Onaaaa 281 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jestem sam bo wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, a nie z przyzwyczajenia jestem sam bo nie chcę się wystawiać na rynku jak samochód - 3 zdjęcia i krótki opis Jak w filmie romantycznnym ale czasem I taką miłość się zdarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: 5 6 Jeszcze ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja się umawiałem smsami bo jeszcze nic innego nie było (internetu w komórkach, facebooka, komunikatorów) fejsbuka nie miałem i nie mam o tinderze i innych badoo nie wspominając mam Linkedin ale to wiadomka do roboty na Linkedin można wyrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Szczęście, to pojęcie względne i dla każdego co innego oznacza. Tak ale moi znajomi nie są szczęśliwi cokolwiek te szczęście dla nich znaczy. Tylko znam wujka co jest zadowolony z małżeństwa ale on wiadomo starszy już gość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Praktycznie teraz już nie ma osób które są szczęśliwe chyba że starsi z innego pokolenia. też jest różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 9 godzin temu ludzie sobie sprzedaja kota w worku jeden o niebie drugi o chlebie a potem reklamacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak ale moi znajomi nie są szczęśliwi A byli kiedykolwiek? Połączyła ich miłość? Jeśli tak, co takiego strasznego się wydarzyło, że są nieszczęśliwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Praktycznie teraz już nie ma osób które są szczęśliwe chyba że starsi z innego pokolenia. Dziadek z babcią byli, bo się przyjaźnili i szanowali, a dalej długo nikt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, afekafe napisał: 6 Jeszcze ja To nadal kropla w morzu , bo na palcach jednej ręki można policzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jak w filmie romantycznnym ale czasem I taką miłość się zdarzy. Idealista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: na Linkedin można wyrywać ostatnio nawet jedna mnie zaprosiła do znajomych o północy to się zastanawiałem czy ona z tym linkedinem siedzi po nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: To nadal kropla w morzu , bo na palcach jednej ręki można policzyć. Moje starsze rodzeństwo ma dłuższy staż. Nawet brat rozwodnik żyje z drugą żoną 40 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dosłownie oczekiwania między płciami nie są symetryczne kobiety chcą facetów wyższych, lepiej wykształconych i lepiej zarabiających mężczyźni chcą kobiet ładnych i miłych Bosze, co to za glupoty, z jakichs braci smacow czy co? Wiekszosc kobiet, ktore znam chca po prostu fajnego faceta, z ktorym mozna by normalnie zyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Jak w filmie romantycznym ale czasem I taką miłość się zdarzy. mnie się zdarzyła stąd moje przekonanie, że jest miłość od pierwszego wejrzenia a nie mam przekonania do takiego randkowania - można się polubić, można nawet i może do łóżka pójść ale czy skoczyłbym za taką babką w ogień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Bosze, co to za glupoty, z jakichs braci smacow czy co? Wiekszosc kobiet, ktore znam chca po prostu fajnego faceta, z ktorym mozna by normalnie zyc. a co on innego napisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, afekafe napisał: Z tym się nie zgodzę. Chodzi mi szczególnie o dziewczyny/kobiety. Nie były tak "wyzwolone" jak obecne pokolenie. I już zaznaczam- nie ogólniam. Czyli, ze trzymaly sie byle jakichs portek, bo musialy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: 5 Nie wyglądasz mi na szczęśliwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, afekafe napisał: Nie bardzo rozumiem o co biega. Napisalas, ze Twoje pokolenie mialo inne wartosci ale, ze mimo tego niektorzy sie rozstaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Czyli, ze trzymaly sie byle jakichs portek, bo musialy? Nie dawały doopy każdemu, kto je adorował. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 49 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Moje starsze rodzeństwo ma dłuższy staż. Nawet brat rozwodnik żyje z drugą żoną 40 lat. To są wszystko starsi ludzie już więc i inny mental. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, afekafe napisał: A byli kiedykolwiek? Połączyła ich miłość? Jeśli tak, co takiego strasznego się wydarzyło, że są nieszczęśliwi? nie musi to być nic strasznego - wystarczy założyć konto na kafe 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, afekafe napisał: A byli kiedykolwiek? Połączyła ich miłość? Jeśli tak, co takiego strasznego się wydarzyło, że są nieszczęśliwi? Byli, kolega miał narzeczoną a drugi miał żonę i syna a trzeci miał też żonę i córkę. Nic nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: ze mimo tego niektorzy sie rozstaja. Odniosłam się w przewadze do "gwiazd" show biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Nie dawały doopy każdemu, kto je adorował. A co to ma w ogole wspolnego z tematem? Jesli ktos chce to niech sie seksi z kim chce, to zadna zbrodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: To są wszystko starsi ludzie już więc i inny mental. O tym na początku pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja się umawiałem smsami bo jeszcze nic innego nie było (internetu w komórkach, facebooka, komunikatorów) fejsbuka nie miałem i nie mam o tinderze i innych badoo nie wspominając mam Linkedin ale to wiadomka do roboty A teraz sie juz nie umawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mnie się zdarzyła stąd moje przekonanie, że jest miłość od pierwszego wejrzenia a nie mam przekonania do takiego randkowania - można się polubić, można nawet i może do łóżka pójść ale czy skoczyłbym za taką babką w ogień? A kiedy to było ta miłość od pierwszego wejrzenia? Dawno już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 8 godzin temu teraz to nawet w myslach nie mozna sie seksic z innymi bo zdrada, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pięknie to brzmi tylko najczęściej to 'zawalczenie o własne szczęście' przybiera formę zdrady i żadnej chwały w tym nie ma Zdrada to swinstwo, ja pisze o tym, ze ludzie potrafia sie wyrwac ze zwiazku, w ktorym siedzieli 20 lat tylko dlatego, ze tak wypadalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 8 godzin temu CZYTAJCIE TO JA WYGRALEM ZYCIE I JESTEM LEZAK MILIONER I JEZDZE CODZIENNIE PO WARSZAWA MOIM BUGATTI JESTEM BOGATY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach