Bodnarajca 25 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Zobacz ja łapie radio z 8000km gdzie jest nadawane Edytowano 11 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 11 godzin temu Dla ciekawości dodam z Ameryki też lepie zapomniałem jaka nazwa tego radia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 10 godzin temu Okej, sprawdzę. Dzięki. Idę teraz, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Fajny radioodbiornik Jak Ty to robisz? Ty używasz jakieś zewnętrznej anteny na dachu domu? Ja pamiętam, że przy porannej rosie dało się u mnie oglądać naziemną telewizję (analogową) z dalekiej Warszawy i z dalejuej Białorusii. Edytowano 10 godzin temu przez Daniel86 Poprawiono błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 10 godzin temu Ps. Open Fm mają fajne propozycje. Z innych popatrz na radio uk jazz blues, na przykład. Czołem! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Daniel86 napisał: Fajny radioodbiornik Jak Ty to robisz? Ty używasz jakieś zewnętrznej anteny na dachu domu? Ja pamiętam, że przy porannej rosie dało się u mnie oglądać naziemną telewizję (analogową) z dalekiej Warszawy i z dalejuej Białorusi. Ja mam kwanszenga jako odbiòr i nadawanie. Odbiornik też mam osobny Kwanszengiem można na dłuższe odległości gadać nie każde pasmo jest do gadania bo to karalne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 10 godzin temu Policja jest szyfrowana ale za to inne służby już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 10 godzin temu Straż miejsską można sluchać, gadać nie polecam to pasmo wydzielone tylko np dla straży miejskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, Sev napisał: Okej, sprawdzę. Dzięki. Idę teraz, pozdrawiam. Mam nadzieję że wrócisz niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu Starsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Z tej ostatniej co zrozumieliscie? Sresce samo jako tako. Solo po picu Daj daj Edytowano 9 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu Na razie tylko można słuchać za zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że wrócisz niedługo. Postanowiłam być sobotnim, niedzielnym czasem gościem. Jak długo? Nie wiem. Może to ostatnia niedziela? Znowu się rozejdziemy, znowu się rozstaniemy na jakiś czas. Lalala... Wystroiłam się i teraz z domu wychodzę. Ciepło jest, bezwietrznie i cicho. Fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Bodnarajca napisał: Z tej ostatniej co zrozumieliscie? Sresce samo jako tako. Solo po picu Daj daj Nie wiesz o czym on wyznaje? Spieszę z interpretacją. Śpiewa mniej więcej tak: Cóż, przyjaźń jaką żywię do ciebie w sercu przerodziła się w uczucie głębsze, czystsze, świętsze. Nie wyobrażam sobie istnienia bez ciebie, jesteśmy jednym organizmem. Uważam, że nie ma w tym nic porywczego, to po prostu uczucie, które wcześniej nie było mi dane. Cdn. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Nie wiesz o czym on wyznaje? Spieszę z interpretacją. Śpiewa mniej więcej tak: Cóż, przyjaźń jaką żywię do ciebie w sercu przerodziła się w uczucie głębsze, czystsze, świętsze. Nie wyobrażam sobie istnienia bez ciebie, jesteśmy jednym organizmem. Uważam, że nie ma w tym nic porywczego, to po prostu uczucie, które wcześniej nie było mi dane. Cdn. ;] Wiem dała mu sreczi i picu i jest refren daj daj daj. Ty lubisz zimno ja jjak jeżdżę tylko przeziębiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Postanowiłam być sobotnim, niedzielnym czasem gościem. Jak długo? Nie wiem. Może to ostatnia niedziela? Znowu się rozejdziemy, znowu się rozstaniemy na jakiś czas. Lalala... Wystroiłam się i teraz z domu wychodzę. Ciepło jest, bezwietrznie i cicho. Fajnie. Wystroiłas się? A co założyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Bodnarajca napisał: Wiem dała mu sreczi i picu i jest refren daj daj daj. Ty lubisz zimno ja jjak jeżdżę tylko przeziębiłem Dziś jest w sam raz pogoda. Ni zimno, ni upalnie. bez czapki, ale w kurtce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Wiem dała mu sreczi i picu i jest refren daj daj daj. Ty lubisz zimno ja jjak jeżdżę tylko przeziębiłem Może dała mu pić a on srał a potem chciała by jej dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Wystroiłas się? A co założyłaś? Wyciągnęłam stare jeansy, lekko przykrótkie więc kostki mi widać i cichobiegi trampki na sznurowadła. Białe w pszczoły. Uwielbiam je! Na górze golf i na to kurtka, letka na suwak. ;] A ty jak jesteś ubrana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może dała mu pić a on srał a potem chciała by jej dał Ona mu da w nocy słuchaj tak jak spiewają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Może dała mu pić a on srał a potem chciała by jej dał Widzisz jak to jest. Trzymał cóś świętego w zakrwawionych bladych dłoniach i wypuścił. To ma teraz co chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Bodnarajca napisał: Ona mu da w nocy słuchaj tak jak spiewają Masz chęć na seks czy co? Uspokój namiętność i wróć na właściwy tor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu Trzeba zacząć pić, palić, chodzić na randki, zarywać nocki, mieć kaca i wtedy poznasz co to miodu smak. A nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Masz chęć na seks czy co? Uspokój namiętność i wróć na właściwy tor. Oni choć śpiewają bez ceregieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Bodnarajca napisał: Oni choć śpiewają bez ceregieli Mówić otwarcie to dobra rzecz. To najlepszy sposób na porozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 27 Napisano 9 godzin temu Pytać, błądzić, odpowiadać, i tak dalej. W końcu się dogadać i jest pięknie, ślicznie i jest podniecająco. Umysł wtedy szybuje. Siedzisz w domu dzień cały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 25 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Pytać, błądzić, odpowiadać, i tak dalej. W końcu się dogadać i jest pięknie, ślicznie i jest podniecająco. Umysł wtedy szybuje. Siedzisz w domu dzień cały? Dzisiaj tak, jutro jadę na bazar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 8 godzin temu ja musze isc na plywalnie sie przejsc a mi sie nie chce, chyba przedtreningowke jeebne to mi sie zachce, bo dobrze mi sie siedzi w domu i slucha muzyki z wiezy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Bodnarajca napisał: Ona mu da w nocy słuchaj tak jak spiewają Ona mu da i on jej da tylko tam jest trzy razy da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach