pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja czuje milosc, gdy sobie slucham jakiegos albumu ktorego nigdy nie slyszalem, a nagle slysze pierwszy raz jakas piosenke, ktora mi wpada w ucho i podoba sie z pierwszym razem, i woow koorwa ale niezla w chooy o ja prdl fajnie jest uslyszec jakas dobra piosenke pierwszy raz i wow niezla piosenka w chooy inne takie nie sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: ja mam dajesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja nie płacze o nic po prostu chciałem pokazać Żabie, że oczekiwania są asymetryczne i jak widzę się ze mną zgadzasz Są inne, ale jedni i drudzy je mają i u facetów też są one większe niż tylko "ładna i miła", zwłaszcza u tych atrakcyjniejszych. Jak kobieta wprost powie, że nie będzie w ogóle gotować i sprzątanie zawsze 50/50, to zostanie u wielu skreślona na wstępie, jeżeli będzie tylko przeciętnie ładną rówieśniczką, takie coś to przeszłoby dopiero u tej bardzo atrakcyjnej lub dużo młodszej. Większości kobiet nie interesuje to czy facet potrafi gotować. Natomiast od kobiet nadal powszechnie wymaga się większej pracy w domu, co też wygodnie pominąłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu dobrze ze nikogo nie szukam w ogole bo trzeba by bylo strugac Greka i widmokow klepac po pleckach i im pisac o czaju w ruczaju i inne i to nie z przyjemnosci gotowania tylko po to zeby jakiegos tepego Bolka wyrwac bo inaczej jestes niczym bez takich portek aha no fajnie moga wypjerdalac w ogole yebac ich opinie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu poza tym kobiety sie we mnie zako...a moze kiedys bede miala zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dajesz! interesują mnie kobiety które chcą pracować i są ambitne wiadomo że różnie się układa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Żaba Monìka napisał: Popadasz w ekstrema. Piszę o faktach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Są inne, ale jedni i drudzy je mają i u facetów też są one większe niż tylko "ładna i miła", zwłaszcza u tych atrakcyjniejszych. Jak kobieta wprost powie, że nie będzie w ogóle gotować i sprzątanie zawsze 50/50, to zostanie u wielu skreślona na wstępie, jeżeli będzie tylko przeciętnie ładną rówieśniczką, takie coś to przeszłoby dopiero u tej bardzo atrakcyjnej lub dużo młodszej. Większości kobiet nie interesuje to czy facet potrafi gotować. Natomiast od kobiet nadal powszechnie wymaga się większej pracy w domu, co też wygodnie pominąłeś. ja mówię o warunkach brzegowych tak to można powiedzieć, ze kobiety oczekują żeby facet wbijał gwoździe i nie rzucał skarpet gdzie popadnie W moim domu nie było takich wymagań i akurat w ostatnich latach to ja ogarniałem wszystko (i dalej ogarniam) i uważam, że to był błąd i powinienembył więcej oczekiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: interesują mnie kobiety które chcą pracować i są ambitne wiadomo że różnie się układa to nie są konkretne wymagania co do zarobków i wykształcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W ogóle to najlepiej być wolnym jak ptak bo niektórzy nie są uważani za ludzi i bez sensu związki chyba żeby się wkurzać tylko Edytowano 4 godziny temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Piszę o faktach. Jakie fakty? Piszesz o hipotetycznych historiach, albo cnotka, albo taka, która z każdym idzie do łóżka. Ci.pka kobiety jest jej własnością i może nią zarządzać jak chce. Kobiety zaczynają bardziej kierować się tym, czego chcą, a nie czego się od nich wymaga, i bardzo dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Wolna amerykanka ale tylko jęczą bo brak tzipy a baby jak chcą dziecioreksy jak iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to nie są konkretne wymagania co do zarobków i wykształcenia A kobiety mają konkretne? To chyba mało która, przynajmniej ja nie znam żadnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Jak się chce złapać na bachora to wtedy zaczyna się moralność i zasady bo już jestem przerûchane i nie mogę więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A kobiety mają konkretne? To chyba mało która, przynajmniej ja nie znam żadnej. nie gorzej wykształcony i nie gorzej zarabiający bo ambitny i pracowity to może być magazynier za najniższa krajową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Powinien mieć pracę w której sobie może myśleć i rozkminiac i nie być fiziolem nudnym tępym chûjem zachlewajacym morde a tak to może nawet bezrobotny być Edytowano 4 godziny temu przez Kaszalotte 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ja mówię o warunkach brzegowych tak to można powiedzieć, ze kobiety oczekują żeby facet wbijał gwoździe i nie rzucał skarpet gdzie popadnie W moim domu nie było takich wymagań i akurat w ostatnich latach to ja ogarniałem wszystko (i dalej ogarniam) i uważam, że to był błąd i powinienembył więcej oczekiwać Bajdurzysz teraz. To nie są żadne warunki brzegowe, tylko powszechne i standardowe oczekiwanie męskie, widocznie Twoja rodzina należała do wyjątków. Nie bycie bałaganiarzem czy wbicie gwoździa 2 x do roku porównujesz do regularnego (i czasochłonnego) gotowania posiłków? To jakiś żart czy jak? Uwierz, że w większości rodzin jest zupełnie na odwrót niż w Twojej, masz problem z obiektywnym, szerszym spojrzeniem. Edytowano 4 godziny temu przez ChoroszczanskaZaraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jakie fakty? Piszesz o hipotetycznych historiach, albo cnotka, albo taka, która z każdym idzie do łóżka. Ci.pka kobiety jest jej własnością i może nią zarządzać jak chce. Kobiety zaczynają bardziej kierować się tym, czego chcą, a nie czego się od nich wymaga, i bardzo dobrze. W ogóle nie rozumiesz co do ciebie mówię. Tu nawet nie chodzi o wymagania ludzi ale jakiś szacunek do siebie i swojego ciała. I ostatni raz powtórzę. Innej kobiety facet szuka na imprezki i zaspokojenie pożądania, innej na żonę i matkę swoich dzieci. I nigdzie nie napisałam albo, albo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Bajdurzysz teraz. To nie są żadne warunki brzegowe, tylko powszechne i standardowe oczekiwanie męskie, widocznie Twoja rodzina należała do wyjątków. Nie bycie bałaganiarzem czy wbicie gwoździa 2 x do roku porównujesz do regularnego (i czasochłonnego) gotowania posiłków? To jakiś żart czy jak? Uwierz, że w większości rodzin jest zupełnie na odwrót niż w Twojej, masz problem z obiektywnym, szerszym spojrzeniem. może i moja rodzina należała do wyjątków ale trudno żebym jakąś inną znał lepiej niż własną i się do niej odnosił wydawało mi się, że równy podział obowiązków to jest obecnie standard i takich rodzin gdzie facet wraca z pracy i siada przed telewizorem, a babka zasuwa, gotowanie, sprzątanie, pranie i dzieci to już nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Widmo i Krasnal mi zaburzyli obraz klasy robotniczej no ok niektórzy jeszcze są normalni ale lepsi intelektualiści tzn wizardy w gierce komputerowej wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: nigdy nie słyszałem żeby facet miał oczekiwania co do wykształcenia czy zarobków swojej (potencjalnej) partnerki A co powiesz na taką sytuację że gość ucieka i kończy związek bo kobieta zarabia więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu przeciez krasnal jest bezrobotny chyba on to taki szczekacz hauhau pirania koorwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Srynik jesteśmy niestety o r d y n a r n i trzeba się opanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dajesz! A ty serio jesteś jakims byłym szynszyli czy to taka beka była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, afekafe napisał: Nie dawały doopy każdemu, kto je adorował. dawaly tylko sie nie chwalily zeby ich dewoty kamieniami nie obrzucily przed kosciolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 164 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Śniadanie: owsianka z malinami, bananem, chia, masłem orzechowym i orzechami. Potem sok marchwiowo jakiś tam. Obiad: kuskus z warzywami, sałatka z ogórka i rzodkiewek, hummus, falafel. Kolacja: ravioli z sosem pomidorowym i parmezanem. Przekąska: 2 jabłka starte z orzechami. 2 kawy z mlekiem owsianym. Powinnaś publikować codzienne jadlospisy Żabko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, afekafe napisał: Bardzo dużo ma wspólnego z tematem. Mój brat mi kiedyś powiedział, że są kobiety "na raz" i na całe życie. Tej pierwszej na żonę by nie brał. kiedys tylko wladca mogl miec kobiety na raz teraz w dobie mediow to i byle lezak z nory moze miec anastazje i tyle sie tylko zmienilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A co powiesz na taką sytuację że gość ucieka i kończy związek bo kobieta zarabia więcej? myślę, że to możliwe ale to nie była jedyna przyczyna, co najwyżej jakaś iskra czy impuls i pewnie w miarę jak odkrywałaś kolejne warstwy to tam było więcej rzeczy na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: tylko 'fajny facet' nie może mieś 160cm wzrostu, zawodowego wykształcenia i być na bezrobociu choćby był najserdeczniejszym człowiekiem na ziemi natomiast serio wymagania mężczyzn to ładna i miła a jak się okazuje, ze lubi dzieci to już w ogóle facet jest kupiony spójrz prawdzie w oczy po prosty musisz byc brzydki dlatego nie lubisz sie wysatwiac bo i tak wiesz ze nikt cie nie kupi. idealizujesz baby sprzed wiekow bo cie pewnie jakas olala dla innego itd. chcesz ladnej i milej bo jak wczesniej kompensujesz swoje braki, zwykle brzydcy chca przede wszystkim ladnych a biedni bogatych itd. tak samo tepi inteligentnych kazdy lubi to czego nie ma. ludzie sie nie zmieniaja albo sobie kup to czego nie mozesz miec czyli np. ladnego podrecznego lenia albo bierz swoje lustrzane odbicie ktorego nie chcesz bo nie jest mila i ladna, ty tez pewnie nie jestes takie zycie. braki jednego mozna nadrabiac czym innym. Edytowano 3 godziny temu przez Libed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: kiedys tylko wladca mogl miec kobiety na raz teraz w dobie mediow to i byle lezak z nory moze miec anastazje i tyle sie tylko zmienilo. Nie czytasz uważnie. "...są kobiety "na raz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach