezdomności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach