Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i jest to wyjątkowa sytuacja ile znasz par w wieku 30-40-50 które rozeszły się i tam nie był ktoś trzeci? zresztą nic w tym dziwnego - kiedy miłość z jednej strony słabnie to pojawia się miejsce na kogoś innego (jak kocham swoja Ziutę to nawet nie patrzę na inne ale jak już Ziuty nie kocham ale jeszcze z nią jestem to automatycznie spojrzę na Hankę i Ewę i nawet mogę coś do nich poczuć W ogóle nie znam innych takich przypadków, bo z pokolenia moich rodziców ludzie siedzieli razem choć niekoniecznie byli szczęśliwi i nawet gdy się zdradzali. Choć znam też dobre małżeństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Bo charakter musi mieć odpowiedni jeżeli ma się nadawać do życia. Charakter, jakieś zasady, morale. To przecież ma być matka jego dzieci, żona. Żaden facet nie chce by mu kumple mówili: ja ją "miałem", ja też i ja też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Charakter, jakieś zasady, morale. To przecież ma być matka jego dzieci, żona. Żaden facet nie chce by mu kumple mówili: ja ją "miałem", ja też i ja też... jak jednocześnie faceta zasmucić i ucieszyć? masz największego ze wszystkich swoich kolegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mój się takimi nie kieruje, bo inaczej by ze mną nie był Zresztą ludzie gadają jedno, a robią drugie. Ze mną zbytnio nie pogadasz w tym temacie. Nie dlatego, że jestem starsza i mam inny mental. Jakieś tam zasady polubiłam gdy mi cycki urosły i chłopcy zaczęli się mną interesować. Pielegnuję je do teraz. Edytowano 5 godzin temu przez afekafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie wszyscy po zawodówkach dobrze zarabiają, wręcz przeciwnie, statystycznie czym wyższe wykształcenie tym wyższe zarobki. Oczywiście różnie to bywa w poszczegolnych przypadkach. Wiem ale z tych co znam to po zawodówkach mają swoje firmy i zarabiają więcej jak ci z wyższym wykształceniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak jednocześnie faceta zasmucić i ucieszyć? masz największego ze wszystkich swoich kolegów Też. Wcale nie mam zamiaru kobiet wybielić. Wręcz przeciwnie. Jestem zdania, że co facetowi uchodzi, kobiecie się nie godzi. Już. Już możecie się ze mnie śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Ze mną zbytnio nie pogadasz w tym temacie. Nie dlatego, że jestem starsza i mam inny mental. Jakieś tam zasady polubiłam gdy mi cyrki urosły i chłopcy zaczęli się mną interesować. Pielegnuję je do teraz. No i spoko, ale to myślenie się zmienia na szczęście, bo kobieta to nie rzecz, którą się "ma" i w niektórych środowiskach takie teksty uchodzą za niesmaczne i seksistowskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: no i jak tu ma zatrybić z kimś innym potem? jeszcze jak miałaś 17 to może ale ja miałem 20, a w tym roku będę miał 41 jak ja mam teraz wejść na 'rynek' randkowy i przewijać tindera jak ofertę z żabki? ładna? ładna opis? śmieszny zakochałeś się? nie... Następny proszę Potem to ja i narzeczonego miałam i po nim jeszcze partnera. Da się z innym tylko zawsze trochę czasu trzeba. A to akurat nie wiem jak to szukać nie pomogę. Już przstalam szukać kogokolwiek a jak się ktoś nawinie to będzie takie mam podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: dosłownie oczekiwania między płciami nie są symetryczne kobiety chcą facetów wyższych, lepiej wykształconych i lepiej zarabiających mężczyźni chcą kobiet ładnych i miłych Kompletna bzdura z tym wykształceniem. Kobiety na to nie patrzą w ogóle jeśli jesteś w miarę zaradny. Ci zarabiający najniższą w większości też znajdują jakieś partnerki. Wy po prostu zarabiając mało, będąc 5/10, sami chcielibyście laskę co najmniej 7/10 i najlepiej młodszą. Marzcie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 5 godzin temu czemu takie zasady maja zawsze te co mialy z 10 dickow a potem niby madki dzieci, zenada mlode i glupie to niedoswiadczone i nie glosza takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: No i spoko, ale to myślenie się zmienia na szczęście, bo kobieta to nie rzecz, którą się "ma" Jak się o swoją reputację dba, tak się ma. I wcale się nic nie zmienia w tej kwestii. Mam syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 5 godzin temu moja kolezanka zaczela tak gadac jak miala ktoregos z kolei i ja dopiero zabolalo serduszko bo costam a tak to sobie roochała ile wlezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 5 godzin temu od przeroochania sie robia takie "zasady" srady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 5 godzin temu w ogole to anarchia i chój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Jak się o swoją reputację dba, tak się ma. I wcale się nic nie zmienia w tej kwestii. Mam syna. Może Twój syn jest taki sam, co nie znaczy, że wszyscy tacy są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Potem to ja i narzeczonego miałam i po nim jeszcze partnera. Da się z innym tylko zawsze trochę czasu trzeba. A to akurat nie wiem jak to szukać nie pomogę. Już przstalam szukać kogokolwiek a jak się ktoś nawinie to będzie takie mam podejście. to nie jest później takie jakby z przyzwyczajenia jak nie było tego pier...nięcia od początku? ja mam podejście podobne do Twojego - chodziło mi o to jak można przejść od miłości od pierwszego wejrzenia do przewijania pokemonów ale może jeszcze nie jestem na to gotowy - zobaczymy w przyszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to nie jest później takie jakby z przyzwyczajenia jak nie było tego pier...nięcia od początku? ja mam podejście podobne do Twojego - chodziło mi o to jak można przejść od miłości od pierwszego wejrzenia do przewijania pokemonów ale może jeszcze nie jestem na to gotowy - zobaczymy w przyszłości Nic na siłę, przynajmniej przeżyłeś miłość, to też nie każdemu się zdarza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Kompletna bzdura z tym wykształceniem. Kobiety na to nie patrzą w ogóle jeśli jesteś w miarę zaradny. Ci zarabiający najniższą w większości też znajdują jakieś partnerki. Wy po prostu zarabiając mało, będąc 5/10, sami chcielibyście laskę co najmniej 7/10 i najlepiej młodszą. Marzcie dalej. proszę mnie na osobną kupkę - zarabiam dużo, wyglądam dobrze, partnerki nie szukam przynajmniej potwierdziłaś to co napisałem ze strony mężczyzn: ładna i miła nigdy nie słyszałem żeby facet miał oczekiwania co do wykształcenia czy zarobków swojej (potencjalnej) partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Może Twój syn jest taki sam, co nie znaczy, że wszyscy tacy są. Owszem. Każdy facet marzy o kobiecie, którą 1/4 osiedla bzykało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Żaba Monìka napisał: Może Twój syn jest taki sam, co nie znaczy, że wszyscy tacy są. co dzisiaj jadłaś? ja właśnie popijam pszeniczne 0% - ma fajny owocowy aromat i smakuje jak normalne pszeniczne 4 minuty temu, afekafe napisał: Owszem. Każdy facet marzy o kobiecie, którą 1/4 osiedla bzykało. najgorszy jest wiatr dzisiaj tak pieruńsko wiało od morza, że w słońcu było 26, a ja na tym wietrze w czapce i rękawiczkach Edytowano 5 godzin temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: proszę mnie na osobną kupkę - zarabiam dużo, wyglądam dobrze, partnerki nie szukam przynajmniej potwierdziłaś to co napisałem ze strony mężczyzn: ładna i miła nigdy nie słyszałem żeby facet miał oczekiwania co do wykształcenia czy zarobków swojej (potencjalnej) partnerki Jezu, no nie patrzycie na zarobki, ale za to 3 x bardziej na wygląd i figurę kobiety, często też na wiek. Więc jest równowaga, także nie płacz już. Edytowano 5 godzin temu przez ChoroszczanskaZaraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 5 godzin temu Ilu tu się spuszczało nad Pokusio ohah taka zdominować nonono a milusie i kochaniusie spuszcza nad drzewo jak im nudno i nie staje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ChoroszczanskaZaraza napisał: Jezu, no nie patrzycie na zarobki, ale za to 3 x bardziej na wygląd i figurę kobiety, często także wiek. Więc jest równowaga, także nie płacz już. a ja nie płacze o nic po prostu chciałem pokazać Żabie, że oczekiwania są asymetryczne i jak widzę się ze mną zgadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: co dzisiaj jadłaś? ja właśnie popijam pszeniczne 0% - ma fajny owocowy aromat i smakuje jak normalne pszeniczne najgorszy jest wiatr dzisiaj tak pieruńsko wiało od morza, że w słońcu było 26, a ja na tym wietrze w czapce i rękawiczkach U mnie zimno, deszczyk i do tego Iga przegrała kolejny mecz. Coś na pocieszenie? Znowu trafiłam 3 w mini lotto A teraz idziemy na jednego Dobranoc. Bawcie się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: proszę mnie na osobną kupkę - zarabiam dużo, wyglądam dobrze, partnerki nie szukam przynajmniej potwierdziłaś to co napisałem ze strony mężczyzn: ładna i miła nigdy nie słyszałem żeby facet miał oczekiwania co do wykształcenia czy zarobków swojej (potencjalnej) partnerki Niektórzy faceci też się nie zwiaza z byle kim, musi mieć wykształcenie i zawód na poziomie. Ludzie są różni, bez sensu dzielić ich na 2 kategorie i sądzić według stereotypów kulturowych z własnej banki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: co dzisiaj jadł Śniadanie: owsianka z malinami, bananem, chia, masłem orzechowym i orzechami. Potem sok marchwiowo jakiś tam. Obiad: kuskus z warzywami, sałatka z ogórka i rzodkiewek, hummus, falafel. Kolacja: ravioli z sosem pomidorowym i parmezanem. Przekąska: 2 jabłka starte z orzechami. 2 kawy z mlekiem owsianym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Nie wyglądasz mi na szczęśliwego widocznie kiepski z ciebie psycholog i fatalny znawca ludzkich nastrojòw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to nie jest później takie jakby z przyzwyczajenia jak nie było tego pier...nięcia od początku? ja mam podejście podobne do Twojego - chodziło mi o to jak można przejść od miłości od pierwszego wejrzenia do przewijania pokemonów ale może jeszcze nie jestem na to gotowy - zobaczymy w przyszłości Nie jest bo każda miłość jest inna. Pierwsza niby mocna ale często szybko się kończy. Następna już człowiek bardziej mądry i wie sie czego chcę. Ciężko to opisać ale nue da się porównać miłości bo człowiek też due zmienia i ty też napewno się zmieniłeś przez tyle czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, afekafe napisał: Owszem. Każdy facet marzy o kobiecie, którą 1/4 osiedla bzykało. Popadasz w ekstrema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nigdy nie słyszałem żeby facet miał oczekiwania co do wykształcenia czy zarobków swojej (potencjalnej) partnerki ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach